Skogstokig morsa och envisa unge!

Fy fan säger jag bara!

Ni som har barn och tror att 3, 4 och 5 års trots är jobbiga! Ha ! Jag trodde det med. Visst skriker slänger sig på golvet och är allmänt jävliga! Ja jobbigt! Men hade jag vetat att 6 år senare skulle det här komma som en riktigt fet jävla käftsmäll vet jag inte om jag hade lagt mig ner och självdött redan då!

Det här är den mest överjävliga unge jag någonsin mött! Hon skriker, himlar med ögonen när jag säger något, suckar, grinar, slår i dörrar, skiter i allt jag säger, ljuger! Ja allt!!!

Jag känner mig helt knäckt! Jag behöver en vecka själv i lugn och ro och under den veckan borde Lovisa vara på någon uppfostringsanstalt och veta hur det är att ha det jobbigt! Och att hennes fruktansvärt hemska morsa inte är så jäkla jobbig som hon faktiskt tror!

Och att om någon säger att man ska göra läxor, städa rummet, ta bort efter sig vid matbordet, ta upp skitiga kläder från golvet, ta upp rena kläder från golvet, gå och lägga sig, duscha, så innebär inte det att man varje gång MÅSTE helt maniskt ställa till med en sen som sen leder till århundradets bråk som sen slutar med att hon ligger och grinar för att hon inte klarar av att få skäll när mamman hon drivit till vansinne är så förbannad att hon har blodsprängda ögon gapar så spottet flyger och är på väg att skicka ut ungen genom fönstret.., att då komma på att det va dumt att bete sig illa och säga att man var dum som gjorde så och då tro att man ska slippa prata om det mer...

Ja jag säger då det!

Att vara mamma är fan det mest ouppskattade "jobb" man någonsin kunnat ge sig själv och ändå är man villig att göra det igen! Är man sjuk i huvudet då?

Och oavsett ovanstående text så älskar jag det monstret mer än mitt eget liv!

Skenet bedrar! Hon är INTE lika snäll och foglig som hon ser ut!


1 mil

Gud så skönt det är att vara igång igen! 
 
idag blev det 1 mil på 39 minuter! ÄSA nöjd är jag! körde 1 km på level 6 och en på level 9 och så höll jag på så tills jag va uppe i en mil.. blir ju iaf lite variation=) 
 
Idag ska jag jobba en kort dag för jag ska hämta lovisa och en kompis till henne lite tidigare, Lovisa ska prova på att rida på en ridskola som ligger i tidaholm. Hon har ju gått på ridsolka lite förut men slutade då jag inte tyckte att det va bra där. o organiserat och snurrigt. Jag vill att det ska vaa strukturerat och ordentligt med hjälkp både före under och efter en lektion. det är ju därför man betalar för det. 
 
Men iaf idag ska hon som sagt prova på en ny ridskola och en ny grupp så får vi se hur det blir.. 
 
Annars händer det väl inte allt för mycket här tycker jag inte.. 
 
Nu får jag kunder ha en bra dag! 
 

Glädje!

Jag fick ett mail förut och jag blir alldeles varm i hjärtat!

Är inte detta ett bra bevis på att man har bra personal så vet jag inte vad som krävs!
Är så glad över att vi har några av de bästa som finns på just mitt jobb!

Vet inte vem av oss som hjälpt Bonn-moran men det spelar mindre roll huvudsaken är ju att hon är nöjd och att hon fick bra hjälp och det verkar hon ju fått!:)

Så glad och det är alltid roligt när man får höra att kunderna är nöjda!


Onsdag!

Eller? jo men visst är det onsdag idag?! 
 
jo det är det. 
 
Har varit och tränat. 
först crosstrainern i 35 minuter och sen styrketräning för armar och axlar!
 
Skönt!
 
 
448 kalorier och en styrketräning senare så ligger jag helt utslagen på golvet inne i ett rum för att träna magen men orkade inte ta mig upp i plankan ställning då armarna inte bar mig. 
 
 
Nu kommer det en kund! 
Hej Då!
 

Hoppas på en hel nattsömn!

Ska ta och sova nu!

Efter jobbet idag var vi ( jag och mamma) iväg påsen reklaminspelning för Skövde city.
De flesta butiker i stan+ fastighetsägare och en hel hög till skall göra en reklam för butikerna som finns i stan som kommer att isas på tv under vissa perioder på året och idag var det dags att spela in första reklamfilmen:)

Kul att se hur det funkar men vilken tid det tar Oman tänker på hur kort en reklam trots allt är!

Men ska bli kul att se hur den blir iaf!

Nä ska sova nu! Hoppaspå mindre hosta inatt så vi får sova hel natten.


fuck bantning

Vet ni jag är så jävla trött på mig själv och alla andra i detta landet som BARA tjatar om denna jäkla bantning och att man måste gå ner i vikt och bla bla bla.. 
 
Alla gnäller om att man har föt mycket här och för mycket där.. Fasta här och svälta där oh lchf, och gi och fan och hans moster.. 
Mean blir ju helt knäpp i huvudet och man har en så fruktansvärt sjuk bild av sig själv och jag om någon vet precis just det för att jag jobbar med det!! TYP!
 
Varenda människa som ställer sig i en provhytt för att prova vare sig det är underkläder badkläder eller om det är vanliga kläder oavsett vilken butik det är så är det ingen som är helt nöjda med sig själva och jag tror att det är kanske inte lika mycket men mycket så för även killar... 
Men iaf tillbaka till hur man ser på sig själv.. jag märker ju det iaf på mina kunder att dom har ångest öer att prova speciellt badkläder och att dom nästan ber om ursäkt för hur dom ser ut och så när jag skall hjälpa dom så ser jag att dom är jättefina!Jag har på riktigt under 1.5 år inte sett en enda människa som ser så hemsk ut som dom själva tror att dom gör!
 
om en kund har supersnygga ben tex så ser hon inte benen på sig själv utan ser då ist något på magen som hon stör sig på och säger jag då " men gud vilka snygga ben du har" så får jag till 98% svaret "mm men ser du allt det här?'
 
Och jag är inte något bättre själv det säger jag verkligen inte för jag är precis likadan om inte ännu värre! 
 

Jag tycker att jag är ENORM men kollar jag på kläder så har jag för det mesta Medium i tröjor och Large i byxor och när jag kollar på andra som har samma storlekar isom mig så tycker jag inte att dom är stora men jag tycker som sagt att jag själv är FET! ioch jag måste nog jobba med det... 
 
Jag får lära mig att ha hängbuk med lite tigerränder! Stockar till lår med massa gropar i och vingar på ryggen gjorda av fett.
 
Men jag ska sluta.. jag ska inte banta! 
Jag mår inte bra av det själv, det blir en sån fruktansvärd fixering och det går över styr. även om jag fortfarande inte är i den vikt jag vill så ska jag skita i det.. 
Jag ska fortsätta träna som jag gör inte vräka i mig varken bullar, kakor socker eller mjöl men man måste ju för fan kunna leva!!!!!
 
Har jag då ett X antal kg för mycket så får jag väl ha det!!
 
Jag ser ut som jag gör och jag får lära mig att leva med det.
 

Tränad och eftersvett

I natt har både jag och Lovisa sovitir kasst! Lovisa hostar något fruktansvärt på nätterna och hon vaknar och blir ledsen vilket innebär att jag vaknar och inatt gick jag in och la mig hos henne och så somna hon och jag men vaknar 5 min senare av att Betty inte vill ligga själv i stora sängen med husse utan ska trycka sig in med mig och Lovisa i en 90 CM säng!! 
 
Soozade i 50 min i morses! Inte bra!
 
Nu har jag iaf tränat. Joggade 4,5 km och nu sitter jag och laddar för duschen:)
 
 

Film och jobb

Har jobbat till 18.30 idag och sen va jag och handlade, laga mat, åt sen kolla jag och Jonatan på en film. Lawless! Riktigt bra faktiskt:)

Nu har jag släppt in pollarna och lagt mig i sängen för att sova några timmar. Imorgon är det träning som gäller! Sov så gott god natt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2013/pic_5106ec279606ee7cc09b9ee2.jpg" class="image">


hoppla i stugan

Har varit en relativt lugn dag idag, gick inte upp förrän vid 11
och sen gick jag ut och gick 4.5 km med betty som inte alls var glad i att gå så långt hon ville mest bli buren ch körde med halt-tricket ett X antal ggr.. 
Hon börjar halta och i början fatta ju inte jag att hon inte alls hade ont utan att hon bara tyckte synd o m sig själv och bar henne då hem. Men nu har jag genomskådat henne men det har hon inte fattat själv än så när hon inte vill gå mer så hoppar hon på 3 ben och går några meter frammåt och sen kollar hon bakåt på mig för att se om jag sett hur ohyggligt synd det är om henne och kollar jag inte så att hon ser så piper hon och funkar inte det heller så börjar hon efter ett tag gå vanligt igen pch så upprepar hon den proseduren några gånger med jämna mellanrum tills jag blir irriterad och säger till henne att hon ska luta vilket resulterar i aatt hon blir sur och släpar svansen efter sig och knatar på=) 
 
efter promenaden pkte vi och handlade lite saker och sen hem och jonatan städar. Ja du läste rätt han S-T-Ä-D-A-R helt otroligt!!=) 
 
Och jag har roat mig med den här vidriga högen med strumpor! att det alltid blir så här hemma hos oss? det är alltid en i paret som försvinner! har parat ihop en jäkla massa men minst lika många har åkt i soporna för att jag inte hittar dess make! 
 
Jag är trött idag! ska snart gå ut till stallet och mcka sen blir det att fixa kvällsmat och sen någon film kanske!
 
 
 
 
betty på promenad i sin fina reflexväst=) 
 

God morgon!

Har varit ute och släppt ut hästarna och gått in och lagt mig igen, inte för att sova utan för att det är så himla varm och skönt i sängen:)

Idag ska jag bara vara hemma och greja tror jag, ska iväg och proviantera lite för veckan men annars vara hemma!

I fredags va vi ute och åt på olearys super smaskigt och igår jobbade jag först på dan sen hade jag Lovisa mamma och Linn tjejkväll hes hos mamma!:) mys!!

En sak som jag tänkt på är att jag på ca 1.5 år inte en enda gång haft söndagsångest!
Förr kunde jag ha ångest för att vardagen skulles igång och upp tidigt för att jobba, även om jag har trivts jättebra och varit väldigt nöjd med mina tidigare jobb, så är det en helt annan sak nu! Jag tycker att det är roligt att jobba på ett helt annat sätt!

Nä skulle bara kolla in och säga hej och önska dig en bra dag!
Och hoppas att du trivs lika bra med ditt jobb som jag gör med mitt och att du med slipper söndagsångesten!


Fredag!

Gud vad skönt att jobba och träna, vara sminkad och ha rent hår!
Det är sånt men inte alls uppskattar i vanliga fall men när man levt som en grottmänniska i nästan en vecka så är det skönt att vara hel och ren:)

Träningen gick bra, 7 km körde jag på crossen sen fick det va bra för idag!


Äntligen bättre!

Och imorgon blir det till att jobba! Är så trött på att vara hemma nu så jag spyr på det! Eller hemma är det väl skönt att vara men inte när man inte orkar göra något.

Imorgon ska jag iaf jobba några timmar och det ska bli kul!
Vi har fått in massa nya varor i butiken och det är alltid kul att höra vad kunderna tycker:)

Lovisa har gjort sin första sak i träslöjden och det var den sak varenda unge gör i slöjden men lika speciell för alla!:) SMÖRKNIVEN!!:)

Superfint hade hon gjort och så noga! Hon var så stolt över den och jag var dubbelt så stolt över henne som hon var över kniven:)

Jag slås varje dag av ren och skär förvåning över att hon har blivit så stor! I höst fyller hon 9! Visst det är långt kvar tills november tack och loven ändå 9!!

Nä nu ska jag krypa ner bredvid min stora flicka som är varm och go och andas så tungt. Inatt ligger hon i jonatans säng för han är iväg, man får passa på så länge hon vill sova med mamma:)

Nä god natt!


Uttråkad

Fy vad det här är tråkigt! 
 
Det är dag 3 jag ligger här nu och det är så jäkla trist!
Enda sällskapet jag har är en tovig betty som bara ger mig dåligt sammvete! Hon behöver duschas och borstas men jag orkar verkligen inte! 
Får lämna henne till olivers hundvård så hon blir fin igen.
 
Nä ska försöka att fixa iordning på tvätten h¨r nu å jag får något vettigt gjort.
 
Min outfit idag! 
Super läcker och till detta har jag även ett småflötigt hår och osminkat nylle som är lite småsvullet! 
 
 
pyjamasbyxor: maxmode
converse sockar: julklapp av jajje
tröja: intersport
 
de ni=) 
 
skulle kolla på bilderna i min mobil och hittade som vanligt detta efter att lovisa haft den i sin hand mer än 5 minuter=) 
 
 
 

Fortfarande dålig

Har precis kört lovisa till skolan och nu ska jag försöka sova lite till... Tror att febern börjar gå ner nu och det är ju skönt! Men mår fortfarande illa och huvudet ska vi inte tala om!

Har inte så mycket att berätta eftersom jag bara kollat på tv i 1 1/2 dag!

Men vet ni??? Jag har äntligen fått min semla!
Han kom och slängde in den igår ihop med lite lunch mellan jobben och vedhämtning:)

Det krävdes bara att jag skulle få 38,5 i feber,må illa och ha huvudvärk så fick jag den. Attan att jag inte tänkte på det tidigare!!;)

Nä nu ska jag vila mitt huvud!


sjuk;(

Fy mår inte alls bra, fick åka hem tidigre från jobbet, huvudet spränger mår illa och fryser som bara attan. 
Känns som om jag har ont i hudeb för att jag har haft svinpäls precis hela dan... 
 
Och är typ hungrig fast jag mår illa så jag vill inte ha något att äta sammtidigt som jag verkligen skulle behöva något men jag har definitivt inte ork att fixa mig något...
 
Lovisa leker med en komois tack och lov så hon slipper sitta hemma och ha det tråkigt med mig när jag är sån här... 
 
stannade till vid brevlådan när jag hämtat lovisa och blev lite glad iaf för min efterlängtade hembakat har kommit=) 
 
Så nu ska jag sättta mig upp och läsa lite recept! 
 
Fy vad jag hatar det här! har ju supermycket att göra har ju inte alls tid med det här, men kan ju i alla fall fixa med lönerna och allt sånt som kan göras hemmifrån ändå...
 
Ha en toppen kväll!!
 
 
 

Måndag och glömd vikt

Idag är det ju vägning men jag glömde helt av det och kom på det när jag satt i bilen på väg in så antingen får jag ta det imorgon eller så väntar jag till nästa vecka. 
 
Va och tränade med Linn idag iaf. gick bra, körde en form av intervall... 400m så gick jag i 6.5 km/h och sen 400 meter löpning i ca 10.5-11.5 km/ h och ghela tiden lite uppför... Höll på i 35 inuter och det gick förvånansvärt bra! 
 
efter det körde vi lite ben och bröst! 
 
Nu ska jag jobba på och ikväll blir det till att hämta lovisa, mocka, läxläsning och städa hemma... 
 
Hur har din helg varit? 
 

God natt

Åh fy fan rent ut sagt!
Jag är så trött så jag somnar vilken sekund som hellst. Har varit igång sen 05 i morses och kl 06.30 satt jag i bilen på väg till Stockholm.

Vi har haft en jätte bra dag och hittat väldigt mycket fint och fått massa inspiration:) nu vill jag renovera huset så jag får inreda så som jag har tänkt!
Jonatan kommer slita sitt hår när han får höra detta!

Hihi nu är planeraren tillbaka! Jag har gnällt lite om att jag inte velat eller orkat ta tag i saker hemma. Alltså typ måla om/ tapetsera om och sånt. Det kunde jag stå och göra på natten förr bara för att jag kände för att göra om, men det har jag inte gjort på jätte länge men nu!
Nu jäklar vill jag göra om massor!

Men vi får se. Allt går ju inte att göra samtidigt av både tid och pengabrist!
Fy jag hatar att man är så beroende av pengar! Och allt man skall göra med hus kostar så jäkla mycket! Nu snackar vi ju inte 3-4000 utan snarare 30-40000! Minst!
Tvi vad hemskt!

Nä nu måste jag Sova jag ligger och skriver med ena ögat öppet för att jag inte orkar hålla upp båda!

God natt


GIVE ME!!!

Alltså är inte detta under all kritik??? jag har sen i måndags skrivit både här på bloggen och på facebook att jag är så sinnessjukt sugen på semlor med kall mölk och jag ahr taggat jonatan i bilder och jag har skrivit till honom här och tro nu inte att jag har varit tyst när han kommit hem UTAN semlor! 
Utan det har blivit ramaskri! på både mig och Lovisa.. inte för att lovisa igentligen vill ha utan hon hänger mest på för att hon älskar att gnälla på Jonatan och dessutom inte kunna få skäll för det=) 
 
Men vad hjälper det?? 
 
Jag ska nu mera köra inte-köpa-något-till-jonatan-förrän-jag-har-fått-min-semla-taktiken. Så kanske det går fortare! 
 
 
Imorgon ska jag och mamma till Stockholm och gå på Formexmässan. Ska bli riktigt kul fast det blir till att åka tidigt, kl 7.00 ska vi åka och innan dess ska jag ha hunnit, duscha fixa mig, släppa ut hästar och mockat och åkt till mamma ( tar ca 25 min) ... så räkna själv ut när jag får gå upp.... Mitt i natten är en ledtråd!=) 
 
Sitter och kollar på mateus porslin älskar det och funderar på att börja samla på det. men det är för det första svindyrt. 1 tallrik kostar 630:- och jag vill hellst ha allt på en och samma gång när jag väl vill ha något! inte vänta i flera år innan man kan duka med det!
 
Så här vill jag ha fast jag vill ha den mörka som stor och den ljusa som mindra och sen en mörk skål=) 
 
 
en bild på mig och lovisa när jag va nyss fylda 18 och lovisa några dagar gammal. 
Herregud så liten hon va och så fruktansvärt ostaylad jag va!=) 
 
 
 
Nu ska jag äta lunch!
 

Smaskig middag

Nu ska jag äta. Själv. I lugn och ro framför vänner!

Sitter hemma och jobbar lite nu på kvällen, löner som skall läggas in för betalning och räkningar som skall kollas och en massa mer men det ska jag inte tråka ut dig med!

Har precis lagat mat som sagt.
Lax, sallad, keso!


Karaktär?!

Alltså jag är så fruktansvärt stolt över mig själv just nu, jag har sen ett tag tillbaka varit så fruktansvärt sugen på semlor!
Alltså det här har gått så jäkla långt att jag tänker på den där jäkla semlan med mjölk flera flera ggr om dan!
Och härom dan skrev jag på fb i hopp om att Jonatan skulle köpa med en hem men ikke!!

Och nu va jag precis på Willys och handlade och vad ser jag då om inte ett berg av semlor! Jag stod och dreglade, valde ut vilka jag skulle ha. Superflad över att äntligen få den där efterlängtade semlan. Men så tänkte jag på vågen och STÄLLDE TILLBAKA DOM!!!

Gick iväg med gråten i ögonen kom till köttet och vände! Gick tillbaka till semlorna och tog dom igen men ställde duktigt tillbaka dom igen!

Jag sitter nu i bilen utan semlor men med hallon ist!
Så är inte servera karaktär så vet jag inte vad som skulle krävas:)

Jag ska INTR köpa någon semla själv MEN OM Jonatan köper med semlor hem ikväll så ska jag äta en för jag vill ju inte vara otacksam;)

Så JONATAN KÖP MED SEMLOR HEM IKVÄLL FÖR I HELA HELVETET!!!!!!!
Så är du hemskt söt min lilla älskling!:)


Slappardag

Herregud jag gick aldrig upp från soffan! Jag har legat precis hela dan!
Jag har haft fullt upp med alla tv serier som avlöst varandra och som jag inte sett på över 1 år! Jag har ju helt enkelt inte hunnit med något annat än att catcha up You now så jag hänger med vad som händer i tv världen!:)

Kl 19.20 kom jag på att jag inte ens hunnit mocka idag och att farmen börja snart så jag fick ta det kl 21 för då börja Mia på götö eller vad det nu hette och det tänkte jag inte se på men fastna i det med så nu kom jag in från stallet! 23.30!

Då får man ju skylla sig själv om man är trött imorgon!

Men fy fan så skönt det ska bli att jobba imorgon för att inte tala om träna!
Skönt att vara som ett socialfall en dag och hasa runt i pyjamas, o sminkad, oborstat hår som år på gränsen till flötigt. Och kolla på kassa serier men det räcker med en dag! Sen har jag ledsnat på det! Och det värsta är att jag inte är trött nu! Eller jo trött är jag men inte för att jag presterat något utan av ren och skär uttråkning! Och säkert är ögonen trötta av allt flimmer från tvn!

Nu ska jag sova! Kl 06.10 ska jag upp imorgon alltså om 6 timmar och 26 minuter! KUL!!!

Sov så gott!

Haha kolla detta kortet på Betty jag tog förut! Hon har med kollat serier hela dan och är med skit uttråkad! Hon kommer bli jätteglad när hon fattar att vi ska jobba imorgon och inte vara hemma en dag till!:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2013/pic_50f72df19606ee5589ba0f25.jpg" class="image">


Hemmadag

Är hemma med Lovisa idag med, Fortfarande så hostar hon väldig mycket och snorar, febern har gått ner iaf:)

Jag har inte gjort något idag än, ligger i soffan och kollar på tv ihop med Betty som förövrigt är Sveriges mest sunkigaste hund just nu! Hon måste borstas och duschas men jag orkar inte!!

Fy fasen måste bestämma en tid när jag inte får ligga här längre! Måste ta tag i övervåningen idag och allt so. Skall in i garderoberna!
Ska kolla på khloe & lamar först sen ska jag ta tag i mig själv!

Min söta lilla tjej!


Mellis

Så nu är jag klar med hallen! Ja 2 timmar och hallen är klar! Sjukt! Fast jag har hängt tvätt oh sånt emellan. Men nu är det som nytt. Nu är det dags för vardagsrummet men först lite mellis/ lättare lunch ska fixa tacogratäng ikväll och då hat jag ingen lust att laga mtäat till lunch med:)

Så Lovisa får fil med sylt, hemmabakat bröd och chokladsnittar

Och jag kesella med blåbär!
Nu är mina 6 kg blåbär som jag hade i frysen slut! Och det är 6 månader kvar tills jag kan plocks igen! Det innebär att jag måste plocka MINST 12 kg till sommaren så jag har 1 år!:)


VAB, snö och lugn?!

I Natt har Lovisa hostat snorat och pratat i sömnen precis hela natten och eftersom  Jonatan varit borta inatt så sov hon inne hos mig vilket innebär att jag legat och lyssnat på detta eviga hostande hela natten!
Och imorses vaknade hon kl 05.52 och var varm så det heter duga!
Och när jag känner i pannan snörvlar hon fram " mamma jag är INTE sjuk, jag kan gå till skolan"
Ja ok....
efter ett tag när hon vaknat till lite bättre säger hon " mamma jag går ner och tvättar bort allt snor"
och när hon kommer upp igen säger hon " mamma jag kan nog inte gå till skolan jag mår inte alls bra"
 
Jag behövde inte ens säga att hon inte fick! För hade jag gjort det hade det blivit ramaskri här hemma och det är ju i och för sig skönt att det är så att hon vill till skolan så det inte hade varit tvärtom!
 
Vi for in til stan för att lämna frukost och kläder till JOnatan som skulle jobba ihop med mamma idag och så fick jag klippa mig och fixa naglarna.
SKÖNT!

Lovisa var med och låg i soffan och kolla på film!
 
Nu är vi hemma och på vägen hem tänkte jag. " ja men det kan ju vara ganska så skönt att vara hemma idag oc så kan vi ligga i soffan och mysa hela dan jag och Lovisa"
Men jobbar man JÄMT så har man inte tid att ligga i soffan och mysa för då är det massa annat som skall göras. Dammtussarna blir bara fler och fler och den rena tvätten har åter igen blivit till ett berg.
Och sjuk som man är så har jag nu börjat med en STORRENSNING i alla skåp och lådor...
 
Och så undrar jag VART I FRÅN KOMMER ALL SNÖ?!
 
Var inte den borta nyss???? Här har det snöat sen igår och det innebär att jag måste ut och skotta sen med innan jonatan kommer hem så han slipper det. Han lär ju vara trött ändå stackarn.
 
I rensningen av en av alla lådor som är här hemma hittade jag ett av albumen sen lovisa var liten och när man kollar på kort inser man att man själv har förändrats VÄLDIGT mycket!!
 
Tänkte att jag skulle lagt upp bilder med den här förbannade datorn vill inte vända på bilderna utan bara dundö säger den sen funkar det inte och jag börjar bli vansinnig så nu skiter jag i det så får jag lägga upp dom en annan dag!
 
SKITDATOR!
 
Nu ska jag fortsätta städa!
 
 
 

Tvibövelen

Vad jag hatar att gå upp mitt i natten!!

Men det blir lättare snart när det blir ljusare ute!!

Jag älskar våren! Och hösten med för den delen:)


Bak och befruktning

Ikväll efter jobbet har jag bakat som en dåre!

2 bullsatser och en med bröd!
Blanda i mandelmassa i bullarna. Eller rev ner så det hamna i fyllningen. Dom va asagoda sa lovisa;)

Imorgon blir det att gå upp tidigt! Ska vara i ordning kl 7.15, ska lämna lite grejer till Jonatan sen ska jag bli klippt och få snygga naglar på salong hemma!
Fasen så skönt! Sen måste det bara färgas med. Men det gör jag hemma!

Jo jag läste Katrin zytomierskas blogg och dom försöker tydligen få barn och då hade hennes barnmorska sagt att säkraste sättet att bli med barn på är att ha sex varannan dag i 2 veckor efter sista mensdagen! Och då undrar jag HUR FAN SKA MAN HINNA DET????
Haha om båda jobbar jämt. Så jag och Jonatan lär inte få några barn i framtiden för det där kommer inte vi hinna med det ska jag tala om för dig!!:)
Då får man ju för fasen ta ledigt i två veckor den perioden i månaden i x antal månader om det inte tar sig direkt! Och det är ju inte ekonomiskt försvarbart. Det vore fint om jag skulle säga det till mamma
Öööhhh jo öööö jag tänkte att jag ska va ledig två veckor i månaden ett tag framåt för jag och Jonatan ska ha sex...! Så vi får sätta in extra personal!

Jaja

Nä nu ska jag sova! Själv!
Eller nä Lovisa ligger här och svamlar i sömnen:)

God natt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2013/pic_50f469709606ee66f90a0357.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2013/pic_50f469999606ee66fee2df53.jpg" class="image">


våg, baka, och ja jag vet inte

Vågen visade tack och lov nedåt...SKÖNT för hade den inte gjort det hade jag troligtvis börjat grina! 
Har hållit mig borta från socker och mjöl i 2 veckor och inte fuskat en enda gång tills igår... då brast det... 
 
Jonatan va jobbig på natten så jag kunde inte sova, han är som en jäkla tornardo som yr fram mellan täcket och sängen och jag får mig en knuff lite då och då. Och sugen på allt.. jonatan fråga vad jag ville ha tillkvällsmat och tillsvar fick han.... 
pizza, bullar, godis, chips, kladdkaka, cola,SOCKER OCH MJÖL!!!! GE MIG SOCKER OCH MJÖL!!!!!!!
 
OCh sen hade jag ångest eftersomjag inte ville klanta mig och säger då till jontan att - ähskit samma jag gör lit omelett, självklart i hopp om att han ska säganä men fan jag är medas sugen på pizza vi kan väl köpa det? 
Men nä han svarar -ö ja det blir skit bra älskling! 
 
Då kom tårarna... 
Herregud fatta såpatetiskt så här dan efter.. börja lipa för att han ville ha omelette när jag sa det.... men dåkändes det som om det va världens undergång!
 
Men tillslut blev det pizza och lite godis och då var jag glad en stund. 

OCh inatt har jag sovit som en bebis=) 
 
Så idag är jag tack och lov glad igen=) 
 
 

Fusk och hö

Igår höll jag och mamma på hela dan. Först sydde vi mängder av gardiner sen hämta vi Hö som vi sen lasta in i stallet hemma... Elliot va med och höll på och sprang kring benen på oss så vi snubbla på honom hela tiden så till slut så stängde jag in honom i en av boxarna och det va han Inte nöjd med... Så rätt vad det är sitter han nästan fast för att han försöker pressa sig ut genom springan under boxdörren;)

Idag har jag varit trött och smådeppig, haft mens och med andra ord hungrig på allt och idag klarade jag inte att stå emot! 1/3 pizza o h lite godis! Kasst jag vet!!

Får köra gärnet på gymmet imorgon efter vägningen!!!

God natt


Väntar på mamma

Jag och Betty sitter och stirrar ut på var sin sida i bilen och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan börja sy!

Jag är trött som ett as idag! Har sovit skitdåligt flera nätter i rad nu och det gör inte gott för mitt humör!:/

Nu kommer hon!

Önskar dig en riktigt riktigt bra lördag!


Jobb, bakning och grill

Jäklar så gott vi åt ikväll! Grillat!
Supergott med en stor köttbit bes och sallad:)

Jobbade 10-18.20 sen pkte jag direkt hem och Passade på att baka lite i min kitchen Aid!:)

Kolakakor, chokladsnittar och russinkakor!
Jag har inte smakat men Jonatan och Jajje sa att dom var förjävla goda!:)


Min överman...

...eller kvinna... 
 
Jag är ju som ni vet vid det här laget en fruktansvärd tävlingsmänniska, oavsett vad det gäller så är det tävling i ALLT jag gör! 
 
Och det är ju sjlvklart på både gott och ont.. 
 
Och i morses var ju jag och mamma och simmade. I vanliga fall har jag ALDRIG några problem att simma längst och fortast. För jag simmar fort jämmfört med de flesta andra.. MEN 
 
Nu är det ju så att mamma har tävlingssimmat vilket innebär att jag i min inte uttänkta tävling utan min rent instinktiva tävlingsinställning sätter in när jag stoppar första foten i vattnet och jag innser ju första 25 meterna att det här loppet kommer gå åt heövete!!! Jag KOMMER att förlora! Jag simmar på som fasen men det är ta mig fan omöjligt att komma ikapp... hon bara flyter fram det ser lixom inte ens ut som om hon anstränger sig.. JÄVLA MAMMA!!
 
Och som om inte den förlusten vore nog för mitt psyke så varvar hon alltså VARVAR hon mig 2 inte en utan Två GÅNGER!!! OCH DEN ENA FLYTER HON FÖRBI MIG I ETT PERFEKT RYGGSIM!!!!!!!!!! Vad i helete! men jag höll god min så att hon inte fick reda påat hon vunnit och så att hon inte fick reda på att vi tävlade. Och det misstaget kommer jag ALDRIG mer göra om!! 
 
 
 

snart helg igen

 
Redan torsdag idag ju!! 
 
Har varit och tränat på morgonen ihop med Linn! Tog det lite lugnare idag. Imorgon blir det simning med mamma:)
 
Nu blir det kesella hallon och mandel:)
 
Köpte 2 nya tröjor igår:) denna är sjukt skön!!
 
 
 
 

dagens!

Köpte för ett tag sen ett skärp som jag älskar! 
Precis lagom acecoar till en enkel outfit=) 
 
 
 
hittade det på clarks och kostade 299:- tror jag det va. 
 
Nu ska jag äta frukost så jag laddar upp batterierna lite igen för tro mig det behövs verkligen! Jösses vad det tog musten ur mig att träna idag!! 
 
keso och apelsin! jag älskar detta!!! 
 
 
 

Vad gör mitt öga?

Igpr började det svida så förbannat i mina ögon, jag trodde ju att det va bara för att jag va så jäkla trött och det va det säkert med men idag är mitt ena öga inte alls vackert! 
 
Sprängrött och gör ont, eller inte ont men det är väldigt irriterat! 
 
 
ser du? och det vill inte riktigt öppna sig helt utan är lite småstängt=/ 
Blir inga linser på några dagar utan får köra med brillsen ist. det värst är att jag itne har vant mig vid att gå i dom länge utan bara någon timme på kvällen så jag får asont i huvudet av dom... tror att dom trycker bakom öronen så att det är därför det gör ont... 
 
träningen gick bra idag men jäklans så trött jag ä. ren och skär utmattning. jag körde slut på mig själv totalt idag! 
 
8 Km på crossen på 34 minuter och sen ett rejält styrkepass efter. kunde knappt ta mig upp från golvet när jag va klar och hade stretchat. 
 

Nu ska jag knyta mig

God kvällsmat ikväll.
Kycklinggryta bestående av: kycklingfilé, paprika, lök, chili, kokosmjölk, grädde, örtsalt, peppar!
Lätt riktigt gott. Serverade till blommkålsris och till Jonatan och Lovisa nudlar.

Jag älska matlagningsprogram!massa inspiration får man och kul att se vad alla gör svår mat i mina ögon:)
Någon dag ska jag prova att göra lamracks, har velat prova att både göra och smaka någon gång men inte blivit av....

Nä nu ska jag sova är så trött så ögonen bara sprutar tårar för att serviser så:/ imorgon är det träning igen!

Sov så gott du fina!

Och en liten parentes!! Fan vad hemskt det är att tanka dessa bilar!!!! Svindyrt ju! Jag har annat jag vill lägga pengar på!


Fina naglar

Sitter och myser i soffan med Lovisa framför Sveriges mästerkock!

Har målat naglarna så nu är vi fina om händerna och redo för en ny dag:)


Äntligen!

Fy fasiken så skönt! 
Idag älskar jag vardagen igen! Upp kl 06.15 och fixade frukost och lunch till både mig och jonatan, Väckte dom 2 sovande små grisarna så dom gjorde sig iordning ( syftar på jonatan och Lovisa) sen ut med hästarna och in till gymmet! 
 
Körde 8 km på crossen och sen tränade jag triceps ( stavas det så?)
 
Riktgit skönt, nu sitter jag på jobbet och ska snart öppna men först äta min frukost som dagen till ära är en äggröra. Ja men den jag åt härom dagen fat då hade jag makrill till... idag är dt bara ägg majo och dill + salt och peppar! 
Gott och bra start tycker jag! 
 
dagens look
 

Kvällsmat!

Nu har jag provat något nytt tillkvällsmat. Eller nytt var det ju inte men en ny variant på vanliga köttbullar:)

Gjorde vanlig köttfärs som man gör till köttbullar , nötfärs, lök, grädde, salt , peppar, kött och grillkrydda och blanda ihop!

Sen när jag rulla dom så rulla jag in en mozzarellaostboll i varje köttbulle och sen in i ugnen i 225 grader i ca 15-20 min.

Va riktigt gott!
Till det Åt jag sallad, ättiksgurka, rårödalingon som jag fixade i ordning 30. Min innan vi skulle äta.
Tog bara lite frysta lingon och 0,75 dl stevia på och rörde om lite:)


Lunch idag igen

Har precis satt i mig rester från igår. Jag brukar inte ha något emot att äta rester men när man tänker på det så låter det rätt så äckligt!

Leftovers låter ju lika illa som att man satt i sig en roadkill till lunch! Blä!!

Haha fy vad snuskigt!


God morgon

Fy farao!
Det kommer bli hemskt att gå upp 6 imorgon! Jag är heldöd!

Ligger och väntar på att Jonatan kollar råttfällorna för jag går INTE ner och ev möter en mosad mus i någon fälla! Eller ännu värre en som sitter fast med sin äckliga svans i fällan och springer runt! Nä tvi jag får obehagskänslor i hela kroppen bara jag tänker på det!

Nu ska jag ner och vägas!


Snart måndag!

Det ska bli så jäkla skönt med den älsk-hatade vardagen!

Rutiner som följs och inte ett massa hafsande och Gud så skönt med lugn och ro. Efter stuga sovit 4 timmar inatt och sytt hela dan med mamma så var lugn och ro precis vad jag behövde.

Och vetskapen om att en jäkla äckelråtta eller mus är borta! Nu hoppas jag på att det var den enda! Dumle var deras svaghet! Hahaha

Die mother fuckers! Die!!

Hihi!

Har kollat på filmen erin brockovich, tror inte att jag sett hela förut men den va ju superbra!

Nu ska jag sova. Imorgon är det tandläkaren med Lovisa för att kolla om den gjort det den ska:) sen jobb men först vägning!! Iiiiiiii jag är supernervös! Men jag är väldigt stolt över mig själv att jag inte en enda gång har fuskat! Trots att jag haft möjligheten flera ggr! Fast däremot har jag ju inte räknat kolhydraterna/dag men ja... Får se hur det går:)

God natt

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2013/pic_50ea04a59606ee5627ee2c77.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2013/pic_50ea04b6e087c30a91e40e19.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2013/pic_50ea04e9e087c30a785fb977.jpg" class="image">


God natt

Ska äntligen sova, hade tänkt lägga mig tidigt men så va det ju TVÅ arnfilmer på rad så då va jag ju tvungen att vara vaken.
Och dessutom somnade inte Lovisa och Britta förrän för 15 minuter sen.

Det blir ett ljuvt uppvaknande för Lovisa på tisdag när skolan börjar och hon skall upp 6.30 igen! Och för mig med är det värsta. På måndag börjar vardagen igen fast med lite sovmorgon, Lovisa ska vara hos tandläkaren 9.10 så det räcker gott om vi går upp 7.30:)

Nu så ska jag sova och hoppas på att råttjävlen är sugen på dumle! Dom ska tydligen gilla det efter vad Jonatan hört på något program om möss och råttor!

Sitter den där imorgon i fällan kommer jag garanterat tycka jättesynd om den och tänka på vad hemsk jag var som ställde ner den!

MEN sitter den inte fast där kommer jag bli sjukt ledsen arg och besviken för att den var för smart för att gå på det tricket!
För jag har inte mått bra när jag varit ute i köket idag!!:(


Arn och date

Sitter och kollar på första arnfilmen. Har sett den ett antal ggr men tycker fortfarande att den är bra.

Första gången jag såg den var på bio med Jonatan. Vår första date eller vad man nu ska kalla det:)

Jonatan skulle köra mig hem efter att vi sovit över hos några kompisar och på vägen frågade han mig om jag sett den nya filmen Arn. Och det hade jag ju Inte så han hittade chansen att få gå ut med den oemotståndliga Frida Nävarp!
Och frågade " har du lust att gå och kolla om den är något att ha i eftermiddag?"
Och jag som är en väluppfostrad flicka kunde inte med att säga nej,

Så några timmar senare hämtade han mig och gick på bion, innan köpte han 2 cheesburgare som han la i fickorna på jackan som han glömde att äta. Så satt vi där inne han med en bakfylla som hette duga och 2 cheesburgare på sig och jag ointresserad och funderade på hur jag skulle ta mig ur det här på ett snyggt sätt...

Men nu snart 5 år senare så vet jag fortfarande inte vad han gjorde men någonstans på vägen så föll jag för honom och nu betyder han allt:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2013/pic_50e87f92e087c30a420e102c.jpg" class="image">


Frukosts söta tjejer

Jag somnade runt 24 igår och då låg tjejerna och viskade och fnittrade i rummet bredvid:)

Sen som dom till nästan 12 idag!:) vilket nog vad väldigt välbehövligt!
Till frukost blev det blåbär,kesella blandat med lite kesella vanilj vilket blev riktigt jäkla gott! Lite annat än den lite syrliga kesellasmaken!

Nu kollar jag på matsterchef Australien:)


Tusilu

Nu har mamma åkt hem och hästarna är inne och nattade! Lovisa och sally kollar på film och jag har skrivit listor:)

Fick ju katalogen från hm och då måste man planera vad som skall köpas! Det här är den färdiga listan innan denna har jag skrivit 3! Först allt jag vill ha, sen en där jag gallrat endel och så lite till Lovisa sen en till där jag räknat ut vad allt kostar och inser alltid att jag måste ta bort lite till för att sen skriva den slutgiltiga och helt korrekta. Sen kommer ytterligare en där artikelnummer, storlek och färg står uppskrivet:)

Ikväll Åt vi hemmagjord hamburgare med coleslaw och en skiiit god lchf hamburgedressing som jag Ska ge dig receptet på!
Till efterrätt fick tjejerna godis och chips och jag och mamma var sin chokladmouse med grädde och blåbär. Och jag såg till min förskräckelse att jag bara har en burk med blåbär kvar!!! Av 6 kg!!!!!

Jonatan!!! Jag sa ju att jag skulle plockat mer!

Nu ska jag sova!


Min julklapp

Nu har min julklapp från Jonatan anlänt:)

En lyxbehandling för ansiktet i 70 hela minuter! Kan du förstå hur skönt det ska bli! Ska gå in och kolla tider ikväll!

Nu har jag lagt mig i soffan och ska inte röra mig ur fläcken på 40 minuter sen ska jag laga mat och sen ikväll kommer mamma:) min kusin som är lika gammal som Lovisa är här och leker så hon ska sova över här inatt:)
Dom får passa på när det är helg och lov för på tisdag börjar skolan igen:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2013/pic_50e6fac2ddf2b34173889dd4.jpg" class="image">


Skjut mig!!

I morses va nog den värsta morgoen på lääääänge! 
 
Jag och min värsta skräck möttes öga mot öga i köket i MITT hus!
 
Jag stod i lugnan ro och fiade med frukosten då jg får syn på något snabbt, brunt och lite större än en vanlig sådan bör vara. Den krockar med min fot springer över den sammtidigt som jag skriker så jävla högt att byborna borta i falsterbo lär ha hört mig stampar börjar smått tjuta och paniken börjar ta över! jag hoppar med 2 studs ut till matbordet och upp på det och försöker ta mig samman men det är ju ta mig fan omljligt efter detta! 
 
Lyckas ta mig ner åtminstonne til stolen och då kommer jonatan ner och säger " vad fan är det? du skriker ju som om du blir våldtagen!! 
 
mus det är en mus i köket! döda den!!! jag kommer inte hem innan den är borta! gör vad fan du vill bara du ser till att den dör!!!!! fyyyyy fan! jag hade fån jäkla ståpäls så det gjorde ont i huden! och jag ryser fortfarande nu bara jag tänker på den!
 
usch!!
 
Och den va inte en liten mus... det va en stor mus/ liten råtta!!
 
Jag har iaf tränat på morgonen! pw i 30 minuter och sen lite styrka! 
 
nu har jag börjat joba för ett tag sen och ätit sen frukost! 
 
 
 
 

Time to bed!

Har precis lagt mig och ska sova!

Vi har varit på kalas hos lillasyster. Bjöds på tacos och tårta och jag hade grym karaktär så inget bröd till tacosen och nej till tårta och vatten att dricka!:)

Köpte bl.a. En bok om lchf till Linn då hon med ska försöka gå ner några kg till sin student och ska med köra på lite kålisar. Och tyckte att den verka så bra så köpte en till mig själv med! Så nu ska jag läsa recept till godnatt saga:)

Imorgon är det träning med linnsy!


Frukost

Nu är det frukost. Sovmorgonen blev lite normalare idag. 9.40 vakna jag och det va ju tur.

Så nu ska jag bara äta upp sen in till jobbet! Och ikväll kalas för Linn!


Kvällsmys

Lovisa har en kompis som ska sova över och jag har klistrat fast min ladugårdsdörr till häck i soffan och ska kolla på tv med lite plock till kvällsmat-släcka-suget-mat!


Ledig dag!

Är hemma och fixar och donar idag!
Har ju varit så mycket jobb i december så jag har inte hunnit med något hemma ju, men idag så... Dock blev dert lite längre sovmorgon än jag planerat.
Jonatan sa igår att han skulle upp vid 9 och då ställa klockan så klart och då tänkte jag att, ja men då vaknar ju jag med och kan gå upp och börja fixa men.... Klockan ringde och jonatan stängde av den och jag vaknade inte alls.. och inte JOnatnan heller..
 
vakna till efter en liten stund och låg en minut och blundade och tänkte för mig själv " det är ju fan att man inte ska kunna sova ut ordentligt när man väl är ledig utan att man ska vakna så tidigt... kollade på klockan och den står på 11.46???!!!!!
what!!!!! JONATAN KLOCKAN ÄR KVART I 12!
-" va???!!!! NEJ! Äh fan du driver ju med mig ( med paniken i rösten då han börja jobba kl 12)
- nä hon är verkligen kvart i 12!! flyger upp båda två!
Men jag är utvilad nu iaf=)
 
Sen har jag städat halva huset än så länge, städat i kylen och rensat, gjort iordning på alla lådor i skåpen och 3 tvättmaskinen är snart klar, och det andra berget med tvätt är strykt, upphängt och vikt i vardera garderob!
 
 
 
Idag har jag vägt mig!
Jag säger inte mer än så...
 
 
Men detta sitter nu mera på vårt kylskåp! Så varenda jäkla människa kan nu se detta!
 
Lovisas kommentar var detta
- tjockisstatus?! hm.. hahaha vad är det mamma?
- det är ett diagram kan man säga så man ser om jag går ner i vikt
- hahahahaha kul!
och så kolla hon på mig från topp till tå och hånflina sen gick hon!
 
 
Mellis!

Grattis LINN!!

Idag fyller min fina lillasyster 19 år!
 
Grattis på födelsedagen världens snällsate, sötaste,underbaraste lillasyster på din dag!
 
HIPP HIPP HURRA!!
 


2013

Vi hade det toppen igår!
Vilket innebär att vi har varit trötta idag;)

Sov till 11 låg i sängen till kvart i 12 då vi kom på att vi Kunde gå på en bio med lovisa kl 12.30 så vi kasta oss in till stan och kolla på de 5 legenderna vilken var riktigt bra för att vara en animerad film:)

Sen åkte vi till Maria och Björn på ett spontan besök!

Nu är det film med min goding!!

Jo jonatans mamma fyllde ju år igår och jag måste visa hur fint hon lägger upp nr hon gör alltifrån sallader till smörgås!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2013/pic_50e36336e087c36f442bfee0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2013/pic_50e3635addf2b33cc10013e1.jpg" class="image">


God natt

Nu slänger jag in handduken för detta året och vaknar förhoppningsvis upp pigg och glad år 2013!

Vi har haft en riktigt bra kväll med väldigt trevligt sällskap och superficiell mat!!:)

Tack Lotta och Jonas för ikväll!!


RSS 2.0