hoppla i stugan

Har varit en relativt lugn dag idag, gick inte upp förrän vid 11
och sen gick jag ut och gick 4.5 km med betty som inte alls var glad i att gå så långt hon ville mest bli buren ch körde med halt-tricket ett X antal ggr.. 
Hon börjar halta och i början fatta ju inte jag att hon inte alls hade ont utan att hon bara tyckte synd o m sig själv och bar henne då hem. Men nu har jag genomskådat henne men det har hon inte fattat själv än så när hon inte vill gå mer så hoppar hon på 3 ben och går några meter frammåt och sen kollar hon bakåt på mig för att se om jag sett hur ohyggligt synd det är om henne och kollar jag inte så att hon ser så piper hon och funkar inte det heller så börjar hon efter ett tag gå vanligt igen pch så upprepar hon den proseduren några gånger med jämna mellanrum tills jag blir irriterad och säger till henne att hon ska luta vilket resulterar i aatt hon blir sur och släpar svansen efter sig och knatar på=) 
 
efter promenaden pkte vi och handlade lite saker och sen hem och jonatan städar. Ja du läste rätt han S-T-Ä-D-A-R helt otroligt!!=) 
 
Och jag har roat mig med den här vidriga högen med strumpor! att det alltid blir så här hemma hos oss? det är alltid en i paret som försvinner! har parat ihop en jäkla massa men minst lika många har åkt i soporna för att jag inte hittar dess make! 
 
Jag är trött idag! ska snart gå ut till stallet och mcka sen blir det att fixa kvällsmat och sen någon film kanske!
 
 
 
 
betty på promenad i sin fina reflexväst=) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0