Äntligen inne!

Godmorgon!! 

Min morgon började tidigt idag! 05.50 vaknade jag och kunde inte somna om vilket var sinar där bra då jag somnade runt 01:/

Så ikväll lär jag väl vara seg! 
Igår körde vi sista flyttlasset till lägenheten och det var så jäkla skönt! Var även och hämtade den nya soffan, soffbor, matbord med stolar och lite annat smått och gott! 

Kul när man kan börja ställa iordning alla saker så de får sin plats och man faktisk kan börja bo! 

På kvällen åkte Jonatan och jobbade och Jag grejade lite till innan jag sate mig frammför datorn och såg på familjen annorlunda ... 


 till det en fruktsallad med jordgubbar och annat smått och gott!


Jag beställde en "skänk" igår med men den tar 1 vecka innan den kommer! Men sen blir det nog bra här! Måste fixa gardiner idag med då vi bor på första plan och man ser rätt in i sovrum och så om man inte kan dra för något! 

Nu ska jag jaga ikapp Filippa som är på väg ut till köket hör jag! Sen ska jag ner till jobbet och prova ut lite olika set på några modeller som ska gå på modevisningen på bröllopsmässan nästa lördag!



 



Packa packa bära bära

Fy satan vad det är slitigt att flytta! 

Idag har jag packat och bärt ( burit) hela dan! Började direkt i morses och sen körde jag en vända med bara lådor och sen en vända med kläder osv.. 

Imorgon kommer jonatans pappa hot på morgonen och hjälper mig att bära ut de tunga sakerna och sen kör vi in med det sista som ska till lägenheten! Och där möter Jonatan upp oss som dessvärre måste jobba imorgon förmiddag! Turgubbe;) 

Nu ligger jag och tjejerna i våran säng ute i vardagsrummet! Tjejerna sover som stockar! 

Haha jag gick runt och packade det mesta av det som är kvar och rätt vad det va så hörde jag en duns! Kollar bort så det ont Eva Filippa som trillade ur sängen, och då ser jag att Lovisa vält ner en golvlampa över sig som jag ställt i fönstret för att ha något lyse här ikväll..
Det lustiga var att den låg rätt över henne och det måste ändå blivit lite tyngd när den föll men tror du hon vaknade?! 

Hon rörde banne mig inte en fena!! 

Imorgon är det lovisas sista dag i fröjered skola! Hon tycker så klart att det ska bli tråkigt att träffa alla sina kompisar mindre men är väldigt spänd på det nya som blir:) 

Så imorgon har hon beställt kladdkaka och sprutgrädde att ha med! Och fröknarna får en tack-för-alla-år-och-allt -ni-lärt-mig-prinsesstårta! 

Det roliga med packningen är ju ändå när man hittar massa saker som man inte en visste att man har längre och FOTON!! 


Lovisa! Jag har väldigt svårt för att se likheter mellan folk, men på vissa kort visste jag inte om det var jag eller Lovisa som liten! Fick lista ut det på kläderna! Helt sjukt! Hon är verkligen en kopia av mg när jag var liten. Och Filippa är väldigt lik Lovisa! 

Nu ska jag sova innan klockan ringer och Lovisa ska upp till skolan! 

Sov så gott eller godmorgon!:)


Effektiv morgon!

Idag blev en sån där effektiv morgon som jag älskar! 

Kl 9.45
Hade jag redan hängt en maskin med tvätt, packat saker som vi ska ha under dagen till mig och Filippa, lämnat filippa hos mamma, kollat på och beställt tapeter till filippas nya rum ( det enda som behöver göras om i lägenheten allt annat är vitt) tränat och gjort mig iordning! 


Handlat lite kvällsmat och lite frukost tills imorgon och torsdag och nu sitter jag och äter innan jag öppnar och ska jobba till 18.00:) 


Ha en toppendag!


Godmorgon!


Gårdagens smink och ett allmänt ruffs men Det är skönt att vakna kl 7.50 på helgen, även om man dom första 10 minuterna bara vill skjuta sig själv. Men man får ju ganska mycket gjort:)

Idag ska jag packa! Herregud vi flyttar ju troligtvis nästa fredag!
Det är ju bara 5 dagar kvar och då jobbar jag 10-18 3 av dom dagarna! STRESS! 

igår va jag och Annika på bio! 50 nyanser! Jag har ju lusläst böckerna och älskar dom. Och jag gillade filmen skarpt! Nu vill man ju bara att de sista ska komma  man får se resten! 

Lovisa har varit hos sin pappa från igår så hon kommer hem idag med. Sen ska vi ut till stallet och ikväll kommer några vänner hit! 

Filippa har börjat gå helt själv! Inne går hon runt hela tiden typ! 13 månader är hon nu! 


Nä det är väl dags att gå upp och fixa lite frukost sen ta tag i dagen antar jag:) 

Ha en riktigt bra söndag och njut! 


Längesen

Oj nu har det hått så där länge sen jag var här inne igen... 

En av tjejerna på jobbet är sjuk så det är ganska mycket jobb nu vilket innebär att jag inte är hemma förrän tidigast 18.45 och då är det ju bara att fixa något att äta, läsa läxor och sen lägga Filippa. Och sen umgås med Lovisa innan vi båda lägger oss! 

Lediga dagar hinner jag inte ens märka av innan dom är slut! 

På fredag ska jag med Lovisa till hennes nya skola och hälsa på. Ska bli väldigt kul att se vad det är för några barn och framförallt vad Lovisa ska säga. Det är 24 elever med Lovisa i nya klassen ich som det är nu så är dom 11 och ibland bara 5 ( det är dubbelklasser så 1-2 3-4 osv) så det lär bli en omställning! 

Om mindre än 2 v flyttar vi! 

2 veckor! Vart tog dom tre månaderna vägen som jag trodde skulle kännas som lång tid vägen?? 
Jag hoppas verkligen att våra liv lugnar ner sig när vi flyttar in till stan! Det behövs! Som det är nu så hinner jag knappt gå på toa! Än mindre tänka eller PACKA! 

Som tur är kommer mamma och Linn hit nästa helg och hjälper mig/oss att packa och jonatans bror och deras kompis för att bära ut allt till släpen så det är klart och bara att köra på måndagen när vi får nyckeln! 

Lite bilder från veckan som varit... Som vanligt mest på Filippa... 







Fick fina rosor av Jonatan dan innan alla❤️dag och sen hade han köpt en massage! Hot Stine massage! Så det ska jag boka en tid till när vi flyttat och jag kan slappna av lite... 


På promenad med Annika och barnen i vagnar:) 


Tränat



Filippa har tagit sin första selfie! Inte vara en utan ca 15 likadana:) 


Jonatan och Filippa kom och åt lunch på jobbet idag:) 

Nu ska jag sova! Imorgon ringer klockan 06.00 så jag kan köra Filippa till sinunderbara farmor och farfar som jag inte hade klarat mig utan! Guld värda!! 

Sen ska jag hämta mamma ( jag har hennes bil) och sen in och träna och sist jobba 10-18! 

Blir trött bara jag tänker på det! 
God natt!! 

Hemmadag

Idag har varit en så där riktigt behaglig dag!! 
Jag och Filippa har varit hemma och grejat i donat. Jonatan Är på kundbesök och Lovisa hos sin pappa! 

Igår var vi och åt thai mat då filippas farfar fyllde år! 


Snart kommer nog Jonatan hem tror jag och då ska vi åka iväg en sväng och göra något som jag inte riktigt kommit på vad än... 

Jag tänkte i alla fall att Filippa skulle sova lite innan... 


Världens sötaste små pippilottor! 



Här vände det! Filippa kom på åter igen att hon har en egen vilja och åsikt! 





Och nu sitter nog nöjt med paddan och spelar piano! 

Berättade jag att jag köpte en ny iPad i veckan? Det gjorde jag nog inte! 
Ren impuls i tisdags efter jobbet! 

Älskar den!! Och självklart Filippa med😩 

Nu kommer hon krälandes och har nog kommit på att hon är trött så bäst att passa på! 

Ha en bra dag!

Modemässan!

Har inte haft en minut över till att blogga när vi varit iväg i Stockholm! 

Vi åkte i onsdags morses och var uppe lagom till vårt första möte kl 13.00... 

Gick bra att köra upp men det tig sin tid då det var jäkligt halt!!
Filippa var dock nöjd så då var vi andra med nöjda!

Sen vart det fullt upp hela dan och på kvällen var vi så trötta så vi handlade med oss lite mat från Willys på vägen till hotellet och åt kvällsmaten där... 


En mycket mycket trött liten tjej som härjat runt bland kläder och underkläder i alla showroom vi varit i! 


Hon piggnade dock till en aning:) 



Jag somnade med smink och allt men sov så jäkla kasst och Filippa vaknade ca 100 ggr på natten så när klockan ringde på morgonen ville jag hellst skjuta mig själv!! 

Men of we go för en heldag på mässan igen och ett fullspäckat schema!
Glömde dock helt att fota när vi va där... 





Lunch på mässan. Skickade denna bilden till Jonatan och fick till svar 
" Hon är söt i vanlig ordning. Men gubben i bakgrunden ser också ut att ha det gott" haha och det verkar han ju onekligen ha det! Halsar ölen rätt upp och ner! 



Summan av kardemumman så har vi haft tre fantastiska dagar i Stockholm med väldigt mycket nytt och fint inköpt för hösten 2015! 

Vi har även tagit in ett nytt märke... 
Marlies Dekkers! 

Så i mars kommer denna Godingen in!! 


Nu börjar min lilla söta älskling vakna till här! 


Så nu är det gosdags! 



Jobb jobb jobb

Hej! 

Hur mår ni? 

Igår var jag på maxi och handlade för veckan, och hade lite för mycket tid at slå ihjäl så jag gick igenom hylla för hylla och se vad för kul som fanns och jag älskar verkligen tänket om merförsäljning på ica maxi! 


Haha så jäkla klockren!! 


Filippa fick prova en... Ja vad heter det? Bad-mösse-ring?! :) 


Filippa vill hellst gå hela tiden och jag tackar Gud för Lovisa som har sånt tålamod med henne:) igår när jag ställde mig i kö för att betala sa Lovisa " det kanske är bäst att jag och Filippa börjar gå mot hissen för det tar ju ett tag" :) 

Mina fina tjejer! 

Idag har jag jobbat 10-18 och imorgon med. På onsdag åker jag, Filippa, mamma och Linn upp till Stockholm för att gå på mässa och göra de första inköpen för nästa höst/vinter och jul... 

Jonatan och Lovisa är hemma och jobbar och går i skolan! Lovisa vill nog igentligen följa med på mässan men jag tycker inte att hon ska vara ledig från skolan då vi snart ska flytta. 

Om exakt 1 månad idag går flyttlasset! Känns väldigt blandat. Jag vet att det kommer underlätta så otroligt mycket för oss när vi inte behöver åka så mycket fram och tillbaka. Men jag trivs väldigt bra i vårt hus så det är tråkigt att behöva lämna... Och för stt inte tala om själva flytten! Packandet, bärandet, stånk och stön! 

Men kul ska bli att köpa nya möbler och inreda:) 

Nu är det dags att sova! 

God natt! 



RSS 2.0