Jobb stegräknare och soppa

Ligger i soffan och är nöjd med dagen.

Åkte ut tidigt till stallet och släppte ut hästarna, mockade och pysslade lite innan jag öppnade butiken kl 10.00.

En bra dag, jag har fått mycket gjort av det jag skulle ganska lugnt med kunder men dom som kom ner hittade en hel del så kassan blev helt ok ändå😊

Vid 17.30 kom Jonatan och Filippa ner och höll mig sällskap inna jag stängde kl 18.00 och vi for hem för att ge Filippa lite kvällsmat innan Jonatan skulle ut och gå med en kompis och jag gick en promenad med caroline😊

Blev en bra runda med bra tempo och mycket prat! Det är alltid kul att gå ihop med någon.
Och ännu roligare är det ju nu med min stegräknare jag fick när jag fyllde år!

12000 steg har jag som minimum att kag ska gå. Och det har jag gjort alla dagar utom 1 hittills....

Efter promenaden så slängde jag ihop lite blomkålssoppa till mig Jonatan och Lovisa. Filippa somnade gott i vagnen efter en stund.

Nu ska jag sova så jag orkar upp och träna imorgon bitti!

Sov så gott!!


Ledig lördag

Idag har jag varit ledig. Har haft e riktig Filippa och mamma dag vilket faktiskt har varit riktigt kul och för en gångs skull riktigt harmonisk. Inget gap, skrik och någon vansinnig Filippa...

På morgonen låg vi i soffan och myste. Filippa kollade på Nicke nyfiken och jag på Nyhetsmorgon...

Sen runt 11 tiden så skulle vi ner till stan och köpa present till kusin/fadder Emma som fyller 19 imorgon. Så ist för att ta bilen så passade vi på att gå.

Filippa som somnade för tidigt igår vaknade ju naturligtvis vid 21 snåret och var vaken till 00.30 😩 så hon var ju dödstrött när vi gick så hon somnade så gott i vagnen.

Vi passade på att gå omvägen via kyrkogården för att hälsa på Nina❤️

Varje gång jag är där så ångrar jag nästan att jag gått dit. Blir så fruktansvärt ledsen av att se hennes namn där på stenen och veta att hon ligger där.
Hon har alltid nya fina blommor vid sig och jag kan inte sluta tänka på hur hon kunde göra så här. Mot sin familj mot alla oss i släkten hennes nära, hennes vänner...

Tänker på henne flera gånger om dagen varenda dag sen den där fruktansvärda dagen! Jag kan fortfarande inte tro att hon är borta utan det känns som om hon åkt på en lång semester och att hon snart kommer tillbaka till oss lika glad och gullig som alltid!

Satt vid graven ett tag och pratade. Känns så fånigt att prata när ingen är där men på något sått så tror och hoppas jag att hon hör...

Efter att vi lämnat Nina så gick vi ner till stan.. Fixade det vi skulle och lite till. Lagom tills jag var klar så vaknade Filippa och då bjöd mamma oss på Thai mat:)

Sen hem igen, plockade lite hemma och sen fixade vi oss lite snabbt för att hämta upp Emma, bebis Nils och Oscar för att sen åka till Maria!

Maria hade fixat så gott åt oss! Tacos och gino! Lyx att komma bort och få mat serverad!
Jag glömde Dick att fota som vanligt när jag är borta. Vi har för trevligt helt enkelt.

Tack snälla Maria Vincent Tyra och Hjalmar för ikväll!

Nu är vi hemma, Filippa sover som en stock och det lär jag med göra om några minuter!

Bäst att få några timmars sömn för imorgon är det en fullspäckad dag igen!

Sov så gott!


Äntligen höst

Åh vad jag älskar det här vädret! Kall och krispig luft men åndå soligt. Hösten och våren är utan tvekan den bästa tiden på året.

Idag åt vi en lugn frukost ihop hela familjen vilket inte händer så ofta då alla har olika tider att passa och vi stressar mest runt som yra höns på mornarna tycker jag.

Så det var extra skönt imorses. Efter att jag och Jonatan lämnat Filippa på dagis och Jonatan hoppat au bilen vid kontoret så åkte jag ut till stallet för att möta veterinären som skulle vaccinera hästarna.

Sen hem och fixa lite olika saker, ner till stan och jobbet för att skicka iväg lite beställningar och sen lunch med en fin ny vän!

Efter det åkte jag och hämtade Filippa och hem för kvällsbestyren!

Mina blommor jag fick förra lördagen står sig fortfarande så fint!

Älskar blommor! Fast vilken tjej gör inte det?!

Jo men just det ja, igår när jag hämtade Filippa så berättade hennes fröken att när dom ätit lunch så hade Filippa efter en stund skickat iväg sin tallrik och sagt " jag är fäjdig, nu kan jag ta äppelpaj fjöken"

Så himla söt! Vet inte vart hon fått det ifrån för vi har inte ätit paj här hemma på hur länge som helst... Men så i alla fall tänkte jag att hon skulle få ta med äppelpaj till dagis idag. Så jag slängde ihop 4 smulpajer igår kväll som hon stolt tog med sig imorses för att bjuda sina kompisar och fröknar på.

Nöjd tjej som bär vaniljvispen😊

Nu är det dags att sova igen , ny dag nya tag imorgon!
Sov så gott!


Godmorgon

Ligger i soffan och njuter av lugnet och förtränger att det här är ett minne blott om några minuter när resten av familjen ska väckas och barn ska till skola/dagis gröten ska kokas mannen ska iväg till jobbet och jag ska fixas innan jag ska till Lidköping och jobba idag!

Hade ställt klockan på 06.00 för att jag skulle ut och gå en långpromenad på morgonen men det var ju bäcksvart ute och jag vågar inte gå när det är mörkt själv så jag la mig här ist....

Bra för sinnesron men inte för viktnedgången😊

Idag ska vi ha möte jag mamma och Linn! Måste diskutera lite olika kommande event och aktiviteter i butikerna. Planera upp inför julen som faktiskt inte är alls långt borta längre!

Ha det va kul igår när vi gick från frukosten så sa Jonatan " oh Fy fan nu börjar mitt helvete i denna kylan! Jag hatar det"

Jag " va? Seghärdat är det bästa på hela året! Kalt och friskt jag älskar kylan och framförallt hösten, det är det bästa jag vet!

Det är kul att vi är så olika jag och Jonatan men ändå så himla lika på vissa saker!

Nä nu ska jag väcks upp dom andra😊

Nä skulle bara kika in och önska dig en skön dag i höstkylan!


30 år

Herregud idag fyller jag 30år!

Galet vad tiden går fort tyckte nyss jag var 18 och fick mitt första barn, men det är visst 12 år sedan😊

Jag har haft en jättebra dag!

Startade dagen med hotelfrukost på scandic i stan!
Gick sen vidare till jobbet och jobbade några timmar fram till lunch då kom Jonatan och mötte upp mig för lunch uppe på berget. Satt där inlägg och ro och pratade😊 skönt att kunna luncha ihop och få ta det lite lugnt utan barn som ska iväg till telefonen eller att man ska leka!

Precis när vi satt oss i bilen så ringde Birgit och sa att jag hunnit lämna jobbet innan hon kom och att hon och Annika hade en present till mig så kag åkte ner till jobbet igen och fick en jättefin vas och blomma av mina fina kollegor❤️

Sen satte jag mig i våran sprillans nya bil som vi hämtade ut igår lagom till min födelsedag!
En ny XC60!

Åkte och tog in min klocka som jag fick i lördags då den var lite stor. mamma och Jonatan hade fixat en överraskningsfest för mig i lördags! (ska berätta om det i ett annat inlägg! ) sen hämtade Filippa på dagis och sen hem och fixa lite... Pappa ringde från USA så pratade med honom en stund. Blir alltid glad bär han ringer! Blir npgot speciellt när han är så långt bort med.

Beställde mat ( verkar som om jag bara ätit hela dan men jag har allt gjort endel annat med)

Hämtade maten sen kom Linn och Jajje hit och vi käkade Kina mat och sushi! Smaskens!

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova! En måste visa er vilket fins sms jag fick idag😊

Haha så nu måste jag springa in till Maxmode och köpa ännu mer bh!

Men dagens bästa var ändå när jag såg vad min fantastiska faster hade skrivit till mig på Facebook! Blev så rörd att det inte gick att hålla tillbaka tårarna.
Finns inga ord för hur glad jag blev och hur mycket det här betydde!

Är så glad som har henne och att vi står varandra så nära! Jag önskar att alla fick ha en sån vän❤️

Ny ska jag krama min fina man som har grejat och ordnat så för Min dag skulle bli helt perfekt❤️ och det lyckades han bra med! Kunde inte önskat mig något mer!

Bäst för denna gamla tanten att sova nu så inte alla rynkorna kommer samtidigt! Usch för kleta på ett ordentligt lager med anti rynk serumet imorgon bitti!!

Sov så gott !


RSS 2.0