Hoppla i farten!

Hinner inte blogga något vidare idag och inte igår... är ute i stallet och grejar. nu är det inte långt kvar tills det är färdigt!! ÄNTLIGEN! som jag längtat!!
nu ska jag bara värma på lite mat till min snickare där ute så han blir glad i magen så han kan fortsätta;)

vi får höras mer imorgon hoppas du haft en toppen helg!! Kramar / F

Mys

Nu blir det myskväll med min darling:)

Skaldjur och sen lchf kaka och glass:)


Lchf paket

Ska prova mig på ett lchfbak:) bröd och chokladkaka blir det:) återkommer med hur det smakar;)


Lunch

Lunch på Pims med Sofia:)
Chèvresallad blev det!!:)


Trötters tös

Herregud ser ni vad trött jag ser ut?! Ser ni säcken jag har under ögat? Det är inte en påse utan en stor säck!!! Jösses halv 3 somna jg i natt och upp kl 06.15 dö trött!!!!

Jobb jobb jobb idag och lite annat:)


Träning

30 min på crossen!

I mina sjukt snygga och braiga träningskläder!!:)


Sova??!!

Alltså nu ligger jag här igen och är helt klarvaken!! Visst nu är klockan "bara" halv 12 men det är för mycket!!! Jag behöver sova 22-22.30 för att jag ska vara pigg på dan!! Det här är ju helt sanslöst!

Jaja... Får väl sova varannan natt och vara vaken varannan! Tänk vad mycket jag skulle få gjort då! Jag som ändå lyckas prestera någorlunda mycket på de vanliga timmar man är vaken.. Men tänk om jag skulle vara vaken 30 timmar mer varje vecka! Det vore ju helt fantastiskt bra!:)
Ja...

Bh-kvällen gick jätte bra och det var ett toppen gäng! Alltid lika kul!:)

När jag Kim hem kolla jag på hela sverige bakar!! Vad då mitt i prick?! Det är ju som om det programmet är inspelat till mig personligen! Fy fan så bra!! Och bara bakning! Ingen mat! Ja jag älskart!!!

Ligger i sängen och försöker glömma bort hur hungrig jag är och hur mycket magen skriker efter något att jobba med! Hellst tror jag att den vill ha nutella cupkakes! Det har jag varit sugen på i flera veckor! Får nog bli något till min födelsedag!;)

Nä nu måste jag sova! Eller??!!

God natt till er iaf hoppas att du sover som en stock!!


Mellis

Nu ska jag slänga i mig lite mellanmål innan jobbet kallar igen!:)
Jäklar vad gott!!


Träning och långjobb!

Träningen gick bra i morses men hade dok lite kramp i låren hela tiden så blev en PW på 50 minuter och sen Situp 20*4 och rumplyft 20*3!!

Har fullt upp på jobbet vilket är skit kul men hinner inte med alt jag behöver göra:) vilket är ett lyxproblem så jag gnäller absolut inte. I kväll är det dags för bh-kväll och det är alltid skit kul!!

Nu ska jag fortsätta med jobbet! Ha en bra dag!


Kvällsmat

Har precis ätit kvällsmat riktigt gott va det! Och minimalt med kålisar!:)

Nu ska jag snart ta och lägga mig eller typ vid 8-halv 9 och det är alltså första gången jag sover sen igår morses!! Och jag har varit pigg och glad idag ändå.. Borde det verkligen vara möjligt?? Sovit 10 timmar på 3 dygn?!

Jaja... Imorgon har vi bh-kväll och då måste jag vara pigg!!

Ha en bra kväll!


Tjiho vad det går

3 veckor sen sist och det märks direkt skillnad!!
Sjukt ju! Och fy vad deprimerande men helt ok ändå. Löpning/PW i 55 min och sen plankan efter det!
Nu äter jag lite frukost och eftersvettas! Kesella och hallon som jag glömt att Tina så några frysta i kesellan resten ligger på upptining i bastun;) man taget vad man haver!

Och om man kan vara så här pigg när man inte sovit på ett dygn så är det ju toppen! Fatta vad mycket man får gjort då!! :)


På väg

Japp då va Lovisa lämnad och jag är på väg till stan för jobb och träning.. Nu börjar huvudvärken komma smygande så det här kan bli en kul dag:/

Lovisa i sina nya höstkläder! Supernöjd e hon!:) och då är mamma det med!

Nu ska jag sörpla i mig en celsius och hoppas på att jag blir pigg;)


fortfarande vaken

Ja nu är det ju bara att konstatera!! Jag kommer INTE att sova NÅGOT denna natten... klockan är 06.11 och jag har inte somnat utan nu sitter jag och jobbar ist... jag gick in på vår bebbutik och kollade lite och får se att alla storlekar på ALLA och då menar jag ALLA produkter har försvunnit så nu har jag suttit sen halv 4 och rättat till det och jag är inte ens halvväg än... så det här kommer ta tid...
det är ju inte bara  S M L i våra produkter och man lägger in en och en hela tiden så det tar ju en sinnessjukt lång tid!!! så jag kommer att ha att göra ett tag frammöver=/
 
Men än så länge är jag rätt pigg så det ska nog gå bra.. ELLER??!
 
jaja snart ska jag väcka Lovisa och köra henne till skolan och jag ska iväg och träna!=)
 
 

Måste sova!!

Fan fan fan det här är åt helvete!! Jag måste ju sova!!! Nu är klockan halv 4 och jag har inte somnat än!! Och det ligger här och har legat här i 3-4 timmar och jag är helt klarvaken!! Vad är odsen på det?? Jag brukar ju stensomna direkt när jag lägger mig!
Jag börjar få lite smått panik och inser att somnar jag inte nu direkt kommer jag vara helt slut imorgon för det är ju hemskt om jag inte får sova mer än 3 timmar. Om exakt 3 timmer och 2 minuter ringer klockan och då ska jag upp!!!! Gaaaaaahhh

Vad ska jag göra?????
Jag har funderat på att skita i att sova och gå och måla i stallet ist men det känns ju med dumt.... Nu måste jag sova!!! God natt... Eller godmorgon jag vet inte vilket det är!


Tv

Haft en rätt lugn dag men ändå produktiv:)
Jobbat en stund och gjort det viktigaste! Och efter det sprang jag och lovisa runt på stan och fixade skor oh väst och tjocktröja/jacka till henne... Insåg ju i morses när hon skulle till skolan att hon bara har Foppa tofflor och flippflopp så det blev lite panik shopping:)

Sen har vi varit och hämtat ved med för satan så kallt det är här hemma... Eller ja i Sverige med inte bara i vårt hus... Nu ligger jag i soffan och kollar svenska Hollywoodfruar:)

Nu blir det socker-avvänjning för min del så nu är det noll socker och lite kålisar!! Men tack och lov så vägde jag mig idag och jag har INTE gått upp när vi varit borta:):):):):) men Jonatan var gullig och sa att det kan ju komma efter en till två veckor ( glädjedödare) så vi får väl se jag sväller väl upp som en flodhäst snart;)

Imorgon börjas det med träningen igen i mina NYA träningskläder direkt från Florida:)
så ska ta kort hur dom ser ut. Det är en bra grej då blir man ännu mer motiverad till att träna... Om man känner sig snygg sammtidigt:)

Nu börjar det igen ha en bra kväll!!


God morgon

Har precis kört Lovisa till skolan! Fy vilket brutalt uppvaknande från våra dagar som varit i 3 v... Kallt och jävligt och dessutom tidiga mornar igen med alldeles för lite sömn det senater 2 dygnen. Jag sov inte en blind på planen och jontan och Lovisa sov inte allt för mycket dom heller...

Men flygen gick super och det är riktigt skönt att vara hemma igen. Man uppskattar verkligen ens hem när man varit borta!:)

Nu ska jag försöka sova lite till innan jag åker till jobbet!

Hoppas att ni har haft det toppen och det är så kul när ni lämnar ett fotspår efter er!! Kramar


I'm home

Så skönt att komma hem men Gud vad vi haft det bra!!


segt nät

Vissa dagar är det så jäkla dålig nät här så det är omöjligt att ens logga in på bloggen.... lägger upp lite bilder från de dagar som gått för vi ska snart iväg så jag har lite bråttom.. igår va jag pappa och lovisa iväg jonatan va hemm aoch va sjuk. (han är bra nu) men vi åkte iaf till ett köpcentrum som ser ut som en korkodil ovanifrån och som är 1.6 km långt och det var sjukt mycket butiker!!! 
 
hittade lite gran men va bara där en kort stund sen pkte vi vidare...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon!

Det är tur att jag tar mycket kort för man glömmer nästan från dag till dag vad man gör... allt flyter ihop och det känns som om man inte gör så mycket men dagarna flyger förbi!
Men nu när jaf kollar på korten jag tagit sen jag skrev till dig sist inser jag att vi visst gjort en hel del=)
 
Nu är det inte många dagar kvar tills vi åker hem och är tillbaka i vardagen igen... ska bli både skönt att komma hem men ändå tråkigt för vi har det toppen här...
 
Jag skriver lite till varje bild ist...
 
 
 
Åkte ut med båten här om dan och Lovisa tjatade om att åka ring efter båten så vi knät fast ett snöre och så hoppa hon i=)
 
Mäkta nöjd va hon men lite rädd för fiskar och manateerna (sjökor) i vattnet
Stranden vi åkte till.. och det var några fler där men inte många så det va perfekt!!=)
 
Jag, Jonatan och Lovisa åkte till en stor outlet där dom har de flesta stora märkena och till vansinnigt bra priser! endel var outlet butiker och endel var det inte, men vi handlade på rätt bra som ni ser=)
Så nu är mitt shoppingbehov stillat för ett tag frammöver=)
 
  
Endel av fynden.. och så hittade jag två par läckra stövlar att ha nu när vi kommer hem till kylan=)
 
Idag har vi varit iväg till en strand i närheten av lägenheten... morfar och lovisa badar..
 
Min stora tjej som tycker att hon själv har blivit större än vad hon är... hon vill vara så stor och tuff men när det väl gäller så är hon inte det ändå..
 
Den senaste tiden ( även hemma) har jag märkt att Lovisa går runt och låtsas att hon röker och tycker att hon själv är as häftig och nu när vi har varit här så snusar ju Jonatna och Pappa röker och även Jonatnan och då har hon hålt påoch tramsat sig med både sugrör och vanliga cigg och låtsas att hon röker dom och när jag säger till henne himlar hon med ögonen och tycker att jag är världens larvigaste...
 
och ikväll var det lika dant fast då var det snus det gällde... gick hon och fråga Jonatan om hon fick ta en snus  och kollar på mig... Och trött och sur som jag redan va så orka jag inte med det här jävla tramset längre och jag är livrädd för att hon ska börja med något när hon blir äldre så jag sa " ja men ta en snus du men då ska den vara inne i 5 minuter med" du spottar inte ut den innan så får vi se hur mycket du tjatar om det sen...(och tänket att hon frhoppningsvis ska bli avskräckt)
 och ungen blir skitglad!!!!
så hon stoppar in en snus ( portion) och tycker först att hon är frän men efter ca 1 minut när skiten börjar rinna och det börjar bli starkt va det inte lika kul längre... 2 minuter sen spotta hon ut den och nu har YES!! det va hemskt av mig jag vet det och jag ängrade mig fruktansvärt när hon blrjade gråta me jag hoppas att det gav någon som hellst eftertänksamhet!
 
Nu ska jag lägga mig hos lovisa och krama om henne för hon är det bästa jag har... och det är ju hemskt när man som förälder inte känner att man når fram och jag REDAN när hon är 7 år börjar trotsa och speciellt med sånt här!! MAKTLÖS kallas det...
 
 
 

Hej!

Det kommer en uppdatering ikväll ( imorgon för er del) =) allt är bra och vi har det toppen fortfarande men nu börjar det närma sig hemförd och det ska bli skönt att komma hem till vardagen även om jag lika gärna hade kunnat stanna ett tag till här=)

nu ska vi ut med båten så hoppla för ett tag hörs ikväll!!

tudi

god morgon på er!
 
Här är klockan hm..... halv 4 på morgonen tror jag... vi har varit ute och jag kan inte sova.. JOnatan sover snarkar och jag trodde ahn skulle dö nyss då han snarka så han svalde sitt eget saliv och då fick världens hostatack men han överlevde tack och lov...
Det är riktigt kul att gå ut här, folk är mycket trevligare och öppnare här än i sverige.. man pratar och konverserar på ett helt annat sätt... hemma är dte ju så folk blir sura så fort man räkar stöta in i den eller om man får bartendern snabbare än den som står bredvid... så är det inte här... här ber man om ursäkt och sen börjar man prata=)
 
I LÖV IT!!!
Jag ska lägga upp lite bilder men det blir när jag vaknar om några timmar... vi har inte gjort något specielt idag annars... varit ute med båten och solat och badat.. dock har det varit lite molnigt men ändå så jäkla varmt... 25 gradet och så jäkla fuktigt så har nog blivit av med 20 liter svett tror jag=)
 
Nä nu ska jag fortsatta med min Camilla Läckberg bok och ben änd jerry=) sen ska jag sova=)
 
Hoppas du sovit gott!
 
 

Lite uppdatering


Glömde ju skriva igår...
 
I går kom vi tillbaka till Pappa, vi va på disney world igår med fast denna gången var vi på en utav vattenparkerna...
Dock tog jag inga kort för den tål inte vatten och jag orkade inte springa och hämta den när vi bada=)
 
Väl tillbaka så käkade vi och sen gick jag och jonatan ut ja du läste rätt vi gick ut...=) Jonatan var helt till sig över att JAG ville gå partaja och skulle lite smått uppdatera pappa om detta och säger på täntigt sätt
 
J- Robban vet du vad frida sa för något riktigt crazy idag?? hade jag kört hade jag fan kört av vägen för det va så jävla otippat! jag blev helt jäkla chockad....
P - haha vaddå vill hon gå till en bar elle höhöhö
 
F- wtf?! är det så jäkla chokerande att jag skulle vila det
 
P och J i kör - JAAA
 
hm... ok... men iaf vi va ute och det va riktigt kul... kul att jag och J gjorde något själva och dessutom kul att träffa lite nytt folk och det var en riktig egoboost=)
 
Idag har vi varit slöa och tagit det lugnt vi va nere på marinan och käka och sen blev det bad i poolen=)
Här kommer lite badbilder=)
 
 
 
 
 
 

Disney world


Vilken dag vi hade igår!
disney world går inte att beskriva det var helt sjukt.
Först kom vi in på motorvägen med 6 filer och åkte på den i ca 10 minuter och då har vi åkt BARA inne på disney området sen fick vi parkera på en helt otroligt stor parkering och därifrån gick det hela tiden som tågbussar som tog oss till ett TÅG som går uppe i luften... och det tåget tog oss till entren där vi skulle gå in...
 
Det var helt fantastiskt fint allt! och att se det där slottet som man är uppväxt med att se i varenda film var helt magiskt!!
Allt var superfint och det var väldigt välgjort och det var grejer och figurer överallt... det va kul för det va ju mycket åkatraktioner men det kretsade inte kring dom utan det fanns så mycket mer... vi om dit vid 11 på morgonen och åkte hem runt 21.30 och varje kväll avslutar dom med ett fyverkerioch det var ju magiskt. så stort och så fint!! en riktigt riktigt bra avslutning på kvällen och dagen.
 
och det bästa av allt var att det inte var alls mycket folk.. eller det va det ju säkert men inte som man märkte av för alla var ju utspridda på ett så emormt område... så det va bara 5-10 minuters kö och det är ju ingenting!!
 
ni ska få se massa bilder men snart ska vi iväg igen så hinner inte lägga upp så många just nu men här får ni ett litet smakprov=)
 
 
Paraden!! den va så fin, jag blev tårögd,
 och jonatan sa när det var färdigt innan  jag hade hunnit säga min åsikt " fy fan det var ju så jävla snuttigt så jag va på väg att kräkas!!" haha det dansades och massa av de olika disneyfigurerna gick runt och gav kramar och hälsade på barnen, Lovisa fick en bamsekram av en av mössen i askungen och av piff och puff=)
 
 
 
 


När det blev mörkt tände dom så att det lystes upp så som på lisseberg vid jul=)
 
 
 

hoppla



åh blir så glad när jag får era kommentarer=)
 
Idag har vi kommit till orlando, varit på en mega outlet med alla dom stora och bästa märkena så jag var i himmelriket=)
 
Kaninte skriva så mycket för det är kolsvart i rummet och jag orkar inte gå och gända men laddar upp lite bilder!
 
 
 
 
Ni får nöja er med dom bilderna idag för det tar ju sinnessjukt l¨ng tid att ladda upp varje bild så nu orkar jag inte hålla mig vaken längre.. nu ska jag krypa ner hos JOnatna=)
 
Hoppas ni sover gott!!
 

Dagen i bilder

Nu har ännu en dag snart gått och vi har redan varit här i över en vecka! 

Känns som om tiden bara flyger förbi och dagarna går skit fort....

Idag har vi varit ute med båten en sväng nu på eftermiddagen och kvällen och det va riktigt skönt, inte så fruktansvärt varmt som det var i förrgår när vi va ute... vi stannade till vid marinan eller marina som Lovisa tror att det heter... hon frågade morfar vart bor den där marina som vi ska till??=)

Idag höll vi oss i kanalen, och det låter ju fruktan
svärt lamt men det är sinnessjukt med kanaler här... vart man än åker med bilen så går kanalen bakom huset för att kunna ha båten och ta sig ut till havet och stränderna... skit häftigt och det ligger så fina hus så det är riktigt mysigt att åka runt och kolla...

här kommer lite bilder från dagen...


Lovisa styr kajutan och hon gör det riktigt bra=)


Pappa han litar till 100% på Lovisas kaptenkunskaper och passa på att fiska under tiden



Visst är dom fina?? och det här är bara två utav alla... jag vill med ha ett sånt här!


'på väg från båten till marinán för att käka...


We have a new kapten on board ladies and gentlemens!! och han tar det med ro...




På väg hem....

 

 


Måndag eller??

Herre gud jag har ingen aning om vad det är för dag längre... jag får verkligen tänka efter och räkna och ha mig för att jag ska komma någorlunda rätt men ändå blir det fel men nu kolla jag på datorn och den säger att det är måndag så det stämmer nog=)

Igår gjorde vi inte något, jag läste ut min bok, Jonatan har blivit sjuk så han låg i sängen och kolla på film och livisa kolla med på film på pekplattan och pappa han fixadeoch grejade.... och det var välbehövligt för oss att vara ifrån solen en dag för jäklar min hud i ansiktet och halsen är som läder och gjorde svinont igår och Jonatan har fått flåsor på näsan så det är inget vidare...så det blevv inga bilder igår inte... men nu är det bättre med det idag iaf=)

Idg har vi varit och handlat lite nu på morgonen och när vi kom tillbaka (jag och lovisa) så var pappa och Jonatan borta så har ingen aning om vart dom har tagit vägen.... annars idag då... vi skulle åkt till en skjutbana och skjutit men Jonatan är fortfarande krasslig så vi får hoppa det och hålla oss till Poolen ist=)

Nä nu ska jag och Lovisa hoppa ner i poolen och svalka oss...

bilder 8/9


Nu har vi kommit in efter en heldag i båten... Vi har haft det riktigt bra idag... åkt ut på havet och såg till o med delfiner!
Vi åkte till en skiiiit stor sandstrand och käka, solade och badade...
 
Men satan vad solen har tagit, jag blev helt konstig. mådde illa och var nära att kräkas hela tiden och lovisa trilla bara i en hög och orka inget på en stund men nu är vi igång igen och har duschat och smörjt oss med ett ordentligt lager hudlotion...
 
idag har det varit 37 grader...
 
här kommer lite bilder från dagen.. .
 
Lovisa har gjort sig redo för en dag i båten=)
 
I kanalen på väg ut till havet...
 

'pappsen=)
 
'
världens goaste lilla unge=)
 
My darling
 
När vi kom ut på havet ökade pappa farten så båten studsade mot vågorna och du ser ju hur lovisa reagerade... LIVRÄDD så vi sakta ner igen=)
Haha jag kan inte sluta skratta när jag ser bilden.. jag lyckades verkligen fånga henne på bild precis när den första vågen kom=)
 
 
Nu ska jag ta och återgå till min bok.. Hoppas att ni har det bra hemma!!
 
Kramar
 
 

lite bilder

 
 
Va tvungen att visa er.. det här är en MELLAN cola här... den är bra mycket större än en STOR när vi beställer från tex mc donalds hemma... allt är svinstort här... allt från drickor till vinflaskor och till matförpackningar osv....
 
det efterlängtade snuset...(dock inte från mig)
 
Fixar frasse=)
 
Jonatan har pratat pappa till söms...
 
 
 
Min sysselsättning när jag nte var i solen... Camilla Läckbergs böcker.. har köpt allihopa så nu jobbar jag mig igenom en efter en... riktigt bra är dom!!
 

Lite uppdatering

Glömde ju skriva lite igår så vi får ta gårdagen i ett inlägg nu istället=)
 
Igår gjorde vi inte så mycket, låg i poolen och låg bredvid poolen och solade typ hela dan så just nu är jag lite småbränd=)
Lovisa badade ju så klart, det är inget nytt där inte hon är som en säl i vattnet...
 
pappa grejade med inredningen och fixade där och jonatan gled mest runt... han gör det han gör bäst helt enkelt=)
 
Fick hit en jäkla massa snus med som herr viström beställt så nu har han laddat upp för ett tag frammöver, det är rätt sjukt, han beställde snus innan vi åkte som leverareades igår till lägenheten. det kommer alltså från sverige men när han beställer det hit så blir det halva priset... så snuset flög med oss från landvetter och åkt runt lite här och när det kommer hit sen så är det halva priset typ jämmfört med vad han ger hemma för en dosa...
'
Vi va ute och skulle gå en sväng jag och jonatan... gick ca 3 km tror jag och det va det värsta jag gjort på länge... det kändes som om huden höll på att brännas bort och svetten forsade och jag fick nästan panik så jäkla varmt va det så det lär vi aldrig göra om! TVI BÖVELEN!!
 
Har försökt ladda upp lite bilder nu men det tar för lång tid och nu ska vi ut på havet med båten så får försöka ikväll igen=) 
 
så hoppas jag att jag har fått upp några till imorgon bitti när du vaknar!!=)
 
 
 
 

bilder



Nu verkar det funka.... dock tar  det en satans tid att få upp inläggen, har suttit i 35 minuter med det andra inlägget bara för att det strular så får sae om det kommer några bilder nu=)
 
 
 
 
 denna bilden glider vi runt i på dagarna=) här på väg till Wall mart...
 (får be så mycket om ursäkt för blottandet av dessa fettklumpar!!)

Ser ni krokodilen i bakgrunden?? Vi stod som på en brygga så vi var i säkerhet tack och lov=)
 
 

fynd=)

Nu kanske jag har lyckats med bilderna=)
 
Mamma och Marita jag mailar inga bilder för det tar sån tid så ni får kolla här ist=)
 
Idag har vi varit och köpt mitt efterlängtade smink Id mineralpuder!! I LOVE IT!!
Hemma i Sverige kostar EN alltså 1 sån här liten burk med puder kostar 500:-
 
och idag har jag köpt allt det här
3 st burkar med puder
2 st warmth (typ som rouge fast bättre)
1 mineral viel (tar bort det blanka i hyn)
och sen 3 st borstar
 
det här skulle alltså kostat 2500 minst
och nu har jag betalat 130 dollar alltså 900:-för!!! dock fik jag rabbat för att jag handlade så mycket men oavsett så hade det varit sjukt bra pris=)
 
hon som hjälpte mig tyckte att det va konstigt att jag köpte det här när jag junde köpa det hemma men när jag förklarade att det kostade 500 för en burk höll hon på att sätta i halsen hahah hon blev helt chockad=)
 
 

fynd=)

Nu kanske jag har lyckats med bilderna=)
 
Mamma och Marita jag mailar inga bilder för det tar sån tid så ni får kolla här ist=)
 
Idag har vi varit och köpt mitt efterlängtade smink Id mineralpuder!! I LOVE IT!!
Hemma i Sverige kostar EN alltså 1 sån här liten burk med puder kostar 500:-
 
och idag har jag köpt allt det här
3 st burkar med puder
2 st warmth (typ som rouge fast bättre)
1 mineral viel (tar bort det blanka i hyn)
och sen 3 st borstar
 
det här skulle alltså kostat 2500 minst
och nu har jag betalat 130 dollar alltså 900:-för!!! fatta vad billigt...
 
hon som hjälpte mig tyckte att det va konstigt att jag köpte det här när jag junde köpa det hemma men när jag förklarade att det kostade 500 för en burk höll hon på att sätta i halsen hahah hon blev helt chockad=)
 

??

Vad fasen jag ser nu att inläggen jag har skrivit när vi är här inte har kommit fram eller rättare sagt blivit publicerade.. provar igen så fpr vi se om det går nu.. '

Vi har det superbra!! det är 35-36 grader hela tiden och det räcker med att man går utanför dörren så blir man halvt friterad!!
Lovisa är i poolen hela tiden hon går upp någon gång ibland för att kissa eller ta en frukt men annars är hon där jämt.... =)

Igår va vi och kollade på krokodiler och det va riktigt häftigt att se!
wallmart har blivit mitt nya ullared=) skitstort och billigt, inte som ullared dock men billigt.
Jonatan har "lärt sig att hata wallmart på tre dagar enligt honom själv" ;)
Nu har vi kommit in någorlunda i denna tidszonen. vi är 6 timmar efter er.
Nä nu klarar jag inte att sitta här längre måste ut i poolen annars flyter jag bort.. Jag får inte in bilderna i datorn så därför blir det bara textinlägg nu när vi är här så får vi köra ett riktigt bildinlägg när vi kommer hem=)

hoppas att ni har det riktigt bra hemma!!

hej


Nu åker vi snart!

Just nu sitter vi på flygplatsen och äter en räkmacka:) ska snart checka in!

Vi är super taggade med skit trötta! Sovit en timme och imorgon kl 23.00 är vi framme i Florida!

Bloggar så ofta jag kan men blir lite sämre nu när vi är borta!

Mamma sötizen har installerat sig hemma och ska sköta om huset när vi är borta!!:)
Så vi får hoppas att hon inte river det;)

Ha det toppen och hoppas att du sover gott!!


God morgon

Hej på er! Det är lustigt, jag ställde klockan på 8.00 igår när jag la mig och vaknar av mig själv 7.53!

Ligger och gosar med Betty innan jag ska gå upp, hon ska vara hos sin farmor och farfar när vi är borta:)

Nä upp och hoppa! Inatt åker vi!!!!!

Pirr pirr pirr


RSS 2.0