Trötthets tös

Gud så trött jag är! 

Gick ner till gymmet och tränade i morses. Det var jag visserligen igår med men idag gick jag på bandet. Var trött så Jessika ( tränare på gymmet) visade mig en nu grej på löpbandet. Ett typ back program. Men går i hög lutning i ett X antal minuter. 

Jag gick i 40 min och på en hög level! Det var tungt! Svetten forsade men så ruggigt skönt efteråt! 


Sen har jag igentligen 
bara jobbat 10-18.30 och sen gått hem. 

Man hinner inte så mycket annat när man jobbar så pass långe. 

Jag har nästan gått 1,2 mil bara till och från jobbet igår och idag. Det är ju rätt bra vardagsmotion. 

I helgen var det Gifcup för lovisas del och efter att jag jobbat i lördags till 16.30 så åkte jag och hämtade Filippa och sen åkte vi oh kollade på de 2 sista matcherna! 

Dom förlorade en med 2-1 och vann den sista med 0-4 så det var bra! 


Duktiga tjejer!! 


Filippa var naturligtvis inte sämre hon utan spelade med! 


Igår kväll gick jag och Lovisa till ica en bit bort och gick förbi kyrkogården där lovisas farmor ligger... 

Nu måste jag sova! Imorgon är det upp för jobb igen! 

Sov så gott!! 

God morgon!

Vad skönt det är att vakna till detta underbart fina vädret!! 

Vad har hänt sen sist?
Det har varit helg i alla fall. Vi va ute och åt, va med bror med familj och Jajje, hade finfrämmat av svärföräldrarna och Jajje. Jag har ridit och varit på en timmes (!!!!!) spinning med Michaela, varit ute och gått! 
Herregud vad man kan gå när det är så skönt ute! 





Det är ju omöjligt att vara deppig när denna sötnosen är i närheten! 


Köpte nya fina helgblommor. Det bästa när man lägger några hundra på nya blommor till helgen är att dom faktiskt räcker i typ 2 helger! Jag älskar dessa rosor som är så stora och fina! Och de benvita är superfina!! 


Igår va jag och plutt på lekplatsen och gungade! Väldigt kul i si så där 1.5 minut sen hade hon tröttnat på det...men det var domsagor väldigt kul under tiden:) 

Idag har jag jobbat, tvättat bilen, ridit, varit med Lovisa på hennes ridning, haft lite tjejkväll med Lovisa och en Filippa som vägrade att sov och var helnöjd när hennes mamma inte hade något tålamod kvar. 


Jag och Lovisa hade gjort fruktsallad och skulle äta det till tv bör Filippa somnat men hon fick vara med på myser ist. ( unge!!) 

Nu har jag hunnit plocka upp efter Filippa och Lovisa får nu mera plocka efter sig själv. Så hon har lite att göra innan skolan imorgon. Hatar när det tas för givet att jag ska plocka och städa efter alla i familjen. När man inte lär sig hur brutalt trist det är att städa bort så skits det ju även i om man slänger badlakarn, kläder, skor, papper, böcker, hårsaker, disk osv runt sig hela dagarna. Och jag är så fruktansvärt trött på att skälla dagarna i ändå. 

Vissa dagar känns det som om jag inte gör annat än att skäller! På Lovisa och Jonatan och även Filippa får sig en åthutning ibland. Hon är ett monster redan nu med ett humör from hell så henne blir nog kul att tas med sen! Hua bävar för det redan nu! 


Hon ser så söt och oskyldig ut men där inne bor en riktig liten jävul! 

Nä nu ska jag sova! 

Jo rubriken är ju god morgon och det är för att jag började skriva detta inlägg i morses men han inte klart förrän nu kl 22.49 när jag äntligen ska sova! 

Imorgon är det upp tidigt och sen är det full rulle hela dagen!! 

Love it!! 

God natt






Sjukstuga

Skönt med fredag fast jag har inte alls någon fredagskänsla idag. Vaknade tidigt i morses av att Filippa "yrade" sov dåligt och var skållhet! 
Tog tempen och hon hade 38.8 så hon fick välling och sen la jag henne hos Jonatan. 

Jag hade bestämt med Sofia på jobbet att vi skulle simma kl 7.45 så jag åkte till badet medans Filippa domnade om och Lovisa gjorde sig iordning för skolan. 

Jobbade en stund sen åkte jag hem till min älskade lilla plutt. Febern steg till 39.6 och sen stensomnade hon! 

Vaknade upp ca 1 timme senare och "busade" typ 5 min sen sov hon igen! 


Jonatan kom hem vid 15.30 så jag kunde åka och jobba lite till! Har så mycket att göra och nu kommer det in så mycket nya badkläder som måste hängas upp, prismornas och hängas it i butiken! Och det tar sin lilla tid. Men jäklar vad mycket snyggt!! 

Nu har Jonatan åkt på AW Lovisa till sin pappa och Filippa sover i mitt knä! 


Och det tar nog inte jättelång tid innan jag sover själv med! 



Glad påsk!

Hoppas du haft en bra påsk! 

Vi har haft det så himla skönt! I fredags var vi hos min bror med familj och åt påskmat och socialiserade! 

I lördags jobbade jag fram till 14 sen åkte vi till mamma och åt lunch sen målade vi ägg! 




Jag somnade i soffan mitt i allt stök så mamma, Jonatan och filipps passade på stt gå en ordentlig promenad och Lovisa var ute i stallet! 

Sen på kvällen kom lite mer släkt och vi åt middag! 

På söndagen åkte jag ut till mamma och red ihop med henne och Lovisa som sov över hos mormor! 



Sen skulle vi till Jonatans mamma och pappa på kvällen så vi passade på att åka till Hornborgasjön och kollada på tranor innan dess.

18000 tranor var det nu!!! Det är helt sinnessjukt mycket ju men jag hörde att någon sa att rekordet var 26500 st! 




Och sen blev det som sagt en tur ut till svärföräldrarna och fick en jättegod middag där! 

Igår gjorde vi inte mycket. Jonatan jobbade, jag red, Filippa och Lovisa var hos mamma under tiden och sen åkte vi hem. 

Idag var filippas första dag att bara själv på dagis. Jag var med typ 20 min på morgonen sen fick jag åka och hon skulle klara sig själv! Inte ett pip efter mig på 4.5 timmar!! Det är ju nästan så det är otacksamt även om jag så klart är väldigt glad för att det går bra och att hon trivs!:) 


När Filippa var på dagis passade jag på att först träna och sen åka ut till stallet och rida! 


Herregud vad mycket man hinner på 4.5 timmar! Om man inte sätter sig ner så hinner du mycket!! Till och med duscha och göra sig iordning i lugn och ro! 

Sen åkte jag och filippus till hööks och skaffade lite benskydd bla till ädel och sen mataffären då jonatans bror och kusin från Norrland kom på besök en snabbis när han passerade här för att åka och jobba!  

Dockade lite nya blommor med! 




Lovisa är dålig. Vet inte om hon har åkt på någon influensa för hon är helt däckad! Legat på sitt rum hela dan utan att ha nästan ätit något och bara hänger:( 

Så nu ska jag lägga Filippa sen mysa lite med Lovisa! 

Ha en riktigt bra kväll!!! 

(Väldigt snurrigt inlägg) 



Nyfärgat

Gud så skönt att äntligen ha tagit mig till frissan och fått fräsch färg!! 

Lite uppljusat i topparna och en mörk färg i botten!! 


Före

Efter


Jag och Jonatan har kollat på två avsnitt downtown abbey och nu ska jag sova! Filippa vaknade precis när vi skulle lägga oss och nu ligger hon som en liten kringla på min mage<3


Jösses såg nu att klockan är över 01!! Måste sova så jag orkar upp med Filippa till dagis imorgon!

God natt!

Inskolning på dagis och husförsäljning!

I måndags började vi inskolningen på dagis med Filippa. 

Det går riktigt bra än så länge men hon är helg slut efteråt stackarn! Det är jobbigt med alla nya intryck och alla barn att hålla koll på ! 

Idag hade som påskfirande och Filippa var påskkärring så klart. Den sötaste av dom alla var hon när hon tultade runt där i sitt huckle! 




Haha så jäkla söt! 

Efter dagis åkte vi till banken och gjorde klart allt med husförsäljningen ich vi fick pengar och lösta lån och dom andra fick  nycklar och ett hus! 

Jag tycker att det faktiskt har varit och är riktigt jobbigt att lämna huset för jag har trivts vökdigt bra men nu är det ett nytt kapitel som börjar och jag hoppas att det kommer bli lika bra. Och det kommer det bli bara man vänjer sig vid att bo i lägenhet igen! 

Och det är Huså klart väldigt välbehövligt för oss att få mindre jobb då vi båda jobbar väldigt mycket och har mycket annat med! 

 Och det är ju en väldigt skön känsla att inte ha några lån och att äga allt man har! Då menar jag med att man äger det som är i vårt boende och allt sånt! Kollade på lyxfällan och inser hur många det är som lever på lånade saker! Alltså på avbetalning! Då är det ju inte dina grejer du tex tittar på när ni kollar på tv! Det är inte din soffa eller ditt surroundsystem eller vad det nu kan vara! 

Jag är nöjd med att vi sparar och inte lånar till något vi vill ha utan att vi alltid har pengar till det! 

Vilket sidospår! 



Apropå köpa så fick jag hem mitt fina fina mateus porslin här om dagen!! ÄLSKAR DET!  
Dock så saknades det några delar men det kommer nog snart hoppas jag! 


Nu sitter jag hos frisören och ska bli färgad i håret så jag slipper denna trista färg och utväxt! 

Hoppas du har det bra! 


RSS 2.0