The Dark Knight Rises

Ikväll blir det bio med min darling! 
 
Lovisa är ju hos sin pappa så man får passa på att hitta på saker på vardagarna då, det funkar ju inte när hon är hemma att åka iväg sent, eller nu på sommaren gör det men skönt att göra något själva med=) 
 
(med risk för att låta som en hemsk mamma) 
 
Men iaf... humöret är på botten så det var bra att Jonatan kom med förslaget att gå på bio för nu blev det iaf lite bättre!=) 
 

The Dark Knight Rises blir det... BATMAN=) 
 
får vi se hur det går... bio utan popcorn... fiii fan!
 
 

Hungrig!

Alltså idag flyter det inte på lika bra med det här drickandet! Jävlar vad jag är hungrig och sugen på allt annat än den här förbannade blaskedrycken utan något gott! Jag har precis hävt i mig en "måltid" och magen kurrar värre än någonsin!!! Och eftersom vi har sveriges mest kräsna hund som inte kan äta som alla andra hundar gör nämligen hundmat så får jag nu sitta och pina mig själv genom att göra 2 st leverpastej mackor vilket gör det här lidandet ännu värre!!! Just nu så är jag hellre en tjockis än att fortsätter med skiten men jag ska härda ut!


time to work!

Nu är det dags för lite mer jobb! 
 
Idag kommer det en leverantör för att visa lite av höstens produkter, alltid lika kul att se vad det blir för nya färger på de olika modellerna osv... 
 
och nu är det inte alls långt kvar till modemässan=) Ska bli så skönt att komma iväg lite både hemmifrån och n¨gra dagars "ledigt" från jobbet även om det är mer jobb än någonsin när man åker iväg på mässa, men det är i alla fall en annan form av jobb=) 
 
Nä nu ska jag sätta igång! 
 
Gårdagen gick föressten bra när jag bara drack, inte allt för trött och dagens träning gick med bra... 
 
drack en celsius innan
 
5 km på crossen 
3.5 km PW
plankan 3*40 sekunder
utfall 2*12 
knäböj 2*12 
 
( varje benövning var en pina för jag har en fruktansvärd träningsverk sen igår!!) 
 
 

God morgon!

Sitter i bilen på väg till gymmet!! 
KLOCKAN ÄR 7.20!!!! 
 
Fy jag känner mig mer död än levande! 
 

Kvällsmat

Sitter och "äter" kvällsmat framför tvn, Denna gången med Jordgubbssmak! Jag låtsas att jag tycker om det och sväljer! Annars går det inte... Jag ska måndag till fredag denna veckan BARA dricka detta! Nutrilett alltså och så när det blir för olidligt ta lite blåbär. Och det är för att se om jag går ner i vikt vilket jag ska göra för gör jag inte det så är det något fel på mig! Så som jag tränar så borde jag verkligen gå ner i vikt men inte ett skit händer det... 100 g ner och sen 200 g upp! Det är fruktansvärt deprimerande så nu provar jag detta så får vi se hur det går:) Idag har det gått bra!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2012/pic_5016d6ef9606ee7af800003f.jpg" class="image">


Lunch

Nutrilet choklad och en näve blåbär!:)


Jobb

Nu är jag igång och jobbar och idag är jag riktigt taggad och på topp:) Sitter och stoppar i mig lite blåbär just nu!! Ha en bra dag!! Kram


Frukost

Nu är det dags för frukost! 110 kcal!! Choklad! mumma!


Träning

1 mil Plankan 40*3 utfall 2*12 knäböj 3*12 Och nu skakar jag i benen så trötta är dom:)


Lördagen

Jösses jag hinner inte blogga eller det är jag ju riktigt dålig på när det gäller helgerna men här kommer en liten snabb återblick på min lördag!=)
 
var först och plockade jätteblåbär med mamma och marita, självplockningen pöönade igår kl 9.00 och då var vi på plats som många andra....
 
så gott och så lätt att plocka, himla skillnad från dom i skogen dom är ju hemska!!!
 
 
här är deras sida om ni vill gå in och kolla och jag kan varmt rekommendera detta!
 
http://blabarsgarden.se/
 
sen for jag iväg och jobbade några timmar och efter jobbet fick vi besök av Jonatans kompis och hans söta flickvänn!
 
och sent på kvällen drog jag och Lovisa iväg till Maria wincent och lilla Tyra, åt skaldjur och prata och hade det riktigt skönt!!=)
 
Lilla tyra är ju helt bedårande söt och det finns ju inget som är så mysigt som små bebisar=)
 
lovisa är med stormförtjust!
 
 
Våra söta ungar=)
 
Hade en riktigt riktigt bra lördag Och det hoppas jag verkligen att du med har haft!!
 
 
 

JONATAN!!!!

OM DU LÄSER HÄR INNAN DU KOLLAR PÅ DIN MOBIL IGEN SÅ 

LÄGG PÅ LUREN!!!!!!
 
du blockerar linjen till butiken!!!! 
 
 
 

sommarjobb

Idag var det ju dags igen! 
 
Men idag har det blivit lite utökning av både personal och fika.. idag finns det även kaffe och chokladbollar att köpa=) 
 

god morgon!!

Känner mig så nyttig och duktig när jag varit iväg och tränat och idag känns det ännu bättre... 
Igå kväll så var jag ute och gick, powerwalk/joggade i 8 km på 1 timme och sen gjorde jag i ording på all tvätt hemma alltså den rena... in i garderoberna och allt vad det innebär=) 
 
Och idag var jag på gymmet redan 7.30 så jag han att träna i nästan 1.5 timme... 
 
7 km på crossen
och pw+löp 3.5 km
 
så skönt!!=) 
 
nu är det jobb som gäller!!
 
i mina brills som jag inte är helt bekväm i!!
 
 

Power walk

Har precis kommit in från en ordentlig kvällstur! Skulle egentligen "bara" gå hem från jonatans föräldrar (4,5km) men kom på när jag var på väg hem att det enda som väntade när jag kom h var tvätten som ska in i garderoberna så gick en bit till så nu har jag åkt samma väg med Bilen och det blev en runda på 8.0 km och gick den på 1 timme så det va rätt bra tempo!:) Så himla fin kväll det är! Och här ute är det så fint nu så det var en jätte skön runda och i den här åldern så uppskattar man ju fin natur liters änan gjorde förut;) Nu har jag lagt mig i soffan och kollar på sommar med Ernst!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2012/pic_5011b0099606ee014500000b.jpg" class="image">


Varm

Gud vilket väder det är idag! Superskönt ju! Sitter och väntar på att lunchen ska bli klar. Har hittat nya favohaket mamma mia i Skövde, riktigt bra mat:) Så nu väntar jag på att min svärdfisk ska bli färdig... Jag hade ju inflamation i ögat så nu är det glasögon som gäller i några dagar :/


KSS och väntan

Nu är jag på jobbet igen efter ett besök på ögonmottagningen... Skulle vara där kl 9.00 och fick sitta i väntrummet till 10.10 innan jag fick komma in... Varför i helvete sätter dom en tid som man ska komma när man får vänta i över 1 timme sen ändå!! Och på morgonen! När dom nyss öppnat!! Dåligt! Satt och läste tidningen när jag väntade och så fick jag syn på dessa två spelivinkrar:)


Bullbak och städ

Nu har jag precis tagit ur sista plåten med bullar ur ugnen... Lovisa måste ju ha något att sälja på fredag:) Nedervåningen är städad (hyfsat iaf) och tvättkorgen är tom! Så nu ska jag ta mig en välförtjänt bulle framför tvn:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2012/pic_501054b5ddf2b343c2000007.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2012/pic_501054b5ddf2b343c2000007.jpg" class="image">


Ögon

Det är ju alltid något!! Är det inte fetma så är det allergi och är det inte allergi så är det ögonen... Nu är det alltså ena ögat som krånglar, det är rött och gör ont och svider och pupillen är större än den andra och det gör ont i näsan! Så nu ska jag in till ögonmottagningen kl 9.00 imorgon!! Jag som hade tänkt sova till 9 och sen åka in och jobba!! Skit samma... Nu ligger jag i soffan och kollar på The big Bang theory:) I min fina bikini:)


Lunch date!

Med världens finaste!


Lovisas fikastånd

Idag sommarjobbar lilla söta fina duktiga Lovisa utanför maxmode och säljer saft och kakor:) Är ni i stan tycker jag att ni ska kika förbi henne och säga hej då blir hon glad:)


Sova??

Fan jag blir så trött på mig själv! Igår somnar jag hyfsat fort och tidigt runt 22.30 och va skit Nöjd att jag lagt mig så tidigt men vad hjälpte det?? Jag har hällt på en himla massa i sömnen inatt vilket har resulterat i att jag vaknat och måste då fortsätta mitt sjuka beteende för att inte verka totalt jävla vrickad när stackars Jonatan kollar på! Vaknar och märker att jag håller på och drar och drar i täcket alltså jag klär av täcket för att det är varmt och blir ledsen när jag förstår att jag bara tagit av hela jäkla påslakarnet... Nä jag orkar inte ens berätta allt jag hållt påse inatt det är ju sjukt!:) Men nu iaf vakna jag av en mygga 04.30 och nu kan jag inte somna om... Ingen ide att somn tidigt när man inte sover en enda hel natt ändå! Skit! Men Jonatan sover som en gris iaf;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2012/pic_500f62cdddf2b31b86000524.jpg" class="image">


Tv tittande

Ligger i soffan och känner mig totalt manglad! Jag är helt slutkörd idag så snart ska jag ta och lägga mig så kanske jag kan vara lite piggare imorgon:) Såg att dom sökte nytt folk till nästa säsong av biggest loser! Kanske ska söka;) Det kanske är det jag behöver, en riktig kickstart med nedgången för det här är ju hopplöst! Nä nu ska jag ta med mig min bedjande hund upp och sova! Så här har hon legat och kollat på mig den sista timmen... Hon är med trött!


Lunch!!

Potatis och löksoppa som består av 120 kcal!! Löv it!


God morgon...

Såg nu att inlägget jag skrev igår blev postat nu när jag logga in.... Men god morgon iaf! Lämnade av Lovisa hos jonatans mamma och pappa i morses då dom ska iväg till high chaparall!!:) Så henne var det inte svårt att få upp 6.45!! Jag åkte till mamma för att rida men va så trött så jag somnade sittandes i fåtöljen och vaknade till 9.30 osminkad o duschad och oklädd så det va jäklar i mej snabba ryck:) Men nu är vi på plats!


God natt

Nu ska jag sova hoppas att du haft en bra dag! Och att vi får lite sol på oss i veckan! Ska somna med nya H&M katalogen i nyllet:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2960636/images/2012/pic_500dbeb9e087c3273800001f.jpg" class="image">


Äntligen funkar den!!

Jag har ju inte kunnat blogga från mobilen på skit länge och därför blir det jobbigt eftersom man inte alltid har datorn i närheten eller så ska man hålla på och maila bilderna för att sen laggs ner dom på datorn och krångla men nu äntligen funkar blogg.se appen igen!! Så nu kan jag blogga från telen och det underlättar ju!!:) Så... Ikväll då... Laga fisksoppa idag vilket var för jäkla gott.. Är dålig på fisk men tycker att både vi och lovisa måste få i sig det oftare så soppa fick det bli... Potatis Kålrot Purjolök Champinjoner Fiskbuljong Vatten Grädde Salt och peppar Blomkål Fisk ( sej, torsk vilken som) Och så hade vi räkor kvar från helgen som jag slängde i... Koka allt och lägg i fisken de sista minuterna annars blir den torr och samma med räkorna dom kan du lägga i strax före servering!


sjukt

Herre gud det här är första gången jag hinner slå ner rumpen idag, har haft så fruktansvärt mycket att göra... 
 
Träningen i morses gick bra men jag har fått ont i mina benhinnor så jag fick skita i att springa och power walkade i 45 minuter ist och sen körde jag magövningar... 
Så träning blev det ändå=) 
 
Nu ska jag bara betala ut lite löner sen ska vi handla och sen blir det hemfärd!!=) 
 
känns som om soffan är väldigt lockande idag!
 
jo måste visa er en liten konversation som jag hade med min kära sambo i går...
 
 
Det känns lixom inte riktigt som att han litar på min kunskap;)
 
 

God Lördag!

Gud så skönt med Lördag idag! 
 
Jag älskar lördagar, jag börjar senare ingen träning och jag slutar tidigt... 
Idag är Lovisa med mig på jobbet och kämpar... eller hon ligger utslagen inne i fikarummet på golvet och kollar på prinsessan och nötknäpparen=) 
 
Efter jobbet ska jag ta och åka och handla lite och sen ska jag RIDA så kul när man har kommit igång lite med det igen, jäkligt bra träning är det med=) 
 
Igpr när jag ridit så bjöd mammsen på mat och betty gnagde i sig en majskol såg sjukt roligt ut det va som kalle anka och långben fast i bettys outfit=) 
 
 
det här måste ju vara det mysigaste som finns att somna till??!!
ett litet blont yrväder som ligger och andas så tyngt att det känns som om hela världen skulle kunna rasa samman runt omkring men hon skulle fortfarande bara ligga lugnt och sova=) 
 

nytt i garderoben=)

Här om dan va jag inne på vero moda och hitta en så söt tröja, jag har den i svart förut och jag älskar den eftersom man är lite mer klädd men ändå inte allt för varm=) 
 
söt va??=) 
 
 
 
Nu har jag precis kommit tillbaka från lunch med Emma... Thai house blev det idag och satan så gott det är mid thai mat!!=) 
 
I morses vart det jäkligt segt att träna, vaknade kl 03.30 i morses eller natt ska man väl kanske säga och har inte sovit en blund sen dess... 
men 5 km sprang jag på en dålig tid 35 minuter men huvudsaken var att jag rörde på mig iaf=) 
 
nä nu ska jag jobba amssor att göra idag! KUL!!=) 
 
 

hello!

Nu har jag hämtat mig från allergi chock osv...
 
Fått mediciner och allt för att det ska försvinna helt... jävla tonfisk. det enda positiva med det här var att jag nu vet att jag fortfarande är fruktansvärt överkänslig mot just tonfisk och att Jonatan nu tror på att jag är alergisk och inte bara tycker att det är äckligt som han trodde att det var.
Och jag kommer garanterat inte att få den där blicken som säger "men din flant ät och håll käft" när jag lite undrande frågar om det är tonfisk i smörgåstårtan när vi är bortbjudna för då kan jag inte äta... =)
 
När jag var på vårdcentralen så passade jag även på att ta blodprov för en helt annan sak och det är andra gången jag tar prov på den vårdcentralen nu och sist hade jag ett blåmärke som var lika stort som en kaffekopp och nu är det inte i närheten men ändå blått... ska det verkligen behöva bli det av bara ett litet stick?
 

Allergi

Jag håller just nu på att förlora förståndet!! 
 
Igår var jag på Willys och köpte sån där sallad som man plockar själv och måste antagligen ha fått med en liten bit av TONFISK eller om jag använt någon slev som legat i den burken för jag har fått UTASLAG över precis hela kroppen!! 
Och det kliar något sinnessjukt hemskt! igår fick Jonatan riva med en sträv handduk på ryggen och på gymmet idag så måste ju den stackars killen som stod mitt emot mig trott att jag var rabiessmittade eller något sånt!
 
Jävla WILLYS!!! 
Det här är straffet för att man äter sallad! jag hatar sallad och nu är jag precis livrädd för att det ska börja i ansiktet.. jag ska ju fan kunna jobba hela dan!! 
 
Men så fort en av tjejerna kommer så ska jag till värdcentralen och få någon behandling sa hon på 1177 ( sjukvårdsupplysningen) för fortsätter det här kommer jag att stå frenetiskt och raspa huden med en kniv för det är precis vad jag just nu vill göra men än så länge funkar det med fingrarna!!

 
notera att det som är ljust är min vanliga hudfärg och det röda och prickiga runtom är UTSLAG som är helt jävla knottrigt och är ÖVERALLT!!!!!!!
 
 
GAAAAHHHHHH!!!!!

Morgontur på pollen

Gd så skönt det var att vara ute och rida idag på morgonen! 
Jag och mamma tog en skogsrunda i det fina vädret! 
 
Gymmet var ju stängt nu på morgonen så dit ska jag ikväll istället efter jobbet och köra ett pass... Jag börjar gilla att åka dit på eftermiddagen när man har gott om tid men det är dock inte lika"lätt" att komma dit efter jobbet som innan... Jag är ju slut varje dag efter jobbet och då är man inte sugen på att köra ett hårt pass men när man väl är där så är det riktigt skönt! 
 
Igår va jag och lunchade med söta Emma på Glödje i Skövde.. .
 
Jag tryckte i mig en lax med lite annat jox till=) 
 
 
Kvällen tillbringades i soffan jag kolla på tv och Betty kolla på mig=) 
 

Dags för sängen!

NU ska jag ta och knyta mig... Lovisa har inte ringt så det har nog gått bra att somna får vi hoppas...
 
blä vad varmt det är nu med lite småsvettig hela tiden ska sätta igång fläkten i sovrummet nu annars sover jag ju förjävligt!
 
Kvällens måltid blev grillning utan kålisar eller rättare sagt utan potatis eller något sånt till...
 
 
Jonatan är sur för han fick inget eftersom han sa Nej till mat när jag fråga och n u går han och berättar hur elak och ego jag är...! MÄN!!
 
haha men grillat är fasen det bästa som finns och det går ju att variera i det oändliga!
 

Trevliga söndag

idag har det inte hänt mycket heller men betydligt mer än igår;)
 
vi va inne för att köpa det sista virket till stallet men det sket sig för det vi skulle ha var självklart slut och han som jobbade orkade inte bry sig heller.... han får ju garanterat sin lön ändå så varför bry sig om att hjälpa och serva kunderna som kommer??!
 
Jävligt dumt...
 
Tänk om alla säljare/butiksbiträden skulle ha den inställningen då skulle företagen gå back. Skulle jag få veta att min åersonal var så fruktansvärt oservise inriktade så skulle jag blivit bra förbannad! Jävla Byggmax!!
 
men vi åkte hem och Jonatan klippte gräset och jag la mig i hängmattan så sämre kunde jag haft det...
 
Nu ska jag åka bort med övernattningsgrejer till Lovisa för hon ska sova hos en kompis idag... =)
 
Dom ska ha disco så jag har fått tydliga order för vad som ska med i väskan..(det mest glittriga som finns i hela garderoben;)
 

Vilken kväll

Hade en toppen kväll igår!
 
Dock är det en jävla tur att det inte är ofta för då hade mitt liv sett helt annorlunda ut... precis hela dan har jag legat i soffan i fosterställning och småsvettats! inte alls min grej!
förutom 1 timme då jag var och hämtade Lovisa... och vilken fruktansvärd tur att hon inte ville göra något idag utan var trött och bara ville spela dator och grejja...
 
Fast å andra sidan så är det här rena jävla bantningskuren att vara bakis.. jag har fått i mig 2 tuggor på en korv med bröd och ½ färdigportion med lasange på HELA DAN!!!
 
och jag är verkligen inte hungrig på något!!
 
 
Men som sagt vi hade en toppen kväll!!
 
 
Resten av bilderna vågar jag inte lägga upp för då blir jag förmodligen styckad av dom andra=)
 
 
 

PARTY

Ikväll ska jag ut! 
Ja du läste helt rätt... JAG ska UT på FEST!!=) 
 
haha det va inte igår men jäklar vad jag är laddad! det riktigt spritter i krroppen på mig=) 
 
Har precis varit på systemet och införskaffat det nödvändigaste men så prata jag med mickaela och inser att jag kanske köpt för lite... får ta en till vända innan gymmet=) 
 
 

Äntligen fredag

woop woop nu är det äntligen fredag! 
som jag längtat efter fredag denna veckan! 
 
Lovisa är tillbaka hos sin pappa och kommer hem imorgon igen och jag är på jobbet.... 
 
Ingen morgonträning idag utan den får bli när jag slutar idag, ( 14.00!!!) och så ska jag ta och SOLA idag med... man känner sig alltid frächare när man är lite småbrun=) 
 
nä time too work! 
 

inte alltid som man tänkt sig...

Idag hämtade jag Lovisa ( hon är hos sin pappa ett tag nu då fritids här i fröjered är stängt och jag har  ingen semester så då är hon där på veckorna nu ist )
men ialla fall jag hämtade henne och hade tänkt att vi kunde rida först och sen gå lite på stan och kika och sen skulle vi åka till Hjo för Timotejj och Ulrik Munter skulle spela där idag och Lovisa fullkommlit Älskar dom!
 
Överlycklig blev hon när jag sa det men när vi kom till stallet ( mamma) så skulle vi gå in på en fika och lovisa bara grät och grät för att hon va så trött så vi gick upp och la oss i mammas säng så skulle vi vila några minuter innan vi gick ut och jag började läsa lite, efter exakt 3 minuter sov hon som en gris...
sov i 2 timmar ( jag passade på att rida under tiden) och när hon vaknade sa hon, " mamma blir du ledsen om vi inte åker och kollar på Timotejj?"
 
så hon fick välja vad vi skulle göra....
Valet var lätt... Shopping på stan först och sen hämta kina mat, fruktsallad, kladdkaka, dipp och grönsaker och kolla film och mormor skulle komma ut till oss... och så blev det...
 
Dock vart vi så mätta efter maten så snasket till efterrätt är kvar=)

men vi har haft en toppen mysig dag!=)
Betty börja grovhångla med mig precis när jag skulle trycka av kortet=)
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag gå upp och lägga mig bredvid min snarkande och svettandes lilla snutta!
 
Hoppas du haft en bra dag!
Kram

mitt allt

Nu äntligen är hon hemma!! mitt allt och nu är jag hel igen gud så skönt det är!
 
( ialla fall de första 10 minuterna;)
 
nu ska vi ut och rida...
 
 
 

Frulle

Nu är dagens frukost intagen och jag ska strax bege mig ut till stallet och rida men först ska jag hämta mitt <3
 
Dagens frulle blev fil, hemmagjord musli och vattenmelon!
 
 
 
och ett helt perfekt kokat ägg!
 
 

MIN MIN MIN MIN MIN!!

Idag kom ÄNTLIGEN bikinin som jag väntat på i en evighet ( känns det som) igentligen bara 2 månader!! 

Och så grym den va!!!
Jag älskar den och det här är nog första BINIKIN som jag faktiskt känner mig riktigt fin i!! 
jäklar vad bra den va. nu får jag inte gå ner ett enda gram till för då blir den för stor;) 
 
 
Däremot tror jag att jag sjka ha en annan bralla till, utan volangen i typ hipster modell=) 
 
 

Tränat

Då var dagens träning avklarad... 
 
6 km på crossen 
plankan 3*40 sekunder
 
Ikväll ska jag och mamma ut och rida, är så skönt att komma ut i friska luften när man har jobbat inne hela dan... 
 
Imorgn ska jag äntligen hämta min lilla sessa! vi ska hitta på något mysigt bara hon och jag! som jag saknar henne! det är ju sjukt att man kan sakna det där tjatiga trollet=) 
 

god natt hälsning

NU ska jag snart ta och knata upp till sängen! men ville bara kika in och önska dig god natt!!
och hoppas att du har haft en bra dag trots skitvädret!!
 

träning

Nu är jag färdig jobbad och tränad...

stack iväg direkt efter jobbet och sprang 5 km. Riktigt skönt va det och nu känner jag mig pigg igen!
 
Jag har hunnit fara runt som ett jehu här hemma och statat disk och tvätt maskiner plocka bort det värsta och nu ska jag lägga mig i soffan med en skål frukt.. jag övervägde att köpa något gott ( med socker) men var duktig och stod emot=)
 
 
Jag har just tagit svettningen till en helt ny nivå! jag va dövarm INNAN träningen och det
var ju inte direkt svalt inne på gymmet!! forsa som jäka nigarafallen från mig=)
 
 
 
vindruvor och bigaråer!! SMASKENS!!
 
 

lunch

Dagens lunch,
kamben med 3 msk potatissallad vindruvor och tomater..

( notera att det här är upplagt på en LITEN tallrik!! och ja jag blev lagom mätt=)

 


ridning och huvudvärk

Kom till jobbet för en stund sen, har varit ute och ridit på morgonen så det blev att jag kom lite senare idag... 
 
Idag händer det inte alls mycket, ska jobba och efter jobbet ska jag till gymmet och köra ett pass... 
Fy jag är inte alls på humör idag, ont i huvudet och aldeles för mycket tråkigt som händer... 
och för att inte tala om vädret, det är ju vedervärdigt!! 
När ska det bli sommar?? och varmt??
 
nä fy! 
 
och jag tror att humöret är på botten med för att jag saknar Lovisa så in i vassen!!!
hon åkte ju i fredags och kommer hem på fredag igen men hon längtar hem, hon rikger flera gånger varje dag och jag saknar henne så det gör ont i hjärtat!
 
 

morrn

innan jobbet idag så rensade jag lite i mina lådor hemma, alltså sockar, trosor och bh för att rensa ur gammalt och fylla på med nytt... 
 
och då ser jag att jävlar vad mycket bhar jag har och jäklar vilken fel storlek jag har haft förut... 
Blev nästan lite förvånad när jag såg storeken... 
 
men skit samma.. jobb idag till 18.00 om det inte är lugnt för då går jag tidigare och sen efter jobbet så ska jag ut och rida.... 
 
i helgen när jag red så satte jag på Ädel det nya tränset... 
 
 
och jag kan berätta för er att jag har en träningsvärk som heter duga på insidan av låren..!!! 
 
GOOD DÄMIT!! 
 
nä nu ska jag jobba! 
 
Ha en bra dag!!

Lunch!!

Nu äre dags för lunch!! 
 
Cesarsallad! 
 

gårdagens fika

Igår på jobbet kom en av tjejerna med fika!! 
 
så jäklans god är den här tårtan, jag älskar den men det blir aldrig av att jag köper den själv... det är marsipan och med någon päronmojs innuti... svingott!!
 

Lördag

Gud så skönt med Lördag!! det innebär att jag är ledig imorgon och att jag slutar kl 14 idag och det är SKÖNT!!!
 
Somnade kl 21 igår och vaknade kl 09,00 idag och somnade om och sov till kl 9,30 vilket innebär BRÅTTOM FROM HELL!!! 
 
öppnar ju för guds skull butiken kl 10.00... 
 
men som tur va så är jag inte själv idag utan det gjorde inget att jag blev lite sen=) 
 
Just nu sitter jag och äter frukost och vid det här laget vet du väl vad det är... fil med musli och jordgubbar=) 
 

Modemässan 2012

Den 15 Augusti åker jag mamma Lovisa och Jonatan upp till stockholm för att gå på modemässan och kolla in alla vårens nyheter, färger och nya trender... 
Jonatan och Lovisa ska kolla på saker för att göra Lovisa smartare än vad hon redan är och jag och mamma ska gå på mässan=) 
 
Riktigt bra fördelning tycker jag! 
 
Så nu har jag bokat rum för oss alla 4 och dom enda kriterierna jag hade var att det skulle finnas gym och en sjuhelvetes god frukost att inta när vi slitit som odjur i gymmet=) 
 
 
och så blev jag överlycklig för det finns biljardbord, så nu blev jag alldeles nostalgisk! 
Jag och pappa spelade alltid biljard när jag va hos honom på helgerna under lång tid när jag va liten och jag va faktiskt riktigt bra på det, men nu spelar jag som en kratta och blir okoncentrerad och ofokuserad så nu ska Jonatan få sig en utmaning när vi är där=) 
 
 
 
 
www.maxmode.nu 

skev bild av sig själv

I veckan när jag va hemma hos mamma så satt jag och kollade på lite bilder från när jag va liten.... 
 
Och då inser jag vilken fruktansvärt skev bild jag har av mig själv... 
Jag kommer så väl igr när det här kortet togs för jag va med mina 2 bästa kompisar i Spanien och när Johanna skulle ta detta kortet på mi så vet jag att jag höll armarna kring magen för att jag tyckte at jag va så tjock och att det va jobbigt/pinsamt.... 
 
och att jag alltid tyckt att jag är så fruktansvärt mycket större än vad mina kompisar var.. och det ser jag ju nu när jag kollar på korten att det va jag ju itne alls det... 
 

helt försörd

Herregud säger jag bara jag klarar inte av sånna här kvällar/nätter... jag måste ha MINST 6 timmars sömn annars blir jag ett jävla vrak dan efter och det är precis vad jag är idag... 
 
ett svullet vrak med skoskav på hela jäkla fötterna!! 
 
och jag kan nu av egen erfarenhet rekomendera er att INTE halvspringa 2.5 km i några jäkla skor med en sträng mellan tårna och fylda med paljetter!! för du kommer GARANTERAT ATT FÅ ONT!!! 
 
nu blöder det lite varstans från mina tossingar och det bränner med!! 
 
fy satan... 
 
nu sitter jag iaf på jobbet i min kontorsstol och ska ta och gå och köpa något gott och med socker i så jag får en kick!! 
För idag trotsar jag fetman så ska jag rulla in på nårmaste café och köpa upp varenda jävla godsak dom har i disken;) 
 
 

Tåg

Sitter just nu på tåget hem till Skövde igen.... idag känner jag mig mer död än levande... somnade runt 05,15 och gick upp 7,45 för att hinna med tåget som skulle gå kl 9.00...
 
så nu sitter jag här...
 
 
ska försöka pilla i mig lite frukost nu=) 
 

underbara morgon!

 Vilken skön morgon jag har haft!!
 
Jag började med att springa 4 km i skögen vilket var HEMSKT!! jag hatar att springa ute. benen blir tunga som bly och varje steg är en pina men det gick tillslut!=) 
 
sen var jag och mamma ute och red en sväng!!
 
börja jobba 11.45 och det är ju lagom tid=) 
 
och vilket väder!!! underbar dag och den kommer inte bli sämre! kl 15.32 åker jag och Mickaela (styvsyster) till Göteborg och hälsar på pappsen och Carina!!! 
 
nu ska jag jobba!! 
hoppasa tt du får en alldeles underbar dag i solen!!
 
 

sol och bad

Fy så skönt väder det blev idag!!
 
Eftersom lovisa var ledig från fritids idag så jobbade vi ( jag och Lovisa) inte så länge, slutade kl 15.30 och åkte direkt hem till mamma och jag slängde mig i solstolen och Lovisa i poolen...
 
Ikväll när det har blivit lite svalare ska jag, Lovisa och linn ut och rida en tur...
Och sen ska vi ta och färga mitt hår och sen kolla på film med mammsen=) I dont know how she does it!
Snacka om en toppen kväll;)
 
här kommer ett litet bildregn på eftermddagen....
 
 
 
 
 
 
Betty var inte lika förtjust i att bada som Lovisa;) haha
 
 
Lovisa provad på lite klädsim=)
 

Rasmus

Igår va vi ute hos mamma på kvällen och käka och prata massa skit=) 
 
Lovisa trivs som fisken i vattnet där, hon har fått massa kompisar och så lullar hon runt med rasmus och visar upp honom och det finns ju inte en enda människa som inte tycker att han är söt.. 
 
när jag kolla på bilderna i morses så vart det en jäkla massa på honom och dom andra hästarna... 
 

mamma och isa

Herregud jag slås fortfarande rätt ofta över hus stor Lovisa har blivit.
 
Hon hänger med i konversationerna på ett helt annat sätt.. och här om dan satt vi vid matbordet och pratade och vi prata om att åka till Lisseberg om ett tag och Lovisa frågar om hon får åka balder.. och jag sa ja det tror jag för det va väl 130 cm som du skulle bli och det är du ju nu.. och då säger jonatan ja för 2 år sen va det ju 110 du inte hade passerat och inte fick åka dom atraktionerna... 
20 cm på 2 år hur sjukt är inte det??!?!!! 

usch jag har ingen liten tjej längre! 
 
 

Söt!

kolla så söt bild på betty... låg i soffan och stensov! hon snarka till så högt precis efter att jag tagit kortet så attt hon själv vakna=) 
 

träning

personligt rekord och jag körde så det rök om maskinen!=) 
 
 
 
idag va lovisa med och tränade!=) 
 
 

Hos mamma

ligger hemma hos mamma nu! Hemma! Av någon anledning så är det fortfarande hem när man åker hit... Alltid lika skönt. Mamma läser för Lovisa och snart ska jag få en välbehövlig massage! Jag har ont i varenda muskel, sena, led och kora i ryggen! Mamma hade köptes sig lite saker från Kina till oss ska visa dig det imorgon! Jag fick bl.a. En skiiiiit fin pälsväst! Dom är ju på varenda mässa och i alla montrar på mässorna men dom kostar ju skjortan! Så nu hade hon hittat en likadan som jag ville ha fast bra mycket billigare! Jiho!!!! Nä nu kommer massören:) Hoppas du haft en underbar dag i det fina vädret! Kram

ego

herregud vad denna stad ä död fram tills butikerna öppnar kl 10.00.... 
 
sitter på jobbet och har gjort det jag ska och nu ska jag snart iväg... 
 
så i brist på något annat att göra lägger jag upp 2 bilder på mig själv för det är det enda som finns attt ta kort på här! 
 
tröjan jag har på mig köpte jag igår på gina... kul färg va?? jag älskar den. Sommarfräch!
neonrosa är den bara skriker rosa=) 
 

duktiga!

I helgen var det ju Scadevi cup i Skövde och min ena kusin och hennes lag vann...=) 
 
Grymma ju! 
 
idag när jag väntade på min tur på "mötet" så satt jag och läste tidningen och där var dom med... 
 
 
min kusin längst ner och 3dje från vänster (frammifrån alltså=))
 
 
jo förr när jag bodde hemma... hahaha förr lät ju som jag va 95 pch bodde på äldreboende.. 
men iaf när jag bodde hemma hos mamma så hade ju vi alltid tidningen och varje morgon innan skolan så läste jag JÄMT mitt horoskop men sen jag flyttat har jag inte haft någon dagstidning så jag har inte läst mitt horoskop på evigheter men så idag passade jag på när jag änd¨hade tidningen frammör mig och det här stod idag:
 

Vinnaren i vår tävling

Vinnaren av 2 st avet boxertrosor blev CARINA SKÖLD!

Stort grattis till dig!

håll utkik efter fler tävlingar både på facebook och här på bloggen!=)

www.maxmode.nu

god morgon!!

Gud vilket väder det är idag!!! och jag är ledig!! TJIHOOOOO!!!!

nu ska jag köra Lovisa till fritids (hon ska vara där en liten stund idag bara)  och jag ska in på ett möte och sen ska jag bara vara ledig och göra ingenting...

Lovisa fråga mig och jag hade på mig mormors sharts ( som hon uttalar det) och kollar lite sneglande på mig.. när jag frågar nä det är mina gillar du dom? så får jag tummen på sniskan och det betyder så där=)

dagens....
 
nya klockan.. jag älskar den!!

 
 

hemma i lugn och ro

Har kommit hem för en stund sen och har hunnit käka lite grillat och Lovisa bakade en kladdkaka så den skulle smakas på med och god som attan va den!=)
 
Sitter nu hemma i lugn och ro... och fasen så skönt det är!
Jonatan har åkt och Lovisa är ute och cycklar och ska snart sova så nu har jag snart totalt lugn och ro vilket ska bli förbannat skönt om jag får säga det själv=)
 
Tror att det behövs jag har inte allt mått bra de sista dagarna.... trött (vilket jag är jämt) men onormalt trött, mått illa och har ont i huvudet men inte tillräckligt för att ligga hela tiden men tillräckligt för att inte vara som vanligt....
surt...
 
idag kommer ialla fall mamma hem från Kina! Gud så jag saknat henne! hela min värld blir ju lite störd när inte hon är hemma!! så det ska bli skönt...
 
imorgon och på onsdag är jag ledig, så då får jag se vad som hittas på...
 
 
va på Gina och fyndade lite basplagg idag med! och en klocka!!
 
fans precis sånna t-shirtar som jag ville ha och på REA med!! 49:- st kosta dom så jag köpte på mig några stycken och några andra med=)
 
få ni se imorgon!
Jo jag har skaffat mig en baddräkt med! jag har ju bikinin och tankini men tyckte att det va lika bra att skaffa en baddräkt med! skit snygg!! det enda som inte var lika snyggt va dom kratiga låren men det va ju inte baddräktens fel... TYVÄRR!!
 
men den ska jag med visa IMORGON!=)
 
 

goding!!

Måste visa er en bild på en lealös dö trött liten tjej=) 
 
I fredags sov Lovisa över hos en kompis och sen lekte dom hela dan och när vi sen skulle in till stan och käka lite så decka hon totalt i bilen... 
 
 
 
Jonatan roade sig med att stapla grejer på henne under tiden hon sov... 
så vi åkte till Max och fick äta i bilen så hon kunde fortsätta och sova... 
Jag åt en LCHF burgare... den är rätt god men man står sig inget vidare på den... vart ju hungrig efter 2 timmar igen!=/ 
 
men jag gillar att det finns lite altervativ på max!!
 
 

Träningen

Idag blev det ingen lång träning, 35 minuter för att vara exakt... 
 
Va skit sen in till gymmet idag. jag brukar nörja träna 7.50 och träna till 9.05 
 
men idag blev det 8,30-9,05
 
så jag hann med 8 km på crossen 
och plankan 2*45 sekunder
 
och efter det kan jag lova att det praktiskt taget pissa svett om mig!!=) 
 

Jordgubbssaft

 
 
Här kommer receptet på en supergod jordgubbssaft som verkligen smakar jordgubbe!!
 
2 Liter jordgubbar
3-4 dl vatten
5,5 dl strösocker per liter avrunnen saft
 
Gör så här:
1. Skölj och rensa jordgubbarna.
2. Koka upp vatten, lägg i jordgubbarna och låt allt småkoka under locka i 10 minuter.
3. Häll upp fruktmassan i en silduk och låt saften rinna av i cirka 30 minuter.
4. Mät saften och häll upp i en ren gryta. Blanda i socker efter mängden saft och låt allt koka upp på nytt. Låt allt sjuda i cirka 10 minuter. Se till att allt socker smält!
5. Skumma saften noggrant.
6. Blanda i natriumbensoaten i lite av den varma saften. Blanda den sen med övrig saft.
7. Häll saften i ordentligt rengjorda flaskor. Fyll i ända upp och sätt på skruvlocken på en gång.
Förvara svalt och mörkt, har du en matkällare är det perfekt
 
 

jordgubbar i massor

I fredags sålde dom jordgubbar för 15:-/ liter på torget så passade på att kpa en del då... lika bra det när det är billigare än att plocka själv...=) 
 
 
30Liter så jag hade att göra ett tag... nästan allt åkte in i frysen men av några liter blev det saft och av några blev det sylt!!
 
 

RSS 2.0