Söndagskväll

Vi har haft en lugn och skön helg.

Igår fixa jag lite mat och sen kollade vi på hobbit alla tre och hade en mysig hemma kväll!
Filmen var bra och det är kul nu när Lovisa är lite äldre och kan läsa, hon hinner inte läsa hela meningarna men så pass så att hon hänger med och vi förklarar lite emellanåt så går det jätte bra!:)
Och då kan även hon vara med och se på filmer med text!

Idag så sov vi länge. Sen åkte vi in till stan och åt brunch på pims vilket var under förväntan. Trodde att det skulle vara riktigt bra då jag alltid tycker att deras luncher är goda men brunchen fick 4 av 10 av Lovisa 5 av 10 av Jonatan och 3 av 10 av mig. Och jag brukar INTE vara kräsen eller gnällig men betalar man 360kr för 3 personer ( varav 1 barn) så ska man kunna äta lite mer än äggröra, bacon prinskorv och lite frukt tycker jag.

Så nä det kommer jag inte göra om.

Sen fördrev vi tiden lite genom att köpa skor sen blev det bio. Epic tror jag den hette. En animerad barnfilm fast som var riktigt bra faktiskt så den var i alla fall uppskattad av alla tre betydligt mer än brunchen:)

Nu har jag kollat på Wallander och nu ska jag sova!

Imorgon är det jobb igen!!
Sov så gott!


God morgon

Åh vad störande, detta inlägg skulle kommit upp igår morses men tydligen så krånglar den här jäkla appen igen och har inte publicerat det som det ska... Men någon dag senare då...

Ligger fortfarande i sängen och börjar få super bråttom! Ska vara på jobbet senast 9.55 och det tar ca 20 minuter in och jag har alltså 15 minuter på mig att göra mig klar själv så det blir intressant. Men jag är så trött så jag orkar inte gå upp, har legat och snoozat sen kl 8.30:)

Och man blir ju verkligen inte piggare av det men det är ju så skönt!

Igår jobbade jag först på dan sen va jag och Jonatan och hämtade en tv som vi köpt som sen sattes upp på väggen och jag kan tala om att jag som nu kollat på en 32 tums i typ 6 månader sen den stora gick sönder tycker nu att en 55 tums är vrålstor!!!!
Som att sitta på bio ju:)

Sen på kvällen kom min bror och hans tjej hit så grillade vi och prata lite skit hela kvällen.

Nä fasen nu måste jag verkligen gå upp!! Hoppas på en fin lördag i alla fall!:)


tisdag.

Tjipp nu är det tisdag vilket innebär att snart är det torsdag som innebär att det snart är helg igen. 
 
Jag vet inte vad jag har hållt på med inatt, jag har vaknat minst 100 gånger känns det som. och mitt i natten gick lovisas dator med kompisar på nåtet igång på högsta volym vilket innebar attj ag var tvungen att pallra mig upp i mörkret och leta mig fram till den innan lovisa skulle vakna... 
 
igår precis när jag skulle lägga mig så plingade det till i telefonen och att Jonatan hade taggat mig i en bild han lagt upp... Gullegrisen tänker jag, nu har han för första gången på 5 år skrivit något ofentligt snällt till mig ( händer inte över huvudtaget annars)och när jag tar upp bilden får jag se det här.. 
 
 
tillsammans med texten "jag har gömt honom i sovrummet någonstans gumman"
 
Gullegrisen... näe han gick inte över till + sidan direkt... 
 
Kanske därför jag sovit så dåöigt hela natten. Inre rädsla för att den feta sorken ska komma. 
 
 
 
nu sitter jag och fixar med lite beställningar och väntar på att Emma ska komma så vi kan åka och äta THAI mat!! satans så gott!
 
I LÖÖÖÖÖV THAI! efter det ska jag hämta Lovisa och köra henne till en kompis som hon träffade på ridlägret. 
 
Ha en toppendag!!
 
 
 

 

 

hopp

Sov för länge i morses så jag hann inte äta frukost utan blev en banan och lite jordgubbar så lunchen var väldigt efterlängtad idag!! 
 
Fisk med ärtor!! 
 
Idag jobbar jag först sen i em ska jag hem och mamma kommer med Hö. Ska försöka dammsuga lite med! Allt har legat på is lite hemma ett tag så nu ser det rent av för jävligt ut!
 
Det händer inte så mycket just nu.
 
Har du haft en bra midsommar????
 
 
 

Godmorgon!

Åh vilka sköna dagar vi haft!

Lovisa åkte till sin pappa i torsdags och har firat midsommar där.

Jag och Jonatan har varit lediga och haft det lugnt och skönt!

På midsommarafton var vi hos Charlotta och Jonas och hade en supertrevlig dag! Åt gott i väldigt trevligt sällskap!
Glömde dock telefonen och kameran så några bilder blev det inte:/

Och igår var vi och hälsade på jonatans mamma och pappa en sväng sen åkte vi ich köpte räkor och krabba som vi tog med till mamma och satt sen där hela kvällen:)

Nu ska jag gå ner och äta frukost! Är vrålhungrig!


Hej från sjukstugan

Ligger helt utslagen i soffan hemma, går lite upp och ner på dagarna men nu på kvällen kändes det lite bättre och jag tänkte passa på att pyssla med hästarna och prova att rida en sväng.

Och jag blir rent av så jävla förbannad!
Nu har det gått 10 veckor sen jag gick omkull med ädel och skadade foten och då sa läkaren att det skulle vara läkt på 3 veckor.

Det var det inte.

Fick en annan skena som jag skulle använda i 3 veckor till och jag fick röra mig och va precis som vanligt och rida bara jag hade skenan på mig så skulle det vara bra efter 3 veckor.

Det ÄR DET INTE!!!

Nu har det gått 4 v till utöver dom första 6 och det är fortfarande inte bra. Så nu är jag skitsur!
Om det inte kommer läka så säg då inte det!!!

Nä piss är vad det är. Ska på återbesök den 5 juli! Då ska jag KRÄVA att dom gör något åt det!!

Nu ligger jag som sagt i soffan och kollar på sommar med Ernst. Och allt ser ju så lätt ut när han gör det! Det lär inte gå så enkelt om jag skulle göra något av det:)

Imorgon är det midsommarafton! Allt går så fort nu. Midsommar sen är det juli och sen är det snart jul igen:) och det är INTE negativt. Jag tycker om julen! Jag älskar julen!!

Nu börjar det igen!
Så här ser en lite krasslig, ofräsch och halvdöd Frida ut idag. Piffig va?!


Hej!

Blir dålig uppdatering nu men jag mår så brutalt dåligt.
Ligger i sängen och försöker sova och har gjort det ett tag. Huvudet spränger magen värker from hell!! Och jag grinar för att jag mår så illa:(

Och trött är jag egentligen så ögonen blöder men det är omöjligt att somna när det är så här!

Blir ju lite orolig när man är så här! Fan så jobbigt det är!!



Innan det hann bli så här illa så Var jag, lovisa och pappa på min systers och kusiners skolavslutning idag och det var jätte fint! Vilka fruktansvärt duktiga tjejer det var som sjöng. Jag skulle göra typ vad som hellst för att kunna sjunga så!!:)

Nu ska jag återgå till min meditation så kanske jag kan somna från det här hemska!!

Hoppas att du sover gott i alla fall!


lunch

dagens lunch blev redster från gårdagens fika och tro det eller ej med rester i form av sallad känns ändå rätt fräsht att äta=) 
 
och det är gott med lite kall ma med!
 
 
Ikväll kommer pappa hem till oss och sover över! 
så ikväll blir det lugn hemma kväll vilket det i och för sig är varje kväll nu mera sen några år tillbaka! 
 
När försvann igentligen det där med att man kan vara uppe till typ 1-2 och ändå gå upp och jobba dan efter och att man faktiskt kunde känna sig pigg trots för lite sömn... Nu kan jag tycka att jag har lite smått panik över att inte somnat om klockan är 23.30 för då innebär det att jag "bara " kan sova i 7 timmar! 
 
jag mena förut så kunde man ju få ett samtal eller så var det en själv som ringde samtalet och man fick för sig att gå ut eller bara hitta på något vid 22 tiden en vanlig vardag.. men det finns ju inte längre. Jag skulle troligtvis inte vara änniska på minst 2 dagar efteråt! 
 
Nä nu är det jobb sen hem och laga mat äta den sen kl 19.30 är jag bänkad i soffan fram till minst kl 22 men för det mesta 23... 
 
Det är ju tragiskt igentligen, vad livet ändras!
 
nä nu ska jag jobba på en timme till sen ska jag hem och greja=) 
 

Skolavslutningen

Igår hade Lovisa skolavslutning på kvällen. 
 
Det är så gulligt när alla barnen sjunger och läser dikter och jag blir alltid sentimental och tänker tillbaka på hur det var på mina avslutningar=) 
 
Den enda låten jag saknar är Flaggan vajar på sin stång=) den sjäng alltid vi och det va en kul sång med lite fart i och man blev alltid glad av att sjunga den tyckte jag..
 
 
 
Lovisa läste upp en liten sommmardikt som hon skrivit. 
 
 
Efter Avslutningen hade alla med sig piknick och satt på en äng utanför kyrkan och fikade på allt gott man hade med sig=) 
 
Jag tog med pastasallad och nybakta bullar=) 
 

Rabarber och jordgubbskräm

Kokade kräm till kvällsmat ikväll!

Fick en 9 av 10 i betyg av Lovisa så det ska jag nog vara nöjd med:)

Har ingen aning om hur mycket jag hade av varje men detta använde jag iaf

Rabarber ( skalade och skurna i cm tjocka bitar)
Jordgubbar ( skivade)
Vatten kokande
Socker
Lite potatismjöl

Kokade upp vatten först sen i med rabarber och lät det koka några minuter, sen i med jordgubbar och koka lite till. Smaka av med socker och sen i med potatismjöl som du spätt ut i vatten först tills du får den konsistensen/ tjockleken du vill ha.

Låt svalna och servera med kall mjölk!

( bild lånad från google)


Cesarsallad

Sprang iväg och köpte lite lunch på rådhuset. En cesarsallad fick det bli men jag vet i fasen vad dom har för recept på dressingen för den smaka mest dijonsenap!

Och rödlök brukar man väl inte ha i cesarsallad heller? Men annars ca det gott!

Ska jobba några timmar till sen ska jag hem och plocka lite tänkte jag:)


tjopp

Ny vecka nya tag!

Jag är dödstrött efter att ha sovit dåligt i några nätter så för att pigga upp sprang jag iväg och köpte färska jordgubbar på torget innan jag öppnade mitt varuhus;)

Idag blir det jobb till 16 sen ska jag hämta Lovisa för hon ska på kalas kl 17.00! Ska försöka ge mig ut på en liten ridtur med ädel om det funkar med foten! Spännande värre! Kommer bli megaknäckt om det inte går nu heller! Så wish me luck!!


Mitt perfekta liv

Nu ska jag lägga mig och läsa lite ur Magdalena graafs nya bok. Köpte den igår och har redan läst halva!

Så nu blir några sidor till sen sova! Imorgon vankas jobb igen!


Smink och cirkus

På förmiddagen var svärmor och hennes söta grannar här och kollade lite på hästarna och tog en liten snabbfika.

Efter det åkte jag ut till mamma och sminkade Linn inför balen som är idag:)superfin blev hon i både smink hår och klänningen!!

Sen åkte jag och Lovisa på cirkus! Tyckte den va riktigt bra, sist jag var på cirkus va för några år sen och det var en hemsk upplevelse! Djuren var vanskötta, magra och rädda för deras tränare och manegen som dom skulle göra konster i var minimal så jag tyckte mest att det var hemskt att se.

Men idag va det kul! Välmående djur och kul grejer som både människor och djur gjorde!
Dyrt blev det 1200! För mig och Lovisa för vi flashade och fick platserna allra längst fram så vi kunde nå elefanterna om vi sträckte ut armarna:)


studenten

här kommer lite bilder från studenten=) 
 
Tog dock inte så många med mobilen utan mest med mammas kamera så dom har jag inte här...
 
 
 
klassisk jordgubbstårta=) 
 
 
 
 
 
 

Hej!

Ursäkta min frånvaro men jag hinner inte!:(

Nu väntar jag på stygn lite lunch för jag tror att jag kommer svälta snart! Vi har hur mycket som hellst på jobbet idag så egentligen har jag inte tid att äta men ett ont måste just idag.

Jag har fått ett nytt ha begär efter blåbären, det nya är jordgubbar!

Jordgubbar skulle jag kunna äta jämt och till allt!
Nu blir det jordgubbsfil med flingor ich färska jordgubbar till frukost varje dag:)


Godmorgon

Nu har vi varit igång i över en timme och sminket är klart så nu går vingård håret:)

Hoppas du sovit gott


Time

Nu kastar jag och betty in handduken för idag!

Vi är helt slut som människa och hund!

Jag har bakat tårtor ( hemmagjorda tårtbottnar) massa muffins, gjort klart köttet ( ska lägga ut recept på det för det är riktigt gott och smidigt att man kan göra det helt klart redan dagen innan) gjort grillspett, städat, köpt blommor, nya byxor till mig!:)

Och Betty har varit hus frisören så hon är helt utmattad, men superfin i pälsen! Så nu kan jag kolla på henne igen utan att få dåligt samvete;)

Nä måste sova nu för imorgon ska jag upp 04.30!!!!!!! 04.30!!!
Sjukligt tidigt! Men jag ska sätta i löshår, sminka och fixa håret på Linn innan hon ska iväg på champanjefrukosten:)

God natt!


Hej hopp gummisnopp!

Jag är så fruktansvärt stressad och har knappt tid att andas! Men nu har jag mot min vilja blivit sittande i bilen och väntar på att mamma ska köpa något. Så nu hinner jag kila in och säga hej till dig:)

Håller på att baka och lagar mat om vartannat och tidigt i morses var jag på maxmode och träffade en säljare med som visade våren 2014 nyheter!

Nu kommer hon ny ska vi bara hämta mat sen är det till att fortsätta baka!!

Så min frånvaro beror på att jag har häcken full:)

https://cdn1.cdnme.se/2960636/6-3/pic_51adcb689606ee5b18c5d7a3.jpg" class="image">


Ledig dag

Efter en väldigt sen kväll/natt igår då vi var på examensfest som var väldigt rolig så har vi varit trötta/ bakis (vem som var vad får du lista ut själv;) hela dan.

Var hemma vid 03.30 tror jag och jag som sover dåligt varenda natt nu för tiden vaknade lite till och från men helt vaknade vi vid 11.30 och låg i sängen och drog oss och pratade fram till kl 15!!!

Omg!! Vet inte när jag gick upp tre på eftermiddagen senast! Om jag ens någonsin gjort det. Men skönt va det att inte ha några måsten eller stress. Välbehövligt!

När vi väl gick upp var vi vrålhungriga så åkte in till skövde och åt sen ut och hälsade på mamma och så kom Lovisa hem från sin pappahelg.

Nu är jag trots lång dag i sängen dö tröt så nu ska jag sova! Nu börjar en intensiv vecka med student och allt vad det innebär! Imorgon ska jag handla allt och hjälpa mamma att städa tänkte jag!

Sov så gott kram


Frukost:)

Mamma köpte med frukost till mig!

Lyx med räkmacka:)


RSS 2.0