paddlat kanot

Vi har varit och paddlat kanot så därför har jag varit lite frånvarande från bloggen... 
 
Vi åkte i söndags till mullsjö för att börja paddla därifrån. 
 
vi= jag, Jonatan, Linn och Jajje så det var en syskontripp=) 
 
 
Vi har haft en jäkla tur med vädret måste jag säga för när vi satt i bilen på väg till Mullsjö så vart det spöregn och mulet så vi var ju aningens nojjiga... men precis innan vi kom fram slutade det regna och det blev riktgit behagligt. Och igår var det ju toppenväder! 
 
 
Vissa sträckor där det var tex kraftverk och sånt så fick man ta upp kanoten och gå en liten bit, men det var tack och lov inte så många gånger=) här är vi precis framme och ska lägga i dom igen.
 
 
efter att ha paddlat i ca 4 timmar så stannade vi till och slog läger.. hahaha det låter ju urfjantigt, slog läger och speciellt när det är jag som är med i sammanhanget=) 
 
Men vi stannade vid en sjö som låg i tidan ån och satte upp tältet och fixade lite mat.. 
 
Korvstroganoff och ris fick det bli över öppen eld! Skit mysigt va det faktiskt
 
på natten sov jag och linn i ena "rummet" av tältet och hade det toppen för jag hade varit smart och köpt en ordentlig luftmadrass som var 150 cm bred och tjock va den med så man inte kunde trilla av den eller kände stenarna genom bottnen. och självklart en batteridriven pump och sovsäck hade vi ju med så vi sov som sagt riktigt bra... 
 
Jonatan och jajje som INTE lika bra. Dom var ju tuffa pojkar minsann och sov på liggunderlag och jonatan hade ett badlakarn som täcke... hahahahahahaha jag som hjade fått både skäll och gnäll om att jag skulle släpa med mig min madrass ( som tog mindre plats än ETT liggunderlag var så nöjd när jag hörde jonatans gnäll och pipande på morgonen om att han var stel och hade frusit och det ena med det tredje! ha tji fick han! jag var utvilad och hade inte frusit=) 
 
 
 
 till frukost på måndagen blev det bröd=) 
 
 
linsey pinsey poo skötte disken=) 
 
Och sen var det dags att paddla hem! 
 
 
 

Fika

Nu är det färdigjobbat för denna veckan:)

Men innan arbetsdagen var slut så tog vi en riktigt god lördagsfika! Så jäklans gott!



Trött Elliot

Vi är ute hos mamma för vi är hundvakt. så nu har vi ätit lite plockmat och pratat och haft det trevligt...

Jag och Elliot har varit ute på en cyckeltur och nu är han halvdöd:)

Så jag hoppas att han sover gott inatt och inte väcker mig!

Imorgon är det jobb i några timmar sen helg! Love it!!

Hoppas att du haft en riktigt skön fredag!


minskat i cm

Lite kul för jag mötte precis min kropp, jag jämmför nu med de mått som var precis innan jag blev gravid och med tanke på att jag inte fått i mig så mycket mat och sånt så har jag gått ner lite i vikt... 
 
4 kg gick jag ner och nu har jag gått upp 1 kg så sammanlagt har jag gått ner 3 kg. Men nu kommer jag väl så klart bara gå uppåt och det får ju vara ok=) 
 
men iaf så mätte jag mig bara för skojs skull och på
 
armarna - 2 cm
bröst + 2.5 cm
magen +10 cm
lår -2 cm
 
så jag har svällt över bröst och mage vilket syns rätt ordentligt och armar och ben har blivit mindre.. 
 
Med lovisa gick jag upp 13 kg och det är lagom enligt mig och jag hoppas att jag inte kommer att gå upp mer denna gången. Jag hade iof inga riktiga cravings med lovisa, men jag åt kilovis med apelsiner och det är väl bättre än godis och sånt=) 
 
Det va kul för pappa förstod nog inte riktigt att det var pga graviditeten som jag åt så mycket apelsiner och då lovisa kom i november så åt jag ju mer normala mängder men pappa hängde inte riktigt med på minskningen av intaget så i julklapp det året så fick jag bla en hel sopsäck full med apelsner=) 
 
 
 

Fredag

Åh jippi idag är det fredag!!!
1½ dags jobb till sen är jag ledig i 2 dagar!!=) 
 
det ska bli riktigt skönt. Jag älskar att jobba och tycker att det är toppen men jag är så trött så trött så trött så jag behöver vara några dagar ledig och få hämta mig lite. 
 
Igår gick jag in i vecka 15. Jag tycker veckorna går så långsamt. förut innan man blev gravid så tyckte jag att veckorna gick för fort och att det bara var tisdag torsdag och helg men nu tycker jag aldrig att det blir torsdag.... en vecka känns som 3 veckor.. 
 
Jag har laddat ner en gravidapp på mobilen så man kan följa bebisens utveckling, och där finns även en liten text till mamman och en till pappan och denna veckan om man går in på pappans så får man läsa den här texten... 
 
 
 
ööö nähä humörsvängningar??!! 
 
Det har vi ju knappt märkt av, eller vad säger du Jonatan?;) 
 
Herregud jag som redan har temperament innan en graviditet, kan ju lova att det är ett rent HELVETE och h¨ålla känslorna i styr just nu. 
 
det är inga problem att hålla ordning på dom utanför hemmet men stackars Jonatan har det inte lätt just nu. Han lever med en ständigt tickande bomb som när som hellst kan bli antingen riktigt jäkla arg, eller skit sur, eller så ligger jag i fosterställning och gråter eller så skrettar jag så att jag nästan kissar ner mig... 
 
Och man har ingen aning om vilket som kommer när. Jag kan ju lika gärna vara glad och ha en toppendag och någon drar ett skämt som man tror att jag ska skratta åt och jag börjar istället gråta... 
 
Ja men ni förstår ju... det är inte det minsta kul, och dessutom ska man försöka agera som om det här på något sätt är normalt.. 
 
ja det har än så länge inte varit någon dans på rosor att vara gravid, och nu står det i appen på mamman att " dom flesta nu mår riktigt bra och att den värsta tröttheten har släppt och illamåendet är borta och man kan börja må riktgit fantastiskt" 
när jag läser det här vill jag bara slänga telefonen i väggen för jag mår inte alls fantastiskt! jag får kväljningar när jag ska äta lunch om det står något som just för dagen inte faller mig i smaken... 
 
ja men annars är ju allt bra.. förutom foten då... 
 
men armar fingrar, ben rygg mår bra=) 
 
och bebisen hoppas jag ju så klart mår bra!=) 

torsdag

nu e re torsdag igen och min torsdag började så lugnt och bra. 
 
Jag vaknade kl 8 och gick upp och kissade och sen gick jag och la mig igen och läste, jonatan vaknade vid 9 tiden prata lite med hono och sen låg jag kvar och läste ut min bok fram til typ 10.45. Gjorde mig i ordning, sminkade och klädde mig. Packade ner grejer till lovisa som hon ska ha med sig till mamma då dom ska till Kålmården i helgen.
Alltså en jätte lugn och skön morgon... 
 
Tills jag inte hitta mina nycklar till bilen... 
 
Letade som en jäkla galning i ca 30 minuter och sen ringde jag till Jobbet och Birgit sa " jag har så mycket folk här. kaos. hinner inte prata" 
 
fuck fuck fuck!!!!! fan är mina nycklar där?? 
 
' ja det är dom. sen va vi på... 
 
fan fan fan panik. Massa folk i butiken innebär att jag behöver komma dit fort och hur fasen ska jag göra det när jag inga nycklar till bilen har. 

Jonatan svarade inte, mamma svarar inte och här börjar jag bli förbannad! fan att ingen ska kunna svara när man verkligen behöver hjälp!! ringer till jonatans mamma och tack och lov hon svarar och är räddande ängeln och kör mig och Lovisa till stan och jobbet=) 
 
naturligtvis hade det hunnit lugna sig innan vi kom men det hade gått bra=) 
 
Nu ska jag jobba till kl 18 ikväll sen ska jag hem!!
 
En liten bild på en badande lovisa från i veckan när vi var ute hos mamma och badade=) 
 
 
 

Fint brev

När Lovisa kom hem från sin pappa efter att ha varit där i två veckor så hade hon med sig ett litet brev hem som hon tänkt skicka men tog med det ist:)

Är serumet så gulligt?!

Juteborg har hon stavat Göteborg!! Haha sötfian!!


sjukling och nytt

Har kommit till jobbet för en stund sen och sitter och jobbar lite med webbutiken, mycket som skall ändras i storlekar eller färger och det tar sin lilla tid. 
 
Idag är lovisa med på jobbet. Hon mår inte alls bra. Har ont i magen och hostar mängder av slem och är allmänt nedsatt. Så vi har ställt upp en tältsäng åt henne inne på kontoret där hon nu ligger och vilar/sover. 
 
 
 
 
Skulle ju visa er lite undan för undan vad jag köpte i den där lilla mamma butiken i göteborg och idag har jag på mig en av klänningarna som jag köpte=)
 
 
 
 
 
en supermjuk och skön klänning som jag kan ha både nu i sommar och sen i höst=) går ner lite längre i bak=) 
 
 

Sova sova sova

Har snott med mig en bok från pappa som jag läser nu, läser inte så ofta böcker men när jag väl börjar så blir jag som besatt av dom ( om den är bra vill säga)

Och den här är bra, inte super super mega bra och spännande men tillräckligt för att jag ska lägga mig kl 9 och läsa i en timme:)

Nu ska jag sova!

Sov så gott god natt!


Varmt

Fasen vad varmt och skönt det är ute!!

När jag hämtade Lovisa förut som varit hos en kompis och lekt så var det som om någon slog mig med en slägga i huvudet! Fick ont och blev dö trött!!
Vore så skönt om allt bara kunde släppa nu och jag kunde må bra!

Har en kamp varenda dag på jobbet med mig själv! Antingen sätta mig i ett hörn och gråta och tycka synd om mig själv eller jobba och låtsas som inget tills jag känner mig fullständigt knäckt. Hittills har jag kört på låtsas som inget tills jag är helt knäckt och det har ju gått bra fram tills jag kommer hem för då är det inte lika roligt längre!

Stackars Jonatan får sig en skopa av både det ena och andra på dagarna. För det mesta så klart befogat med någon enstaka gång blir det lite väl överdrivet:)
Nä slut på gnället!


Jag och Jonatan har varit ute på en liten liten tur i skogen och nu blir det grillat!



Ny vecka=)

Igår var vi på Liseberg hela dan och hade det riktigt bra!
 
Jag åkte bara flumride ich det var lagom:) sen läste jag en bok och pratade med pappa resten! 
 
Lovisa och Jonatan däremot åkte som galningar. Lovisa åkte balder för första gången och var mega stolt över sig själv:) 
 
Men den här helgen var välbehövlig för oss alla tre tror jag. Varit en lugn helg utan måsten men ändå händelserik och så jäkla fint väder vi haft! Ja riktigt bra helg hos pappsen:) 
 
Kom hem sent och jag orkade knappt med mig själv utan somnade direkt! 
 
Idag blir det jobb och sen ska jag iväg och rida!
 
 
Kolla in ryggmusklerna på den lilla ungen=) 
 
 
 
 
 

Underbart!

Gud vad skönt!!

Lagom blåst så att det fläktar lite och supervarmt!

Lovisa är och doppar sig sen har hon beställt en nedgrävning av sig själv i sanden:)


Falkenberg

Vilket väder!!!

Och här är det inre en fluga!! I love it!!

Vi är på väg till Falkenberg och ska hälsa på min farbror och kusiner om dom är hemma men först var vi tvungna att stanna till på systemet. pappa och Jonatan behöver tydligen lite förfriskningar till ikväll enligt dom själva:)

Lovisa har fått en ny bikini så nu är hon redo att hoppa i havet eller poolen när vi kommer fram!:)

Innan vi åkte hann jag springa in på lovely mama ich hittade lite nya fina kläder! Så jäkla skönt! Ska visa dig allt eftersom:)

Nu har dom köpt upp hela systemet och tror att dom klarar sig dom 3 milen vi har kvar till Falkenberg:)


Tristess

God morgon!

Jag är så trött men kan omöjligt somna om igen!!
Sovit så jäkla dåligt inatt, hemma är det ju precis knäpptyst det enda man kan höra är någon fågel men det är inte ofta och när man ligger i en lägenhet i centrala Göteborg med ett fönster öppet så hör man betydligt mer än en liten fågel kan jag lova!

Fulla människor, slammer, bilar, bildörrar som slängs igen, spårvagnar, ja allt!!
Och jag är verkligen inte van vid det så jag vaknar till vid minsta ljud. Och nu vaknade jag vis 7 och har inte kunnat somna om.

Och nu har jag kollat Facebook, instagram, bloggar så nu har jag inget att göra. Lovisa är totalt utmattad så hon fick lägga sig tidigt igår och jag vill absolut inte att hon ska vakna för hon behöver sova ut riktigt ordentligt idag! Men jag vill att åtminstone Jonatan ska vakna!!
Men det är typ som att försöka väcka en Björn ur sitt ide. Man får lite grymtningar ibland till svar och rätt vad det är ett vrål om att man ska vara tyst sen stensover han igen!

Igår var vi på stan jag och Jonatan och köpte skor och kläder till honom, hitta riktigt mycket, t-skirt, skjorta, 2 par byxor och shorts och ett par skor!

Jag köpte INTE ETT ENDA PLAGG TILL MIG SJÄLV!

Känns så onödigt att köpa grejer nu som ändå kommer vara för små om några veckor. Så idag ska jag till en butik som heter lovely mama som ligger precis där pappa bor.

När jag var gravid med Lovisa så köpte jag 2 byxor och en mammatröja tror jag, men det var lite skillnad med för då jobbade jag inte i butik och behövde se anständig ut varje dag. Nu räcker det inte med 2 tröjor att ha att byta med. Självklart har jag ju andra kläder som man kan ha men det är kul med nytt med:)

Stannade till på ett mysigt fik igår när vi va på stan, jag tog en juice och räkmacka och Jonatan öl:)

Jösses vilket hopvigt inlägg det blev:)

Nu ska jag göra ett nytt försök att väcka björnen, brukar funka när jag säger att klockan är MYCKET mer ön vad det igentligen är, för då får han lite ångest över att han sovit till 12 och när han väl inser att klockan bara är snart halv 9 så är han redan vaken och ingen idé att somna om;)

Man får vara listig!

Wish me luck!!


Vecka 14

Igår gick jag in i vecka 14.
 
Idag har det gått 33,2% av hela graviditeten alltså lite mer än en tredjedel.
 
Jag känner mig rätt så knäckt just nu då jag har sett fram så emot v 12 då illamåendet och den värsta tröttheten brukar förvinna och man brukar må riktigt bra, men nu har det gått över v 12 och tilloch med v 13 är avslutad och jag mår fortfarande riktigt jävla dåligt.
 
Vissa dagar är bättre på morgonen och på förmiddagen men jag vet att det kommer som ett brev på posten när jag just börjar bli glad över att må bra, att jag har kunnat sminka mig utan att jag får kväljningar och tror att jag ska spy så kommer det, som ett slag i huvudet. Fan inte idag heller. Inte idag heller kommer jag att må bra... Jag vet att jag låter hemsk och att jag inte alls verkar glad över det här... men tro mig jag är så glad och varje gång jag ser magen i en spegel eller ruta så ler jag för mig själv.. 
 
Men att må dåligt i över 3 månader VARENDA dag tär på mig både psykiskt och fysiskt. Jag är arg och ledsenhela tiden och det är inte kul att vara som en vandrande bomb som när som hellst kan explodera och då är jag rädd för vad som kommer ur den... 
 
idag har jag tagit medicin som jag fått av läkaren mit illamåenden. Lergigan Comp heter den. på många tar det bort allt, på mig dämpar det det värsta en aning men det finns fortfarande kvar... 
 
Men jag hoppas att det kommer att ge efter snart och att kroppen vänjer sig vid att ha något som tar energi från en och som växer där inne=) 
 
 
jag såg att jag fått någon kommentar ang jobbet och vårt tidiga ul.
 
Tidigt ul fick vi göra pga att jag bad om det och för att jag var VÄLDIGt orolig för att det skulle vara något fel på bebisen, och då menar jag inte lite nojjig som alla blivande föräldrar är utan jag har haft riktig ångest över det. 
 
Så då fick vi göra ett kubb-test för att se så att det man kan se stod rätt till... 
 
Och ang jobb och mammaledighet så kommer jag att vara hemma men ändå jobba ungefär halvtid. 
Jag har tänkt att jag ska vara hemma mycket i början eller de första 5-8 veckorna och sen kommer jag troligtvis att jobba 2-3 halvdagar i veckan för att kunna sköta beställningar, löner, fakturor osv. 
Och då ta ut mammledigt de andra kanske 4 dagarns... 
 
men sen får vi ju naturligtvis se hur det blir när bebisen kommer... 
 
 
 
 
 
 
 
 

äntligen på jobbet!

När man har sånna där hyperstressiga mornar så är det så jäkla skönt att bara komma till jobbet där det är lugn och ro.
 
Eller det var ju att ta i, lugn och ro är det ju inte men man kan ju åtminstonne " bara" jobba. Ine stressa runt som en yr höna hemma där man ska hinna packa för 3 personer, dock bara för helgen men det krävs lite tankeverksamhet ändå, hinna fixa frukost, duscha, sminka sig, städa, ta ut sopor, få med mat till byrackan, lunchlåda, klä sig själv... 
 
Och som om inte det va nog så skall hästarna in i transporten och grejer till dom ska packas och sen ska man hämta sambon och sen lämna hästarna hos mamma och detta på 2 timmar... och då tar bilresan ca 45 minuter... 
 
Ja du hajjar ju...
 
så äntligen på jobbet och jag kan sätta igång med allt som skall göras där=) 
 
I eftermiddag eller tidig eftermiddag ska vi ta tåget till Göteborg. Lovisa kommer äntligen hem efter att ha varit hos sin pappa i två veckor. ( hon brukar vara där lite mer över sommaren när dom är lediga så hon kan vara där mer än bara varannan helg. 
 
jo göteborg var det.. vi ska hälsa på pappa, gå på liseberg, shoppa kläder till mig och jonatan, lovisa har redan men det kommer ju garanterat bli något till henne med=) 
 
Och sen på söndag så hoppas jag få med dom till någon strand där det är folktomt så jag kan sola=) 
 
Ja just det apropå sola så måste jag idag prova ut en bikini (läs heltäckande våtdräkt)
 
 
 
 
 
 

God kväll!

Har inte hunnit sätta mig ner förrän nu. Idag så har jag varit hos sjukgymnasten och fått massa övningar som jag ska träna på för att få upp muskulaturen i fotleden igen.

Men tyvärr så trodde han att jag kommer att ha problem med den länge framöver, men vi får se...
Nu är det ju bara att tråna på i alla fall.

Efter jobbet så sprang jag och köpte två t-skirtar på Åhléns och sen blev det mangos med Jonatan och Jajje!

Och nu har jag precis kommit hem från mamma där jag har hämtat hästtransporten och nu hängt en halv maskin med tvätt för jag höll på att somna stående när jag hängde upp den så resten får hängas imorgon bitti.

Haha jo jag läste en kul artikel när jag väntade på sjukgymnasten, en kvinna som fått värkar och blivit uppmanad av barnmorskan på förlossningen att vänta hemma ett tag till när hon ringt in och när hon känner att det inte går längre så hinner som åka några minuter innan hon skriker till sin man " den kommer nu!!" Så han får parkera på en busshållsplats och hjälpa sin fru. Som tur var hann ambulansen komma och bebisen föddes där:)

Haha det hade varit något för Jonatan och mig! Jonatan är redan nu orolig för hur fan han ska klara en förlossning;)


Bra fördelning

Jonatan målar och jag kollar på:)

Nä då jag har allt grejat och donat, målat stall men jag når inte så högt upp och jag hatar att stå på stege så det får Jonatan ta, sen har jag gjort klart endel av hagen och nu har jag longerat ädel men det är så vidögt mycket flugor och blinningar så det är svårt att fatta!

Så både jag och ädel höll på att bli knäppa så vi körde bara en liten stund.

Ikväll ska vi på bio:)


mvc och hotellfrukost

Idag blev det en tidig morgon, jag skulle vara på MVC kl 8.30 för att ta blodtryck och lite annat smått och gott och efter det åkte jag och Jonatan till Scandic och åt hotellfrukost!
 
Finns det någon bättre start på dagen än en riktig hotellfrukost?? 
 
Satt i lugn och ro och åt och åt och åt så nu är jag mätt tills ialla fall kl 12;)
 
Igår blev ju inte så kort dag som jag hade tänkt mig så jag hoppas kunna gå lite tidigare idag. mår jag bättre när jag kommer hem idag så ska jag göra iordning en av hagarns som hästarna ska gå i i höst och vinter så den är klar när dom ska ut i den. Ska bytas tråd och ingången skall flyttas och lite sånt. 
 
 
 
 
Nu ska jag jobba vidare. Hoppas du får en bra dag och om du är ledig så måste du ju vara ute i det superfina vädret!!=) 
 
 

Hemma i soffan

Kom precis hem från jobbet och nu ska jag ligga med spyhinken bredvid mig och kolla på greys och pilla i mig vindruvor...

Glömde ju naturligtvis att ringa läkaren på deras telefontid så får ringa imorgon ist.

Inte glömma inte glömma inte glömma:)


godmorgon!

Hoppas det är en god morgon för dig! 
 
Jag vaknade tidigt, eller tidigt och tidigt men för mig är det nu mera tidigt att vakna kl 8. Gick upp och ut till stallet, mockade och tog IN hästarna. Det är så mycket flugor och blinningar ute när det är varmt så dom får stå inne på dan och ute på natten.... 
 
Sen lite frukost och nu är jag på jobbet. 
 
Idag ska jag jobba n kort dag för jag mår inte bra, ska även ringa till läkaren och fråga hur jag ska göra för det är vidrigt när jag jobbat hela dagar som jag gjort nu det sista och inte kunnat gå hem tidigare. Jag mår verkligen pyton och det är inte alls kul när man jobbat till 18.30 och när man väl kommer hem är det knappt att man klarar av att sitta upp för att man mår så brutalt illa=( 
 
annars händer det inte så mycket, jag ska försöka ge mig ut på en promenad sen när jag kommer hem med så man får lite frisk luft, tycker inte att jag varit ute i solen något denna sommar. 
 
ha! jag måste visa en så kul bild jag hittade. Jag sitter och letar lite bilder till vår webbutik och vill hitta några bra bilder på ett märke som heter Primadonna som vi säljer väldigt mycket av pga att det är ett väldigt bra märke med sinnessjukt bra passform och bra kvalitet på... 
 
och när jag söker på primadonna och bilder på google så kom bla den här bilden upp=) 
 
är den inte kul?! haha jag har skrattat högt åt den=)
 
och det bästa av allt är att bilden ljuger INTE!

Liten Bebis

Nu äntligen kan jag berätta för dig, 
 
I Januari kommer Jag och Joantan få en liten bebis och Lovisa ska bli storasyster. 
 
Det ska bli så kul och mysigt och vi ser väldigt mycket fram emot det, än så länge är det ju länge kvar och det känns väldigt overkligt men väldigt spännande!
 
Har velat vänta med att säga något tills efter vecka 12 har gått då den mest osäkra tiden är över efter det då minskar missfallsisken med 65%. Och I fredags var vi på ultraljud då vi fick se lilla bebisen och vi gjorde även ett kubb-test för att kolla så att allt stod rätt till med lilla bebisen. Och allt såg jätte bra ut och den vinkade och kliade sig och sprattlade runt. 
 
Helt otroligt att se!!
 
Nu är jag i vecka 13 och magen har redan börjat synas. 
 
 
 
Så nu förstår du kanske varför jag varit väldigt frånvarande och mått så fruktansvärt dåligt.
De här månaderna har varit hemska, jag har mått väldigt dåligt.
 
Men tack och lov så mår jag bättre nu och kan äta igen och när jag mår helt bra ska jag även börja träna igen och det ska bli väldigt skönt så jag hoppas att det sista illamåendet med släpper så att jag kan få må bra och njuta av den här tiden.
 
 
Så nu väntar vi spänt på lilla bebisen och hoppas att allt kommer att gå bra=) 
 

kul helg

Vi har haft fullt upp hela helgen. 
 
I fredags direkt efter jobbet åkte jag hem och då kom Jajje, Michaela med familj och michaelas kompis lina med dotter hit så vi grillade och snackade skit, och i lördags jobbade jag ju som vanligt fram till 14 och efter det hem och fixade i ordning för på kvällen kom Annika Johan och lilla Vincent hit och vi grillade igen och dom sov över tills idag... 
 
Så det har verkligen varit en vänner helg, och det har varit jätte trevligt! 
 
Idag kom grannarna över och vi har klyvt upp de två träden som Jonatan fällt. Så nu finns det en massa ved som ligger för torkning i vedskjulet=) 
 
 
Eva stod vid klyven och jag kastade in allt i skjulet.. 
 
 
Karl-Henrik och Jonatan sågade upp och gjorde ren och fint och deras hund Addi älskar att åka 4-hjuling!
Ser sjukt kul ut för så fort Karl-Henrik går til 4-hjulingen så hoppar Addi fort som attans upp och ska åka med=) 
 
 
 
Och när vi var färdiga med veden så kom lillebror och hans tjej Emma hit på en fika. Så nu är jagh totalt utmattad och Jonatan är inte så pigg han heller och betty ska vi inte tala om, hon är tröttast av oss alla=) 
 
 
 
 

Tidig morgon

Så här tidigt har inte jag varit uppe sen skolavslutningen. Herregud!! 6.45 ringde klockan och jag blev livrädd och kastade mig runt i sängen och undra vad i helvete som försiggår väcka mig från den djupaste sömnen!!!
Så insåg jag att jag är helt själv i huset och att det är min väckarklocka.

Sitter och äter lite frukost. Fil med flingor och gårdagens fruktsallad. Och mjölk! Gud vad gott det är med mjölk!!!

Nä måste gå och torka tårarna nu. Är så trött så det bara forsar från ögonen.


grekland!!

Jag kom ju på att jag inte berättat att vi ska till Grekland i höst!!
Jonatans pappa fyller 60 och det skall firas utomlands så svärföräldrarna ska ta med oss ( Jonatan, mig, Lovisa och jajje) till Korfu i september!
 
Jag längtar så jag håller på att sprcka, det ska bli så jäkla kul och så fruktansvärt skönt med lite semester. efter denna sommaren kommer jag behöva det=) 
 
Och vad kan vara bättre semester än sol och bad??!;) 
 
Här kommer lite bilder på hotellet! 
 
 
 
 
 
 
Så himla fint!!
 
Jag har varit på korfu en annan gång med pappa och kommer ihåg att det var VÄLDIGT fint. 
 
Så det här tror jag kommer bli så himla bra och vilken lyx att bli bjudna!! Lovisa är i eld och lågor och tycker att det är skiiiit coolt att vi ska bo på ett så fint rotel som hon säger. Hon tror att vi luras med henne när vi säger att det heter Hotel inte Rotel!=) 
 
Hon kommer väl på det så småningom;) 
 
Nu ska jag stänga igen butiken och åka hem. Imorgon är det jobb 10-18 igen och sen är det en kort dag på Lördag sen är det helg och det ska bli skönt!=) 
 
 
 
 

Hej hopp gummisnopp

Det är fint väder ute har jag fått höra av varenda kund som kommit in idag så jätteskönt för er som är lediga! Jag jobbar 9.30-18 idag så jag jjkommer inte se allt för mycket av någon sol idag och jag är tro det eller ej inte det minsta bitter för det. 
Jag vill ha höst nu. Höst och lite lagom kallt så man kan gå i en långärmad tröja långbyxor och snygga stövlar till det och INGE JÄVLA FLUGOR; MYGG ELLR BLINNINGAR!! 
 
Jag är inte något fan av sommaren, jag tycker om vår och höst mer när man är påklädd och slipper svettas konstant=) 
 
Det är min melodi det! 
 
Ska sätta mig och äta lite mellanmål nu och fortsätta skriva upp vad vi ska komma igåg att planera när vi åker iväg jag och mamma.
 
 
 
Vi har bokat in en helg på spa dels för att kunna koppla av lite då det har varit väldigt mycket jobb i sommar och lite så och sen måste vi planera och göra en budget för nästa år och planera in annonseringar och lite så innför hösten och våren. Och är vi hemma eller på jobbet så får man itne riktigt någon lugn och ro så vi bestämde oss för att åka iväg=) 
 
Ska bli jätte skönt!
 
 
 
 

Rida och brunch

Godmorgon!

Hoppas att DU har sovit gott!

Jag skulle sova till minst 10 idag ich eftersom jag varit dötrött när jag gått upp kl 9 det sista så skulle ju inte det bli några problem MEN kl 8 vaknade jag och ja nu ligger jag här besviken över att klockan bara är 8.30!

Igår va Emma, lilla Oskar och Maria här och vi hade en jätte trevlig kväll, vi åt skaldjur och sen chokladpudding med grädde och banan och sen efter det jordgubbar och glass:)
Måste göras om snart igen! Glömde dock ta några kort tyvärr.

Om några timmar kommer Jonatan hem tillsammans med Jajje som varit på lite semester så ska vi käka lite brunch ihop. Fast hemma denna gången!! Är ju både bättre och billigare!;)

Ska pallra mg ut till stallet tänkte jag, läkaren sa att jag kan rida om jag lindar foten hårt och sen har på den där stödskenan som jag fick så ska det tydligen inte vara någon fara. Så idag ska jag rida en liten sväng, får ju starta om nu igen då hon stått så länge:(

Fick en bild på Lovisa förresten! Saknar henne redan och hon har bara varit borta i 2 dagar.

Goa unge!!


Tvättat pengar och slapp framför tv

Ha! Ni vet när man tvättar ett par byxor eller något liknande och sen trillar det ut en 20 lapp eller högst en 50 lapp och man tänker strand att det inte va en 100 lapp åtminstone! Idag ramla det ut en 500 lapp ur min munkjacka när jag skulle hänga upp den! Tjihoooo! Äntligen hände det! En 500 har jag glömt att jag hade så det va ju toppen!

Så nu när jag helt plötsligt har en 500 till denna månaden så känns det ju inte som om den är ämnad till sparande utan att köpa något bra ( läs skräp som jag absolut inte behöver) för!

Så nu ska jag bara komma på något jag ska köpa:) berättar vad det blev senare!

Nu har vi plockat lite här hemma laddat tvätt och diskmaskinerna hängt och vikt lite tvätt och nu ligger jag och Betty och kollar på tv! Vår nya STORA tv:) jag fullkomligt älskar den!!

Handlingen hoppade jag över idag så får ta det imorgon ist!:)


KSS

Sitter i väntrummet på KSS ortopedmottagningen för att kolla upp foten igen som fortfarande inte är bra.
Senan hoppar iväg när jag går på ojämt underlag och när jag rider går det inte alls.

Så får vi se vad dom säger idag.

Sen ska jag jobba och efter försöka jag handla för imorgon ska vi ha tjejkväll hemma hos mig!
Det händer alldeles för sällan nu mer! Förr träffades man ju typ varenda helg men det gör man inte nu längre.
Alla har fullt upp med jobb, träning, familjer och har man någon tid kvar så är man halvdöd då! Men nu ska vi träffas iaf och det ska bli kul!

Nu kommer farbror doktor!


Sociala?

Tänker lite på alla gulli gullgull Facebook uppdateringar som alla jämt och ständigt gör och blir lite full i skratt
" åh ikväll är det mys med älsklingen" ligger i soffan och myser med min älskling" bl.a. Bl.a. Bl.a.

Då undrar jag om det är så att alla som skriver så pluttinuttigt sitter omslingrade och kramas och hånglar upp varandra som man gjorde i 15 års åldern och är ständigt nykära och alltid kåta?

Eller är det bara ett sätt att håla uppe någon fasad om att allt är så underbart bra och man flyger runt som på rosa fluffiga moln?

Vi har det INTE så hemma hos oss! Vi ligger i var sin soffa för det blir dövarmt annars!

Så här ser det ut hos oss! Och det är vi nöjda med;)


Sovmorgon

Gud så skönt det är när Lovisa har sommarlov och man inte måste gå upp kl 6.30 för att hinna till skolan, utan att man nu faktiskt kan sova ända till 9.00 om man nu inte ska tvätta håret innan jobbet för då räcker det ju så klart inte med 30 minuter att göra sig i ordning på.. 
 
Vi gick och la oss 22.00 igår och jag somnade nog innan jag ens hade kommit upp för trappen till övervåningen vilket innebär att jag har sovit i 11 timmar!!=) 
 
Men idag är det jobb som vanligt fram till typ 15.30 för sen ska jag hämta lovisa och vi ska förhoppningsvis greja med staketen. Det är planen iaf, sen får vi sen om den ser likadan ut när jag kommer hem=) 
 
Måste sticka och köpa en skrivare idag med, för den vi köpte till jobbet för 1 är sen har gått sönder, borde det ine hålla längre än 1 år???? tycker det är under all kritik att man köper något för ändå rätt mycket pengar och så kraschar den efter ett ynka år. Det är ju ingenting egentligen. Tänk mormors tv som hon har haft sen innan jag var född och som hon slängde för ett tag sen och inte för att den var trasig utan för att dom gjorde om hemma och ville ha en nyare bara för att det var kul... jag menar jag är ju ändå 26 år så den har ju hållt i typ 30 år! 
det är lite skillnad jämmfört med dagens skit man köper och som sen håller i max ett år och det är alltid så tajmat så det går alltid sönder precis när garantin gått ut!! 
 
NÄ nu ska jag fotsätta jobba här... 
Funderar lite över vad jag ska ha för bikini i år.. och här är en stark tävlande... kom in i förra veckan till butiken
 
 
 
eller den här... 
 
 
superfina båda två....
 
och så finns det ju en massa annat fint med ju... 
 
iiiiiiii 
 

Godmorgon

På väg till jobbet och frukosten intas i bilen för att få sova så länge som möjligt:)

Ha en riktigt bra dag!


RSS 2.0