Mary kay

Sitter och kollar på The big Bang theory och ska snart äta lite kvällsmat ( fruktsallad) jummi!!

Idag fick jag äntligen mina Mary kay produkter! Har inte väntat så länge men det känns som en evighet. Har ju inte velat köpa en ny foundation eftersom jag beställt en men varje morgon har det varit en kamp för att få ut det sista ur flaskan med hjälp av en tops!

Så nu jäklar ska det sminkas, smörjas och kletas!!


ingen data

Herregud det va flera dagar sen jag satt vid datorn nu.. inte läst några bloggar knapt något face book eller något sånt livsviktigt!=)
har varit full rulle igår hade vi leverantörer här på både förmiddagen och eftermiddagen och på dan va jag ju iväg hos emma och fikade med henne och Maria...
Fasen vad mycket fint det finns i alla olika märkens kollektioner... man blir ju helt sjuk av att kolla på allt, och för att inte tala om ALLT man vill ha till sig själv... men det går ju bara inte... det är det svåraste som finns att kontrollera ett köpsug/behov!!
Men som tur är får jag ju köpa in en del till butiken=)
Vet ni vad jag hörde imorses på radion?
dom har gjort en forskning på om barn som använder sig av napp är friskare om mamman stoppar nappen i munnen och suger bort bakterier ifall barnet tappar den än om man bara stoppar in den i munnen poå barnet igen utan att man själv suger bort böset... eller om man bara torkar av den...
fatta vad så sinnessjukt mycket onödiga pengar det går på sån skit!!
Vem fasen bryr sig om det finns en forskning som säger det det är väl för fan sunt förnuft! det bähöver väl inte 10 olika högutbildade människor sitta och knepa och knåpa fram och göra test på 180 olika bar hade dom gjort med!
GÖR NÅGOT VETTIGT har jag lust att säga till dom ! NÖTTER!!!
Jag har varit ute och ridit nu på morgonen med... fan vad jag känner mig duktig och nyttig när man rider/tränar/går/ springer på morgonen innan jobbet... känns som om det är mitt på dan nu med när det är ljust och solen lyser redan kl 8 på morgonen... I LÖÖÖÖV IT!!

Fika

Det va ett tag sen!!:(

Har så fullt upp att när jag får en sekund över så blir jag helt apatisk och bara sitter och glor!

Psyket nästa!

Nu är jag på väg till emma och Oskar på en fika! Ska bli najsigt blir ju inte att man träffas så ofta längre...
Nä ville bara önska en bra dag i det fina vädret!!


Lagom arbetsdag idag! 3.45 Tim:)  nu ska j...

img_6654 (MMS)

Lagom arbetsdag idag! 3.45 Tim:)  nu ska jag med Lovisa till hennes tidning sen ska jag ut och rida en av mina:) i lööööv våren!!


Har kollat på ännu ett avsnitt av revenge ...

img_8240 (MMS)

Har kollat på ännu ett avsnitt av revenge och återigen har jag bitit av naglarna så kort att det gör ont i fingrarna men jag är så jäkla spänd hela programmet igenom så jag kan inte sluta!!!  Nu ska jag lägga mig och lusläsa nya hm katalogen dock bara den lilla men den får duga!;)


lekoutlet

TIPS     TIPS    TIPS!!!!

nu kommer ett hett tips till alla föräldrar i barnåren!

perfekt när dom varit duktiga i skolan och förtjänar något extra eller när man ska ha presenter och inte hinner till stan..=)


Det är en OUTLET!!! så det är riktigt bra priser!!

www.lekoutlet.se

gå in och kolla vettja!!
perfekt om man ska köpa något som belöning til barnen om dom varit duktiga i skolan eller om man ska ha kalas eller köpa present och inte hinnner sticka ner till stan!




Åh så skönt det ska bli att sova nu! Har l...

img_9793 (MMS)

Åh så skönt det ska bli att sova nu! Har längtat efter sängen sen jag gick upp i morses! Va riktigt bra party vill ju som vanligt köpa allt men jag tyglade mig någorlunda i alla fall och köpte bara det allra nödvändigaste;) haha nödvändigaste... Jo jag intalar mig själv det i alla fall! Ibland måste man få unna sig något riktigt bra... Och fasen jag har inte någon som Hellst lust att bli gammal och rynkig om man nu kan göra något för att påverka det så ska jag försöka;) god natt!!


Just nu är jag med mamma på Ikea ( i jobb)...

img_0030 (MMS)

Just nu är jag med mamma på Ikea ( i jobb) hon ska ha grejer till ett inredningsuppdrag och varenda gång jag är med påsånt här så ångrar jag mig något så brutalt så ni kan inte ana!  Det är såååå tråkigt!  Ikväll blir det iaf roligare ( om vi någonsin kommer härifrån) då kommer en tjej från Mary kay och håller i ett party i butiken så det blir kul.... Nu ropar kommendoran på mig och vill ha råd! Fan fan fan


Sitter och väntar på min tur hos optikern ...

img_6511 (MMS)

Sitter och väntar på min tur hos optikern så börja jag läsa tidningen som låg här och så fick jag syn på dessa två annonser:)


Tisdag och synundersökning

Om en stund ska jag iväg på synundersökning för att sen skaffa mig ett par brills...
Har ju linser nu men jag är helt 100 på att det inte är rätt styrka på dom... sitter vi i bilen och jag frågar jonatan om han ser en skyllt som kommer lite längre fram så ser han vad det står på den innan jag ens ser konturerna på skylten!
och vad det står på den ser jag ca 15 meter innan jag paserat den....
och så behöver jag verkligen glasögon så ögonen får vila någon gång... har ju i linserna JÄMT då menar jag jämt när jag sover och hela köret för tar jag ut dom så blir jag ju halvblind och ser inte ett smack när jag ska upp eller läsa osv...
efter optikern ska jag iväg på fika med Sofia.. va riktigt längesen vi sågs så det ska bli kul att prata lite skit som vi flickor ääääälskar!
idag på gymmet gick det riktigt bra... betydligt bättre än igår då jag stod 5 km på cross och sprang (inte jogga utan SPRANG) 2 km och mådde illa och inprincip svalde spyan för att jag inte ville få den i munnen... riktigt dåligt mådde jag!
men idag gick det bra.... 1 mil på 42 minuter!!
DUKTIGT FRIDA sa jag till mig själv efteråt!

Åh så sött… jag hade precis en kund här nu som fråga om vi har några värmande trosor eller något liknande för hans fru hade fryst så om rumpan när dom var iväg i sälen nu på sportlovet och hon frös fortfarande och han tyckte så synd om henne och att det måste ju vara jättejobbigt att frysa om rumpan… så han köpte ett par randiga mamelucker i ull och ville ha det fint inslaget….

Haha när jag kom med de blå-vitrandiga mameluckerna så utbrast han ”haha vad kul dom måste hon ha jätte fin kommer hon bli”

hon har alltså inte bett om några utan han kom på det själv att mamelucker skulle nog vara bra för hennes rumpa!!=)

NOW WE`R TALKING BOYS!!


oxfilé med rödvinssås och hasselbackspotatis

Måste ju lägga upp receptet på helgens mat som vart helt sinnessjukt god tyckte till o med jag själv... brukar inte tycka att det man gör själv är lika gott som det är när man äter borta men det här blev riktigt gott!
och rätten fick mycket beröm!
Jonatan har tjatat om att vi måste ha det här som en stående helgmeny flera gånger om dan!=)

så prova detta!!

Rödvinssås

1 msk Smör
1 st scharlottenlök (finhackad
2 msk råsocker ( går bra med vanligt med)
4 dl rödvin
4 dl vatten
1 msk balsam vinäger
4 msk kalvfond
2 msk maizena majsstärkelse
2 msk smör

1.Hetta upp smör i en kastrull och fräs lök ca 1 min utan att den
tar färg.
Rör ner sockret och låt det smälta ca 1 min. Tillsätt vin,
vatten, vinäger och kalvfond och låt såsen koka utan lock tills
ca 3 dl återstår.
2. Sila såsen genom en finmaskig sil.
3. Hetta upp såsen i en ny kastrull och vispa ner maizena utrört i lite
kallt vatten. Koka upp och rör ner smör strax före servering.


oxfile

1. Oxfilé: Bind eventuellt om filén med bomullssnöre för att få en fin rund form. Strö på salt och peppar. Bryn filén runt om i smör i en stekpanna. Kyl den snabbt. Hit går att förbereda.
2. Ta fram filéerna i god tid och låt dem bli rumsvarma, ca 30 min.
Sätt ugnen på 175¨.
3. Stek dem mitt i ugnen ca 35 min tills innertemperaturen är 56°.
Låt köttet vila ca 15 min under folie innan det skärs upp i 20 skivor.



serverade med bea och ungsstekta tomater som jag bara la in på en plåt ihop med kötet..




Trötta

Har precis lagt mig i soffan med Lovisa. Jag är totalt slut idag! Jag känner mig bakis så det heter duga och mår smått illa men tror att det beror mest på att jag är så förbannat brutalt trött!

Har sovit i 15 minutersintervaller hela natten. Somnade sent och sen vart det ju rätt högljutt på nedervåningen med 3 pojkar som alla ska berätta superspännande grejer de varit med om och vad de tycker samtidigt och alla vill ha uppmärksamheten!

Sen hög musik på det.... Jäkla människor!:) men dom hade nog kul iaf!:)


Frida dagen!

Idag får ni gratta alla som heter Frida och Fritiof för vi har namnsdag idag!=)

Jonatan jag hoppas att du läser detta så du hinner åka och köpa en blommbukett till mig;)
(ni som tycker att det låter som en brutal pik så ska jag förklara för er att det är så här vi måste ha det för jonatan har faktiskt själv sagt
"frida du måste säga när du förväntar dig något eller förklara vad det är för jag förstår ine vad du menar"
jag tror att pojkar överlag har svårt att förstå hur tjejer fungerar och vad vi vill ha att vi ständigt vill bli uppvaktade och tycker alltid att det är kul att få en blomma
(ABSOLUT INTE NÅGON I KRUKA!!!!!!! OCH INTE I EN FÄRDIG BUKETT SOM STÅR I EN HINK UTANFÖR STATIOL!!!!)
nä utan en som en florist har satt ihop och det behöver inte vara en för 1000:- utan det räcker med bara något fint det visar nämligen att ni anstränger er lite för oss!=)
Så även om din tjej inte fyller år, det är alla hjärtans dag, någon form av årsdag, namnsdag osv så köp något fint till henne bara för att hon vill vara just din och faktiskt står ut med dig i alla väder för jag kan lova att det är inte lätt för henne!
Några förslag till er pojkar!!=)

soffpotatis

Gud så skönt!
Nu har jag lagt mig i soffan precis och väntar på att reklamen skall ta slut så criminal minds börjar igen!
Idag har varit en riktigt skön dag, låg och myste i sängen fram till halv 12 sen åt vi god frukost och städade lite här hemma och Betty fick sig en välbehövlig dusch och borstning oxh sen till systemet och sen in till skövde för att handla lite till morgondagens middag och hämtade en av lump-pojkarna, den andra kommer imorgon...
Jonatan tyckte att vi skulle käka något imorgon så nu har jag laddat upp kylen för en oxfile med rödvinssås och hasselbackspotatis..
får vi se om det blir bra ....
imorgon är det dag för jobb igen dock bara några timmar...
köpte lite fina tulpaner så det blir lite helgfint här hemma=) jag älskar blommor i bukett!
nu börjar det igen... puss o hej

SMS-inlägg

img_9383 (MMS)


Freya bh

Vi har fått in en så himla fin bh i butiken idag så jag måste visa er den!!

Ok inte världens bästa bild men va tvungen att dra på
Mig den så du skulle få se den:)


pengar, mat, helg och inget

Ve och fasa vad jag fryser, det är precis svinkallt här nere på jobbet trots att jag har en värme fläkt och då menar jag inte en liten utan ett stort as... men kallt är det ändå...
Birgit (som är anställd hos oss) som var fullt påpälsad här om dagen när vi jobbade sa men se det positiva frida då förbränner du mer!!=)
och skuttade glatt vidare=)
haha jo iof men det är vidrigt att frysa men ännu värre är det att svettas och vara varm... då fruser jag trots allt hellre!
Fy vad jag hatar att inte ha massa pengar... I helgen kommer några utav Jonatans gamla lumparkompisar hem och ska sova över och det lär ju bli en del alkohol och eftersom jag dagen efter sist dom var hemma fick installera en ny toalettstol så tänkte jag att det kunde varit skönt att åkt iväg bara jag och Lovisa men då ska man ha pengar till det med...
och just nu finns det tyvärr alldeles för många hål att stoppa pengarna i ändå....
så vi får nog hitta på något annat men ändå så vi kommer bort från huset några timmar iaf=)
Jonatan säger så snällt men gumman ni får ju jättegärna vara hemma och det är ju bara trevligt om du är med... för att i nästa andetag säga och du somnar ju ändå vid 21 så det är ju ingen fara....hmmm
Imorgon är jag ledig.. skulle ju varit ledig i början av veckan men det blev ju inte så ändå sen så imorgon ska jag äntligen vara hemma och bara va! Lovisa är med ledig så vi får vara hemma och mysa i lugn och ro tills lumpengänget sätter igång=)
måste åka in och handla med det är så tomt att det ekar i kylen nu igen... ikväll får det nog bli till att baka lite bröd och kanske steka lite pannkakor....
kom precis på det att man äter pannkakor på så olika sätt..
Jag lägger ut en först sen lite sylt på det och sen lägger jag ut bananskivor över hela kakan och sen häller jag opå lite grädde på det och sen en till pannkaka ovanpå så det typ blir som en pizza fast dubbel och med pannkakor ist...
lovisa vill ha sylt och grädde på och det rullar hon till en korv.. jonatan tar lite av allt... och hur som hellst han har inget mönster i sin ätning=)

En bild säger mer än 1000 ord


Annliz Frisk

Idag är det begravning för Anliz och fy så fruktansvärt hemskt det är!

Det var mängder med folk i kyrkan och utanför och längst fram satt Sture (hennes man) och hennes närmaste släk däribland mina kusiner och faster=(
Det skar i hjärtat när man ser dom man älskar och tycker så mycket om så fruktansvärt ledsna.

Lilla Sally som är min kusin och lika gammal som Lovisa sa Jag saknar farmors pannkakor" och när hon tittade på mig när jag skulle lämna blommorna så visste hon först inte om det var ok att gråta men när jag brast i gråt så forsade tårarna på den lilla stackarn, hon visste nog inte hur hon skulle bete sig.

Även om jag "bara" träffade Annliz på familjemiddagar och födelsedagar så blir man så ledsen när någon går bort och man blir så ledsen för dom som är kvar....


VILA I FRID FINA FINA ANNLIZ!!


Det jag vet om dig så var du en underbar person och alltid på strålande glatt humör!
Du gav en värme ifrån dig som få personer gör!


Bok, magont och sova

Har precis tagit mig upp till sovrummet från soffan... Idag hade jag tagit ledigt för att hinna ikapp lite hemma och kunna ta det lite lugnt för det känns som om det behövs...

Men det blev till att jobba först en stund på Max mode sen fick jag rycka in i mammas butik för mamma är dunderförkyld och har mega ont i ryggen så stackarn kan knappt gå...
Sen direkt ut till stallet för hästen skulle skos och sen hem och då passade jag på att baka när jag hade lite tid över... Bullar och typ kladdkaksmuffins med kräm på...

Och nu för några timmar sen fick jag precis svinont i magen:(

Så nu är det dags att sova så det förhoppningsvis släpper!

Har börjat läsa Camilla läckbergs näst sista bok fyrvaktaren precis... Tycker att de böcker jag läst av henne varit riktigt bra!


Har ni sett något sötare?  Lovisa dansar s...

img_4900 (MMS)

Har ni sett något sötare?  Lovisa dansar som hejsan:)


Carola

Sitter och Zappar mellan The voice och morgon Hill och så inser jag att jag börjar bli arbetsskadad!

Carola Häggkvist om du någonsin skulle läsa detta inlägg så ger jag dig rådet att komma ner till
Mig på Max mode så ska vi fixa en bh ill dig som är lagom där du inte får dubbelbeöst (brösten trillar ur bh)

Fasen ser inte dom som klär henne att hon inte får plats ordentligt i sig bh?

Sånt är ju superviktigt!

Mitt käk ikväll!:)


Jobba till 75?!



Vilket rabalder det har blivit om att vi ska jobba fram till 75....
Det går så jäkla bra att säga att " ja jag kommer absolut att jobba så länge det bara går"  "jag hade gärna jobbat längre" "jag kommer jobba hela mitt liv" bla bla bla.... BULLSHIT tycker jag!
Skulle jag kunna skulle jag sluta jobba vid 55-60 så att man hinner göra vad man vill utan att veta att om 2 veckor ska jag tillbaka och jobba igen sen är det 1 år till nästa semester. Och att man hinner göra saker innan man får en massa krämper och ålderssjukdomar (för något lär man ju garanterat åka på)

Jag tycker inte att man ska behöva jobba hela sitt liv.... och vill man inte jobba till 75 så får man se till att pensionsspara innan så att man inte hamnar i den situationen att man MÅSTE jobba.. jag kanske tycker annorlunda om några år och vill jobba jätte länge men då ska det vara et val som jag gör för att jag vill jobba inte för att jag MÅSTE...

Sen trivs jag JÄTTEBRA med mitt jobb och skulle inte byta bort det! Jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör nu även om det är ohyggligt mycket jobb och lite fritid men det är det jag hoppas få när jag blir 55-60 =)

hitta en kul bild...


lunch

Dagens lunch blev samma som så jäklans många gånger så den här tallriken känner ni igen vid det här laget men idag spacade jag till det med ett ägg med=)

God morgon

Ville bara säga godmorgon till dog och önska dig en toppen dag!!


Carola Häggkvist


Har ni hört att Carola Häggkvist har skaffat en ny kille??

Min kära svärmor berättade den stora nyheten för några dagar sen.. att hon har skaffat en ny var väl inte så märkvärdigt men att han bor ca 1 km från OSS är en stor händelse!!
Haha carola häggkvist träffar sin stora kärlek i FRÖJERED av alla ställen på jorden! FRÖJERED!!

Och enligt ryktena i byn så ska carola ha frågat runt om fridenes och tidaholms kyrkor är till salu... haha skulle carola äga kyrkan i fröjered så skulle jag nästan gå dit mer än när lovisa har skolavslutning=)





men så fick jag en länk med denna bilden och jag måste hålla med om att dom är faktiskt lite lika... eller vad tycker du??





Carola Häggkvist <3 Marcus werjefeldt



Grym

1mil på 39.32 minuter!!

Det är grymt bra!! Jag är sjukt stolt över mig själv.. Men just nu känner jag blodsmak i munnen och huvudet bultar så nu ska jag vila 10 Min!


Hemma och vardag

Nu har vi kommit hem och är igång med vardagen igen!
Vi har haft 3 jättebra dagarar i Köpenhamn!
Vi va ju på modemässan i 2 dagar och fick se höstens kollektioner innom både natt och underkläder vilket va riktigt kul men känns ju så konstigt när man inte ens har fått in allt inför våren är och sommaren har inte ens börjat och då ska man redan köpa in saker för nästa höst och JUL!
lite konstigt men det va iaf kul så nu längtar man tills allt det kommer in för SHIT vad fina grejer det finns!!=)
I lördags innan vi for hem gick kika vi runt lite och sen stanna vi på IKEA på vägen hem och tur va det att mamma va med ( det va hon som ville stanna) ananrs hade ALDRIG jonatan gått med på det och att han va där inne så länge utan att nacken höll på att krasas sönder och ryggraden var på väg att slitas ut... Han trodde nämligen det sist när vi hade varit där inne i 5 min...
Hitta lite småsaker...
När vi kom hem var det till att börja elda...
vi hade 3 grader inne! ja precis 3 fucking jävla grader! det domnade i fötterna när jag gick på golvet!
så hade ca 100 värmeljus lite utspritt över hela undervåningen och Jonatan elda för fulla muggar....
Så vi fick lägga våran stora bäddmadrass på golvet i vardagsrummet och bädda ner oss med raggisar varma kläder och 2 täcken alla 3 och där låg vi och sov....
Jonatan tyckte det va kul, kändes lite som att tälta och det va nog fasen 10 ggr kallare inne än det brukar vara i tält när man väl tältar.. Lovisa va toknöjd hon med jag va mindre glad.. jag vill sova i MIN säng i VARMT hus.. men det sket sig...
Det är forfarande inte varmt hemma men iaf varmare än 3 grader....
Nu skaj ag fara och hämta Lovisa på fritids.. hon skulle ju rida idag men det blev inställt pga kylan...
Ikväll kommer JOnatans mamma och pappa och bror hem på lite besök! Bengt fyller år så det blir lite firande innan det "riktiga kalaset" som är på Lördag!!=)

Köpenhamn

Imorgon bär det av till köpenhamn...

Jag mamma, jonatan och Lovisa är det som åker..
Lovisa ska vara barnvakt åt Jonatan för han klarar sig inte själv så länge..;)
Idag på träningen gick det inte alls bra... jag sprang 2 km och sen roddmaskinen 2 km... sen sprängde det i huvudet och svetten spruta så jag orka inte köra något mer...
Det värsta av allt var att när jag gick upp i morses så tyckte jag att jag såg lite slankare ut (utan kläder) och det är inte ofta jag tycker det så jag vart riktigt glad men så blev jag lite less kroppen inte orka lika mycket som jag hade hoppats...
så jag ställde mig på vågen för jag tyckte att jag borde gått ner lite nu när jag tränat så förbannat jävla mycket det sista... och vet ni JAG HAR GÅTT UPP 0,8 kg!!!
GÅTT UPP!!!!
hur fan är det möjligt??
jag kände för att hoppa frammför ett jävla tåg...
varför ska jag träna varenda förbannade morgon när jag GÅR UPP i vikt.. och NEJ! jag tränar mig inte fet som det så fint heter.. jag äter inte mer godis och sånt för att "jag får unna mig det när jag tränade så duktigit i morses" utan snarare tvärt om...
Och när jag kom ner i omklädningsrummet står det ett fucking jävla anorexia fall och böjer sig frammåt föra tt ta tag i HUDEN som veckar sig lite på magen och säöger "men asså gud vad fet jag är" till sin kompis!
Jag kände för att ta tag i henne bära med henne till bastun lägga henne på elagrigatet och ta tag i min mage ruska runt i mitt fläsk över henne så hon får se riktigt jävla fett någon gång!!!
J*VLA MÄNNISKA hon fick mig att må ännu värre!!
och jag har nog på fullaste allvar inte känt mig så stor, tjock och klumpig någonsin tidigare i mitt liv!!
Så idag är INGEN bra dag för mig!! jag vill hellst bara gå under jorden!!

RSS 2.0