5 januari 2016

En dag med träning och jobb! 

Städade tvättade och grejade lite här hemma innan jobbet, lämnade Filippa sent idag, 9.45 och sen ner till konbet och jobbade fram till 15. Vi stängde tidigare idag då det är afton:) 

Hade en hel del att göra på förmiddagen sen avtog det vid 14 tiden så det kändes helt ok att stänga 15 annars hade jag jobbat kvar ett tag till... 

Direkt efter jobbet hämtade jag Filippa och sen Lovisa som har sovit över hos sin kusin inatt, så vi kunde åka ut till stallet och rida. 

Lovisa börjar få bra kläm på windy nu och det ser bättre och bättre ut för varje gång. 
Jag håller ju på att sätta igång ädel efter min op igen och det har gått väldigt bra fram tills idag. Krånglig, bångstyrig och inte alls arbetsvillig idag. Och kag har inte tillräckligt med ork och styrka i min kropp för att orka hålla ihop henne när hon krånglar! Foten är ju fortfarande väldigt ostadig och varje gång hon krånglar hör jag läkarens ord i huvudet " ja rid så mycket du vill men du får absolut INTE trilla av" hmm ja...så då håller kag lite extra hårt i tyglarna och kniper med benen!  

 Hoppas på ett bättre pass imorgon! 

Efter stallet åkte jag ner till gymmet och mötte upp Caroline för ett Asjobbigt spinningpass! 

Sen vart det bara hem och fixa liteat och sen mysa i soffan med mina fina tjejer! 

Filippa var på puss-humör och jg var inte sen på att hänga på! Finns det npgot mysigare än när ett barn pussar?! Herregud vad gosigt det är och så fantastiskt gulligt när hon kommer med det där lilla ansiktet o h putande läpparna:) 


Och så himla kul att hon blundar med! 

Nu är det dags för sängen, imorgon ska vi upp tidigt! 

Sov så gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0