Sjukhuset;(

Lillan har blivit lire sämre och i morses var hon helt igen täppt i näsan och jag fick inte loss det med hjälp av koksaltet och sugen och hon fick panik och jag fick panik så ringde till Jonatan som fick komma hem ( han hade bilen) så åkte vi in till akuten och nu ligger vi uppe på barnavdelningen och lillsessan har fått inhalera och får nu syrgas då hon inte syrsätter sig alls bra. 

Man bör ligga på 95% i syre och hon ligger på 72-85% utan syrgas:/ 

Hon har gått ned lite i vikt, vilket är konstigt för nu när hon åt så fick hon i sig 76g på ca 5 minuter. Vilket är väldigt bra. 

( dom vägde henne precis innan mat och direkt efter mat) 

Nu ska hon få sova ett tag sen ska dom ta lite mer prover och så får vi se vad dom säger. 

Förhoppningsvis behöver vi inte vara kvar så länge men hon måste syrsätta sig själv ordentligt innan och hon får inte behöva syrgas längre om vi ska få åka hem... 





Kommentarer
Postat av: Anonym

Det känns så tråkigt att inte någon barnmorska har informerat er om att man absolut inte ska vistas på offentliga miljöer såsom butiker,mataffärer osv med nyfödda barn, speciellt inte under denna perioden då rs viruset härjar då de inte har fått ett fullgott immunförsvar och kan stå emot alla bakterier. Inte förrens de är några månader bör man ta med och ta upp de ur vagnen i matbutiker osv inte när de är några dagar gamla..

2014-01-30 @ 09:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0