Nu äntligen har jag tid!

ursäkta min frånvarot!
 
Har vai fullt upp sen jag kom hem tycker jag!
resan hem gick bra men det va jäkligt segt att köra då det va så mycket snö och skit på vägen men det gick bra och hem kom vi ju till slut!=) 
 
I fredags va vi på ikea och kollade och hittade så klart lite bra att ha grejer. Lovisa som va dö trött på att sitta still och gå med oss blev inlämnad på leklandet på ikea! SKITBRA GREJ av ikea! fatta vad skönt för alla föräldrar som har lite mindre barn att kuna lämna ungarna där och gå runt och kika i lugn och ro... på detta ikea fick dom dock bara vara 1 timme men det räckte för lovisa va nöjd efter den timmen=)
 
 
Här ska hon just bli hämtad från fängelset och bli utsläppt i det fria!
 
 
Nr 47 kommer gående och det ser ju ut som min unge det=) 
 
 
gud så stor hon blivit!!!!
 
i lördags hade vi ju tänkt att vi skulle gå på stan och kika men vi va så jäkla trötta så vi åt frukost åkte till LCHF butiken 
 
kul! jag läser ju katrin zytomierskas blogg och hon skriver ju så mycket om just hennes butik och jag har varit så sugen på att åka dit och kolla och köpa eftersom det finns så himla mycket gott där enligt bloggen men jag måste säga att jag blev faktiskt riktigt besviken. Inte alls så mycket att välja på litet och trångt va det och inte den där känslan men vill ha när man går in i en liten butik som skall vara så specialiserad på en sak... så nä jag kommer hädanefter shoppa på nätet när det gäller sånna saker!
 
men det var kul att ha varit där iaf och jag köpte lite nudlar och bröd utan mjöl och sånt så får vi se vad det smakar=) 
 
 
 
 
Ok nu ska jag meddela er hur länge jag har hållit på med detta inlägget... 
 
till och från sen kl 9.55 i morses och nu är klockan 16.34 när jag publicerar det.. jäääätte mycket att göra=) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0