söndagskväll

Alt utom att torka golv och tvätta fönstrena är klart annars är allt på lstan färdigt och det är rktigt skönt!
 
Nu sitter jag i soffan och kollar på NCIS och äter lite 70% choklad med pistagenötter=) 
 
Fy fasen vad skor man har! detta är alla skor vi har i hallen, eller i garderoberna i hallen rättare sagt. Utöver dessa så är det en massa "fin"skor i min stora garderob på övervåningen men dom skall inte sorteras och slängas;) 
 
 
Det som är för smått eller för slitet är kastat, endel skall till skomakaren och de flesta är i garderoben igen fast snyggt ställda=) 
(för ett tag iaf)
 
 
Efter allt städ gick jag och lovis ut till stallet och jag skulle tömmköra ädel så passade på att tvinga upp lovisa på henne för att skritta och trava lite, hon måste tuffa till sig lite. Hon jar blivit rädd efter alla avsittningar på rasmus. På ridskolan går det jättebra men vill att hon ska bli säkrare. hon visste inte själv att hon skulle trava för då hade jag aldrig fått upp henne, men efter ett tag när hon kände sig tygg så började vi trava och det gick uper, även utan sadeln som du ser=) 
skitbra sits fick hon in och ja jätte kul att se, och hon kände sig så duktig efteråt=) 
 
 
kv'llsmat. Insåg när jag skulle koka havregrynsgröt till kvällsmat att jag inte äti några kolhydrater idag så lika bra att fortsätta på det spåret och skippa skiten, har haft ont i magen och varit så slö det sista så kanske kan bl bättre om man skippar mjöl och socker. 
Får se om några dagar. 
 
 
veckans inköpslista klar och skall inhandlas imorgon.
 
Satan så skönt. Behöver inte tänka alls på det de dagar jag kommer hem sent utan då är allt klart och bara tillagas kvar=) 
 
Imorgon ska jag in och träna och sen jobba några timmar sen måste jag hem till lovisa igen. Kollade över henne idag med alla kopporna och det va inte alla som blivit skorpa på utan hon får vara hemma någon dag till tyvärr. Där emot ska jag till skolan och hämta läxor och sånt så hon får jobba ikapp lite grann... vill inte att hon halkar efter för mycket. 
 
Nä nu ska jag packa ner mina kläder jag ska ha imorgon och fixa träningsväskan så det är klart imorgon sen ska jag sova!! 
 
Hoppas du har haft en jätte bra helg!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0