hemmafru

och jag vantrivs redan efter 2 dagar. 
 
Jag skulle ALDRIG klara att vara hemma och ledig hela dagarna.jag bara ligger och tänker att jag ska ta och gå ut till stallet efter lunchen, och när lunchen har klar så jag sk baara kolla det på datorn och sen är klockan helt plötsligt halv 8 och då börjar alla bra programm så då hinner jag inte heller...  Jag behöver jobba!! jag får inget gjort när jag är ledig hela dagarna, hur illa det än rimmar så får jag mycket mer gjotr när jag jobbar och bara har några timmar på mig. Då går allt i en rasande fart och jag hinner med hur mycket som hest. 
 
Idag har jag legat i soffan, hängt upp en maskin med tvätt och laddat en ny maskin, lagt mat, plockat iordning i köket och bakat vaniljdrömmar.. Det är allt... jag borde ha hunnit rensa garderober, ridit, mockat, städat, ja en massa saker... Men jag bara ligger i soffan och myer med Lovisa. 
 
om är sämre idag med, hon har fått massa nya koppor och hon är helt matt och gråter för att det gör ont i koporna och för att det kliar om vartannat. 
Väntar på att dom ska ringa från vårdcentralen då e-receptet på tavigyl fortfarande inte kommit fram och det borde det gjort runt 13 tiden... det ska tydligen dämpa klådan. 
Vi smörjer oah kletar med allt möjligt här men inget hjälper, och så har hon en massa koppor i hårbottnen och där kan jag ju inte smörja=( 
 
 
Till lunch blev det köttfärssås och spagetti... 
 
 
näe om man skulle kolla på lite mer disney channel då... 
 
Är det så här det är att vara arbetslös elle pensionär?! Man måste ju bli helt tokig till slut, eller så blir man totalt förslappad och tycer att man har gjort mycket när man har torkat golven eller varit och handlat... 
 
Och för att inte tala om allt ma äter?! det är ju sjukt! och förbränner något gör man ju inte heller för jag ligger ju bara i soffan med lovisa.. 
 
Iof så är det väl skillnad när man kan åka någonstas och vara ute. nu går det ju bara att vara inne och ja.. städa?! 
 
blä! nu ska jag göra en dagsutflykt till apoteket och hämta ut medicinen för nu ska den tydligen finnas där. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0