ojojoj

Tisdag och ikväll är det DESPETATE HOUSEWIVES!!!

JIPPI!!!


Träningen idag gick lika bra som igår, körde på 1 mil idag med!! Och fasen vad stolt man blir över sig själv när man verkligen kört gärnet!!=)

Idag när jag skulle göra mig i ordning så var det 2 damer på andra sidan skåpsraden som pratade om vädret.. eller rätare sagt om snön... och att den inte komit att det är så skönt att den inte kommit, men att det är kul att ha den på jul, eller att den SKA finnas där på jul, sen kan den försvinna på julnatten och sen kan den hålla sig borta, det är jobbigt att köra bil när det är snö, att det är jobbigt att gå när det är snö, att det kostar kommunen mycket pengar när det är snö, att det lyser upp och blir lite ljusare ute när det är snö.... så här höll dom på i 45 (!!!!!) minuter!!! hela tiden som jag var innen i omklädningsrummet höll dom på att prata om SNÖ!!!

HUR??? HUr kan man prata om snön i 45 minuter??????
Hur fan är det möljligt att komma på saker att säga om snö i 45 minuter????
Helt OTROLIGT! och vad kul samtalsämne!! när greta kommer hem till maken frågar maken "ja ha sa Britta något kul idag då?" ja men vet du ??! hon berättade att hon vill att snön ska försvinna på julnatten! "


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0