Panacotta


Igår lyxade vi till det med var sin pannacotta jag och Jonatan....

Smaskar så det står härliga till här hemma nu innan 2012 börjar för då är det kört med allt vad socker och skitmat heter!
Då är det FETBANTNING som gäller!!

Men ni ska iaf få receptet på en ohyggligt god pancotta jag swichade ihop igår=)



Receptet (2 port) kommer här:

2 1/2 dl grädde (vispgrädde eller mellangrädde)
1 msk vaniljsocker
1/2 msk honung
ca 40 g vit choklad
1 gelatinblad

2 st passionsfrukter till garnering

Lägg gelatinbladet i kallt vatten, minst 5 min. Värm resten av ingredienserna i en kastrull tills det nästan kokar. Ta bort från plattan och vispa ner det urkramade gelatinbladet. Häll i skålar och ställ kallt att stelna (minst 3 timmar). Toppa med passionsfrukt strax innan servering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0